- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Valla bende var bir gariplikşu ekmeği kesme olayını bende düşünüyorum mesela sabah ve öğlen yemiyorum nedense akşam olunca bir dilim de olsa yıyorum aslında bi kaç gün denesem yaparım yani alışırım sanırım
az yıyıp spor yapıp kilonun yukarı çıkması çok can sıkıcı bir durum neden böyle olur bende anlamıyorum başıma çok geldi ya yanlış yaptığımız bi şey var ya da vucut baya direnç gösteriyoGünaydın
Bugun kahvaltımı ekmeksiz yaptım
Dün spora gittim 2. Defa ama sanırım vücut buna alışmaya çalışıyor anlamadım kilo yukarı gidiyor .
Şimdi spor hocasına sordum nedenini ;spor yaptıkça kaslar şişmeye başlar ve ağırlık artışı olur ve vücut da ilk başka direnme eğiliminde olduğundan ödem yapabilir dedi .az yıyıp spor yapıp kilonun yukarı çıkması çok can sıkıcı bir durum neden böyle olur bende anlamıyorum başıma çok geldi ya yanlış yaptığımız bi şey var ya da vucut baya direnç gösteriyo
Başıma ne geldiyse o çayın yanındakilerden geldi zatenGünaydın herkese
Dun diyetimin ilk gunuydu bekledigimden daha iyi gecti
Misafirliğe gittim aksam. Yemegimi yedim gittim. Bir sutu tatli vardi hicbirinden yemedim. Limonlu cay verdiler iki yudum ictim bos bos gitmiyor cay
Ah o çayın yanindaker bizim evdekiler yemek yemeyi çok seviyorlar bende hem yapmayı hem yemeyi yapınca tadına bakayım derken ipin ucu kaçıyor bazen ama en önemlisi telafi etmeyi öğrenmek gerekBaşıma ne geldiyse o çayın yanındakilerden geldi zaten
Harika gidiyorsun canım basaricaksin ben eminim emziren de senin için büyük avantajBugun yuruyusumu de yaptım. Yemek listeme de uydum. Yine tatlisiz sekersiz kapatıyorum günü
Henuz sutumde bir azalma da yok. Ikinci gün konusmak icin erken ama olsun.
Insallah başarıcam bu isi ya
kesinlikle tatlım artı gelince hemen umutsuzluğa kapılıp nasıl olsa kilo gitmiyo diye pes edip yemeye başlıyoruz dün nette gördüm çok beğendim bi gün eksi geliyo bi gün artı bi gün aynı kilo bi kaç gün böyle sürüyo sonra bii bakıyo 3 kilo gitmiş demem o ki çok sabırlı olmamız gerekn bi süreç bi gün artı gelip ertesi günü pes etmememmiz gerekiyo sonun da biz galip gelicezGünaydın
Benim bugun 64.9 geçen haftaya göre 500 gr artıdayım .bu hafta spora başlamama bağlıyorum ben bunj yani umarım öyledir ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?