- 22 Ağustos 2015
- 29.677
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.621
- 598
Çok pis kararliyimdir yapıncaDuzenine kararliligina hayranim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pis kararliyimdir yapıncaDuzenine kararliligina hayranim![]()
Bisey diyemmi zaten uzun zamandir bu çikolata dab soğudum bazen seytana uyup yiyordum. Gerçekten faydasi yok zarari var yuzum sivilce dolu. Zaten fazla tuz kullanan bot insan değilim ekmekte pek yemem kilo almama sebebi.ekmeksiz yemek zaten. Su sekeride artk birakirsam tamamdirÇok pis kararliyimdir yapıncabeni kaybetme
![]()
Bana sekersizlik çok.iyi geliyor ya ariniyoeum resmen. Ama seviyoruz işte bı düzene sokamadik şu şeker illetini.. esim yüzünden bı tatlisiz durmuyorBisey diyemmi zaten uzun zamandir bu çikolata dab soğudum bazen seytana uyup yiyordum. Gerçekten faydasi yok zarari var yuzum sivilce dolu. Zaten fazla tuz kullanan bot insan değilim ekmekte pek yemem kilo almama sebebi.ekmeksiz yemek zaten. Su sekeride artk birakirsam tamamdir
Benim esim cikolata falan sevmez. Kadayof tatlisi sever revani falan. Onu da nadir yapardim. Bırakıcaz yavas yavasBana sekersizlik çok.iyi geliyor ya ariniyoeum resmen. Ama seviyoruz işte bı düzene sokamadik şu şeker illetini.. esim yüzünden bı tatlisiz durmuyor![]()
Çikolata değil ki tatlı yaptırıyor sürekli 2 gün yapmasam adama birşeyler oluyor ciddiyim bak evde soğuk rüzgarlar esiyor yav benim işim yaşBenim esim cikolata falan sevmez. Kadayof tatlisi sever revani falan. Onu da nadir yapardim. Bırakıcaz yavas yavas![]()
Ooo varya esim oyle olsa biz simdi davul olmuştuk. Ilk aylar evliyken yapıyordum pek yemiyordu yapma sevmiyorm deyip durdu simdide eskisi gibi yapmıyorm. Varya esim istese hergun yapari.Çikolata değil ki tatlı yaptırıyor sürekli 2 gün yapmasam adama birşeyler oluyor ciddiyim bak evde soğuk rüzgarlar esiyor yav benim işim yaş![]()
![]()
Kilo sorunu olmadığı.icin no problemOoo varya esim oyle olsa biz simdi davul olmuştuk. Ilk aylar evliyken yapıyordum pek yemiyordu yapma sevmiyorm deyip durdu simdide eskisi gibi yapmıyorm. Varya esim istese hergun yapari.o yüzden istiyorm kalabalik aole olalim cocuklarima her gun biseyler yapayim
![]()
Olmadığım yer yokBura nere hacıt her yerde senH M
Amam dikkat etKilo sorunu olmadığı.icin no problem
Ama.ben dikkat etmesem güme gidiyorum.
Nabalim.dolabta tatlılarla ben imtihan oluyorum nefis terbiyesi yapıyorumbenm diyetim çok.kiymetli o yüzden
![]()
Yok ara ara başlıyorum durtuklenmeue ihtiyacım varmis konuyu bulunca amanita yapalım dedi. Halka hizmet amacımız iyi şeylere vesile olmakGeçen seneden bugüneyse iyi baya
Yok ara ara başlıyorum durtuklenmeue ihtiyacım varmis konuyu bulunca amanita yapalım dedi. Halka hizmet amacımız iyi şeylere vesile olmak![]()
Eski takvimlerde vardı ya bugün doğan çocuklara isim
Erkek: Vesil
Kız: Vesile
Bu espiri seviyesine vesile oldun mesela
Peki pekiKötü alıştın sen![]()
Girebilirsin 5.gune geldikSelam yavrummeyve şekeri den başka şeker tuketmiyorum bu ara girebilir miyim
![]()
Ben akşamları yarım kaşık baldan başka şeker tüketmiyorum onu da propolis yemek için eklemler için yiyorum onun diisnda sıfır şeker şükürGirebilirsin 5.gune geldik
Uzun süre devam edeceğiz kısmetse![]()