Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

Menün cok guzel afiyet olsun

Bir haftada -400 cok iyi

Acaba kilo verdim mi cok merak ediyorum ama tartilmicam. Sürpriz olsun bir ayin sonunda diyetisyene gidince tartılırim

Bir de hiç verememis olurum allahim

Kendimde hic fiziksel olarak degisiklik göremiyorum ya
Keske bel basen kalca olcusu falan alsaymisim en basinda

teşekkür ederim canım valla diyetisyene kadar tartılmadan durabilirsen çok tebrikler ben hiç dayanamıyodum malesef
muhakkak verirsin git gide küçüleceksin bence vücut ölçülerini alabilirisn geç değil

günaydın arkadaşlar naılsınız benim ev bu ara çok kalabalık hiç düzenim yok en elimden geldiğince dikkat ediyorum ama istediğim gibi değil cumartesi gidicekler ondan sonra daha iyi olurum bende durumlar böyle sizde nasıl

Günaydın Kızlar
Dün akşam yemeğinde kıymalı taze fasülye yedim .
Kahvaltıda 2 dilim ekmek ,peynir ,domates ,salatalık ve maydanoz yedim
Öğlene yemeğim yok

Günaydın Kızlar
Dün akşam yemeğinde kıymalı taze fasülye yedim .
Kahvaltıda 2 dilim ekmek ,peynir ,domates ,salatalık ve maydanoz yedim
Öğlene yemeğim yok
akşam yemeğinde 1 kepçe çorba 5 kaşık kıymalı bamya 4 ymk kaşığı makarna makarna hiç olmadı biliyıorum yememem gerekiyodu
bu gün hiç canım bi şey istemedi öğlene benimde yemeğim yok

akşam yemeğinde 1 kepçe çorba 5 kaşık kıymalı bamya 4 ymk kaşığı makarna makarna hiç olmadı biliyıorum yememem gerekiyodu
bu gün hiç canım bi şey istemedi öğlene benimde yemeğim yok
4 yk yemişsin çok sayılmaz canım ya ,ölçüyü kaçırmamısısn sonuçta
Aile olarak yaşayınca yemek ayarlamak da zor oluyor ,o yüzden seni çok iyi anlıyorum .

4 yk yemişsin çok sayılmaz canım ya ,ölçüyü kaçırmamısısn sonuçta
Aile olarak yaşayınca yemek ayarlamak da zor oluyor ,o yüzden seni çok iyi anlıyorum .
Hem de nasıl zor ben normalde çocuklara göre pişiriyorum o zaman yemiyorum şimdi öyle bi düzen olmuyo malesef

Ben de dun aksam 5 6 kasik kisir yedim

Bugun de bir suru ceviz. Sayamadim bile

Hava cok kotu oglum hastalandi gibi. Yürüyüşe de cikamiyorum

Bugün 7. günüm. En azindan paketli gida ve rafine seker olan herhalgi bir sey yemedim diye seviniyorum

Kizartma hamur isi ekmek yemiyorum tuz olabildigince tuketmiyorum

Bir hafta degisim gormek icin erken ama aynada göbeğimi ve yanlarındaki simitleri gördükçe sinirlerim bozuluyor

Çok abartmamisin ki canım gayet iyi gidiyorsun bi gün yedik diye pes etmek olmaz asıl değişim 2haftadan sonra başlar he birinci ayı sonunda ufdihini göreceksin istikrar bizim isimiz

Arkadaşlar merhaba bugün hastanedeyim oğlumun bazı sikintari vardı pazartesi sabah ameliyat olacak onunla uğraştım buraya yazamadim sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Arkadaşlar merhaba bugün hastanedeyim oğlumun bazı sikintari vardı pazartesi sabah ameliyat olacak onunla uğraştım buraya yazamadim sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Cok gecmis olsun kuzucuga

Benim iyi gidiyor bugun 8. günüm sekersiz
Sabah klasik kahvalti
Oglen haslanmis tavuk ve salata
Aksam terbiyeli tavuk suyu corba
Iki tane hurma cok ceviz 3 findik 3 tane kuru üzüm yedim

Bolca su ve yürüyüş yaptim

Yarindan itibaren ekmegi tamamen birakmayi dusunuyorum. Sadece sabah ve öğle 1 dilim toplamda 2 dilim yiyordum. Artik onlari da yemek yok
Tam bugday ekmegi de olsa icinde seker varmis kalorisi yuksekmis falan

Süpersin canım çok iyi gidiyorsun bende k eş megi düşünüyorum umarım başarılı olurum bende günde iki dim yiyordu m tamamen kesmek en güzeli

günaydın arkadaşlar uzun zamandır çok düzenli gitmiyorum stresli günler evin kalabalık olması vs gibi elimden gittiğince abur cubur vs yememeye çalıştım ama az da olsa spor olmayınca çok ta verimli kilolar gitmiyo pazartesi oğlum ameliyat olacak o hafta yine misafirim var diğer hafta eşimin ablası eşi gelicek 3-4 gün onlar kalacak bu ara baya yoğun geçecek bakalım hayırlsı ile atlatalım bu süreci

ev de yalnızken olan düzen malesef misafir varken olmuyo
Evet misafir varken duzen de bozuluyor
Ben yeme isini hallediyorum da
Spor yapmiyorum normalde de yapmiyorum. Hic de icimden gelmiyor valla. Bir yuruyus yapiyorum onu da yagmurdan ve soguktan cikamadigim icin her gun yapamıyorum. 8 günün 2 gununde yuruyus yapmadim. Yapmayınca kendmi iyi hissetmiyorum

günaydın arkadaşlar bugün tartı günü geçen hafta 74,4 bu sabah 73,8 fark -600 gr çok iyi değil ama kötüde değil bugünden itibaren buraya ne yediğimi yazıcam ilk zamanlardaki gibi daha düzenli oluyo biraz boşladım burayı farkındayım ama bu ara çok yoğundum o yuzden

uyanınca 1 bardak su
kahvaltı
1 haşlanmış yuurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
domates 1 dilim peynir
ara sade türk kahvesi

öğle 2 adet minik dolma gerçekten boyutları küçük :)
3 kaşık yoğurt

ara 1 bardak kefir

akşam şu an belli değil yediğimde yazarım

2,5 lt su

bu gün en kötü 1 mil leslie 30 adet squat 1 dk plank yapıcam 20 sağ 20 sol bacak yana açma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…