• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok pis kararliyimdir yapınca👍 beni kaybetme :KK70:
Bisey diyemmi zaten uzun zamandir bu çikolata dab soğudum bazen seytana uyup yiyordum. Gerçekten faydasi yok zarari var yuzum sivilce dolu. Zaten fazla tuz kullanan bot insan değilim ekmekte pek yemem kilo almama sebebi.ekmeksiz yemek zaten. Su sekeride artk birakirsam tamamdir

• Muhteşem
Reactions: H M
Bisey diyemmi zaten uzun zamandir bu çikolata dab soğudum bazen seytana uyup yiyordum. Gerçekten faydasi yok zarari var yuzum sivilce dolu. Zaten fazla tuz kullanan bot insan değilim ekmekte pek yemem kilo almama sebebi.ekmeksiz yemek zaten. Su sekeride artk birakirsam tamamdir
Bana sekersizlik çok.iyi geliyor ya ariniyoeum resmen. Ama seviyoruz işte bı düzene sokamadik şu şeker illetini.. esim yüzünden bı tatlisiz durmuyor :tokat:

Bana sekersizlik çok.iyi geliyor ya ariniyoeum resmen. Ama seviyoruz işte bı düzene sokamadik şu şeker illetini.. esim yüzünden bı tatlisiz durmuyor :tokat:
Benim esim cikolata falan sevmez. Kadayof tatlisi sever revani falan. Onu da nadir yapardim. Bırakıcaz yavas yavas 🤗

• Muhteşem
Benim esim cikolata falan sevmez. Kadayof tatlisi sever revani falan. Onu da nadir yapardim. Bırakıcaz yavas yavas 🤗
Çikolata değil ki tatlı yaptırıyor sürekli 2 gün yapmasam adama birşeyler oluyor ciddiyim bak evde soğuk rüzgarlar esiyor yav benim işim yaş :( :D

Çikolata değil ki tatlı yaptırıyor sürekli 2 gün yapmasam adama birşeyler oluyor ciddiyim bak evde soğuk rüzgarlar esiyor yav benim işim yaş :KK43: :KK70:
Ooo varya esim oyle olsa biz simdi davul olmuştuk. Ilk aylar evliyken yapıyordum pek yemiyordu yapma sevmiyorm deyip durdu simdide eskisi gibi yapmıyorm. Varya esim istese hergun yapari.🤣 o yüzden istiyorm kalabalik aole olalim cocuklarima her gun biseyler yapayim 🤩

• Muhteşem
Ooo varya esim oyle olsa biz simdi davul olmuştuk. Ilk aylar evliyken yapıyordum pek yemiyordu yapma sevmiyorm deyip durdu simdide eskisi gibi yapmıyorm. Varya esim istese hergun yapari.🤣 o yüzden istiyorm kalabalik aole olalim cocuklarima her gun biseyler yapayim 🤩
Kilo sorunu olmadığı.icin no problem 🤭
Ama.ben dikkat etmesem güme gidiyorum.
Nabalim.dolabta tatlılarla ben imtihan oluyorum nefis terbiyesi yapıyorum :D benm diyetim çok.kiymetli o yüzden 🤪

Kilo sorunu olmadığı.icin no problem 🤭
Ama.ben dikkat etmesem güme gidiyorum.
Nabalim.dolabta tatlılarla ben imtihan oluyorum nefis terbiyesi yapıyorum :KK70: benm diyetim çok.kiymetli o yüzden 🤪
Amam dikkat et 🤣

• Komik
Bonus Bonus konuyu amanita hortlatti bende bı baktım 5nci güne gelmişim şekersiz :D

Geçen seneden bugüneyse iyi baya
Yok ara ara başlıyorum durtuklenmeue ihtiyacım varmis konuyu bulunca amanita yapalım dedi. Halka hizmet amacımız iyi şeylere vesile olmak :D

Yok ara ara başlıyorum durtuklenmeue ihtiyacım varmis konuyu bulunca amanita yapalım dedi. Halka hizmet amacımız iyi şeylere vesile olmak :KK70:

Eski takvimlerde vardı ya bugün doğan çocuklara isim
Erkek: Vesil
Kız: Vesile

Bu espiri seviyesine vesile oldun mesela

• Komik
Back
X