- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Ben varım canımarkadaşlar şöyle bir şey yapalım yılbaşına 10 gün var 10 günde söz verelim sıfır kaçamka abur cubur tarzıı yok her gün en az 30 dk spor sağlıklı öğünler bugün kü kilomuzu kaydedip 10 gün sonrasıyla karşılaştıralım
olsun tatlım dün kaç kiloydun onıu baz alırız sen dünkünü kaydet 10 gün sonra bakarız kaç kilo gitti diyeGünaydın arkadaşlar ben çok su içtim unuttum tartılmayı zaten dün başladım ben erken daha dun arada form kraker yemiştim akşamda 1 kase çorba 5 kaşık türlü 5 kaşık bulgur pilavi aralarda 2 mandalına elma
tamam canım hadi bakalım taze bismillah deyip yola devam edelimBen varım canım
afiyet olsyn canım gayet güzelSabah kahvaltisi 6 zeytin 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir domates 1 haşlanmış yumurta 1 kepek ekmegi yarim elma
Ara ogun ceyrek elma 3 ceviz
13.30da ogle yemegim
Domates çorbası ve haslanmis et olucak
Psine yürüyüşe cikicam
Lor peyniri diyette daha mi iyi oluyoruyanınca bir buyuk bardak maydanozlu su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 kaşık lor 6 zeytin domates salatalık
1 dilim ekmek
ara 1 bardak kefir
1 fincan kahve
öğle 2 kaşık bulgu piabı 3 kaşık yoğurt
2 kaşık tavuklu ıspanak 1 kaşık zyağlı pırasa evde artan yemekleri getirdim
Yarın tartılayım yazayımolsun tatlım dün kaç kiloydun onıu baz alırız sen dünkünü kaydet 10 gün sonra bakarız kaç kilo gitti diye
Lor peyniri diyette daha mi iyi oluyor
Benim diyetisyen beyaz peynir yazmis bana ama o yok diye koy oeyniri yiyorum tel tel ayrilan var ya ondan tuzsuz yagsiz bir peynir
O da olur mu ya acaba
Olur tabi olmaz mı valla ben yasak ması a rağmen tulum Ezine yiyordum çok seviyordum çünkü peynir den kismadim lor peyniri de çok sevdiğim için yiyirumLor peyniri diyette daha mi iyi oluyor
Benim diyetisyen beyaz peynir yazmis bana ama o yok diye koy oeyniri yiyorum tel tel ayrilan var ya ondan tuzsuz yagsiz bir peynir
O da olur mu ya acaba
Tamam canımYarın tartılayım yazayım
Harikasın canim ben iki gündür acayip yoğunum en az zarar la atlatmaya çalışıyorumBugün şekersiz 5. Günüm
Hayret ediyorum nasil yemeden duruyorum
Canim sadece beyaz ekmek cekiyor
Soyle lahmacun doner pide falan
Çikolatayı baklavayi 3vde var diye yiyormusum. Olmayınca yemiyorum da. Marketten alip eve getirmemek lazim. Misafire veririm diyr alip kendim yiyordum
Diyet listrme de uydum. Insallah bir ayin sonunda tatmin edici bir sonuc alabilirim
geçmiş olsun canım sadece şekeri kesmek bile ne kadar etki ediyo çok güzel sonuçlar alacakısn eminimGünaydın Kızlar
Bu sabah kalkınca tartıldım 63.8
Haftasonunu hasta geçirdim ve hala devam ediyor .
Diyet olarak tek yapabildiğim şekere dikkat etmek oldu .
Bu istikrarla gidersem sanırım 21. Güne kalmadan tamamen ortadan kalkacak :)
Kahvaltıda 2 dişim ekmek 2 dilim peynir domates salatalık ve maydanoz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?