Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

olsun tatlım dün kaç kiloydun onıu baz alırız sen dünkünü kaydet 10 gün sonra bakarız kaç kilo gitti diye

Sabah kahvaltisi 6 zeytin 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir domates 1 haşlanmış yumurta 1 kepek ekmegi yarim elma

Ara ogun ceyrek elma 3 ceviz

13.30da ogle yemegim
Domates çorbası ve haslanmis et olucak

Psine yürüyüşe cikicam

afiyet olsyn canım gayet güzel

uyanınca bir buyuk bardak maydanozlu su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 kaşık lor 6 zeytin domates salatalık
1 dilim ekmek
ara 1 bardak kefir
1 fincan kahve
öğle 2 kaşık bulgu piabı 3 kaşık yoğurt

2 kaşık tavuklu ıspanak 1 kaşık zyağlı pırasa evde artan yemekleri getirdim

Lor peyniri diyette daha mi iyi oluyor
Benim diyetisyen beyaz peynir yazmis bana ama o yok diye koy oeyniri yiyorum tel tel ayrilan var ya ondan tuzsuz yagsiz bir peynir

O da olur mu ya acaba

Benim diyetisyen beyaz peynir yazmis bana ama o yok diye koy oeyniri yiyorum tel tel ayrilan var ya ondan tuzsuz yagsiz bir peynir

O da olur mu ya acaba

O da olur mu ya acaba
Olur tabi olmaz mı valla ben yasak ması a rağmen tulum Ezine yiyordum çok seviyordum çünkü peynir den kismadim lor peyniri de çok sevdiğim için yiyirum

Ikindi de 1elma
Aksam avuç içi kadar tavuk fırında 1kepce çorba 2kasik pilav salata

Günaydın kızlar güzel sağlıklı bir hafta sonu diliyorum herkese hafta sonları iki öğün şeklinde besleniyorum sabah sağlam bi kahvti yapt im
Son 10 günün 1gununu gayet başarılı bir şekilde atlattım sizlerin nasıl geçti

Sabah kahvaltim hep ayni yazmiyorum bile ama bugun gec uyndim 10.30da yaptim kahvaltiyi.

Ara öğünde bir kucuk armut bi avuc kadar ceviz yedim

Ogle yemegi 2 kepce kabak corbasi 4 kasik mantar sote 2 kasik körili makarna bol yogurt ve salata

Simdi yine ara öğün olarak salatalik marul 5 tane de findik yiycem

Aksam yine corba mantar sote yogurt salata var

Bugun yine yürüyüşümü yaptim

Şekersiz 4. Günüm

Bugün şekersiz 5. Günüm
Hayret ediyorum nasil yemeden duruyorum
Canim sadece beyaz ekmek cekiyor
Soyle lahmacun doner pide falan

Çikolatayı baklavayi 3vde var diye yiyormusum. Olmayınca yemiyorum da. Marketten alip eve getirmemek lazim. Misafire veririm diyr alip kendim yiyordum

Diyet listrme de uydum. Insallah bir ayin sonunda tatmin edici bir sonuc alabilirim

Harikasın canim ben iki gündür acayip yoğunum en az zarar la atlatmaya çalışıyorum

günaydın herkese güzel sağlıklı bir hafta olsun herkee sabah 74,0 cumadan bugüne far -400 gr gayet iyi

kahvaltı uyanınca 1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin

öğle közlenmiş kırmızı biber
3 kaşık lor yeşillik
1 bardak ayran

ara
2 kuru incir
1 bardak yeşil çay

akşam belli değil yedikten sonra yazarım

2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Günaydın Kızlar
Bu sabah kalkınca tartıldım 63.8
Haftasonunu hasta geçirdim ve hala devam ediyor .
Diyet olarak tek yapabildiğim şekere dikkat etmek oldu .
Bu istikrarla gidersem sanırım 21. Güne kalmadan tamamen ortadan kalkacak :)
Kahvaltıda 2 dişim ekmek 2 dilim peynir domates salatalık ve maydanoz yedim

geçmiş olsun canım sadece şekeri kesmek bile ne kadar etki ediyo çok güzel sonuçlar alacakısn eminim

Selamlar

Bugün kahvaltida misafirlere patates kizarttim ama kendm yemedim. Ahh bir de pastaneden tatlilar poğaçalar getirmisler onlardan da yemedim

1 salatalik 1 haslanmis yumurta 1 kibrit kutusu peynir 7 zeytin kucuk armut yedim 2 bardak cay bol yesillik

1 dilim tam bugday ekmegi aldim ama yarisini yedim. Cok geldi

Genelde ogle yemeginden sonra canim cok tatli ve ekmek yemek istiyor. Bakalim bugun de oyle olack mi

Bugün 6. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…