Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

maalesef hedefime ulaşamadım çünkü hesaplamadığım şeyler çıktı olsun ayda 1-2 kilo bile versek yılda kaç kilo yapar dikkat ettiğim zaman güzzel kilo gidiyo ama ufak kaçamak yapsam ya da fazla yesem hemen artı olarak bana geri dönüyo

ara öğünde kefir yerine 200 ml ayran
öğlen yemeğimin yanına 1 adet zyağlı enginar arkadaş getirdi
akşam da kuru faulye varmış salata ve 5-6 kaşık kuru fasulye yer günü kaparırım öğle arasında 25 dk yürüdüm

Hayırlı akşamlar G guziss35 geçmiş olsun canım bende bu ara yoktum oğlan hastalandı iyiyiz şimdi çok şükür pazartesi tartılacam inşallah dikkat etmeye çalışıyorum

Ben de porsiyonlari biraz büyüttüm galiba
Bugunden itibaren dikkaet edicem

Kahvaltiligim bittigi icin bugun sabah çorba ictim sadece. Aksam da kahvalti yapmayi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar oğlumun rahatsızlığı ve kendi rahatsızlığım sebebiyle buraya çok giremiyorum biraz toparlanıp tekrar aranıza dönücem teşekkür ederim

Herkese iyi akşamlar buraya hiç ugrayamiyotum evde herkes hasta grip bende dahil acil servis gibi ev acayip bunaldım yine de çok şükür Allah beteronden saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…