Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

şu ekmeği kesme olayını bende düşünüyorum mesela sabah ve öğlen yemiyorum nedense akşam olunca bir dilim de olsa yıyorum aslında bi kaç gün denesem yaparım yani alışırım sanırım
Valla bende var bir gariplik
Vücudum herseye çok geç tepki veriyor ve bu beni çok yoruyor .

günaydın herkese bu sabah regli oldum her tarafım dökülüyo ağrıdan sabah uyanınca canım bi şey istmedi
tam buğday ekmeğine sandviç yaptım kahvaltıda onu yedim

iş yerinde yemek yemiyorum evden getiriypprum bugün getirmedim öğlen ne yerim bilmiyorum bakıcam duruma göre
bugün düzensiz oldu ama yinede kaçamk yapmadan abur cubur yemeden atlatıcam bugünü

Günaydın
Bugun kahvaltımı ekmeksiz yaptım
Dün spora gittim 2. Defa ama sanırım vücut buna alışmaya çalışıyor anlamadım kilo yukarı gidiyor .

Günaydın
Bugun kahvaltımı ekmeksiz yaptım
Dün spora gittim 2. Defa ama sanırım vücut buna alışmaya çalışıyor anlamadım kilo yukarı gidiyor .
az yıyıp spor yapıp kilonun yukarı çıkması çok can sıkıcı bir durum neden böyle olur bende anlamıyorum başıma çok geldi ya yanlış yaptığımız bi şey var ya da vucut baya direnç gösteriyo

Merhabalar bugün itibari ile bende başlıyorum inşallah şeker yememeye çalışacam hadi inşallah olur sizinle burd devam ederim

Günaydın herkese
Dun diyetimin ilk gunuydu bekledigimden daha iyi gecti
Misafirliğe gittim aksam. Yemegimi yedim gittim. Bir sutu tatli vardi hicbirinden yemedim. Limonlu cay verdiler iki yudum ictim bos bos gitmiyor cay

Şimdi spor hocasına sordum nedenini ;spor yaptıkça kaslar şişmeye başlar ve ağırlık artışı olur ve vücut da ilk başka direnme eğiliminde olduğundan ödem yapabilir dedi .

Bugun yuruyusumu de yaptım. Yemek listeme de uydum. Yine tatlisiz sekersiz kapatıyorum günü

Henuz sutumde bir azalma da yok. Ikinci gün konusmak icin erken ama olsun.

Insallah başarıcam bu isi ya

Bugun yuruyusumu de yaptım. Yemek listeme de uydum. Yine tatlisiz sekersiz kapatıyorum günü

Henuz sutumde bir azalma da yok. Ikinci gün konusmak icin erken ama olsun.

Insallah başarıcam bu isi ya
Harika gidiyorsun canım basaricaksin ben eminim emziren de senin için büyük avantaj

günaydın kızlar hayırlı cumalartartı günümüz ben bu sabah 74,4 tüm geçen haftaya göre artıyım ama bunu regli olmama bağlıyorum hadi sizde yazın bide bundan sonra mesela bu haftaki kilo geçen haftaki kilo diye bildirim yapalım ne dersinizcuma günleri tartı günğmğz olsun bir de pazartesi günü tartılalım hafta sonu kaçamakları için

Günaydın
Benim bugun 64.9 geçen haftaya göre 500 gr artıdayım .bu hafta spora başlamama bağlıyorum ben bunj yani umarım öyledir

Günaydın
Benim bugun 64.9 geçen haftaya göre 500 gr artıdayım .bu hafta spora başlamama bağlıyorum ben bunj yani umarım öyledir ☺
kesinlikle tatlım artı gelince hemen umutsuzluğa kapılıp nasıl olsa kilo gitmiyo diye pes edip yemeye başlıyoruz dün nette gördüm çok beğendim bi gün eksi geliyo bi gün artı bi gün aynı kilo bi kaç gün böyle sürüyo sonra bii bakıyo 3 kilo gitmiş demem o ki çok sabırlı olmamız gerekn bi süreç bi gün artı gelip ertesi günü pes etmememmiz gerekiyo sonun da biz galip gelicez

arkadaşlar şöyle bir şey yapalım yılbaşına 10 gün var 10 günde söz verelim sıfır kaçamka abur cubur tarzıı yok her gün en az 30 dk spor sağlıklı öğünler bugün kü kilomuzu kaydedip 10 gün sonrasıyla karşılaştıralım

Günaydın arkadaşlar ben çok su içtim unuttum tartılmayı zaten dün başladım ben erken daha dun arada form kraker yemiştim akşamda 1 kase çorba 5 kaşık türlü 5 kaşık bulgur pilavi aralarda 2 mandalına elma

Diyetini yanında ek çay içiyorum onunla başladım güne şimdi kahvaltı yapıyorum 2 yumurta tavada Bi kaç zeytin acı domatas sos 1 kaşık 1 dilim kadar ekmek 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…