- 28 Mart 2022
- 6
- -4
- 1
- Konu Sahibi Asyadefnesu1
-
Hiç bir şey kalmadı kardeş boşuna bakmaE ben bulamadım instasını
Biri üstüme kullanıcı adı atsın
Beni de ekleE ben bulamadım instasını
Biri üstüme kullanıcı adı atsın
Geç kaldınLinç atmak mı hahhahhahahhaha
Dersteydim ya görsem bir de ben linç atardım.Geç kaldın
AnahhKocasının adı olmuş ve 3 tane takipçisi gitmiş
Büyük konusmak istemiyorm 2,5 yasında kızım.Ben de ojesiz gezmem.Ayy küçücük çocuğun tırnaklarına oje sürmüş çıldırıciiimmm
Ya iste 10 bin yaparım da takipciyi link mink yolumuzu buluruz diye düsündü bence
- Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
- Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
- Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
- Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?
- Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
- Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
- Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz
hiç akılda kalıcı bir isim değil
Kargaya yavrusu şahan görünürmüş. Yahu şöyle farklı olma çabasıyla çocuğuna vıttırı vızzık isimler koyan ebeveynler beni hiç şaşırtmıyor. Hepsi mi aynı kasa olur?
- Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
- Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
- Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
- Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?
- Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
- Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
- Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz
hiç akılda kalıcı bir isim değil
Zengine hayırlı olsun derler fukaraya nerden buldun derler Müge aplaaaNiye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
Hahahahahahah elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde olmaz Möge aplaZengine hayırlı olsun derler fukaraya nerden buldun derler Müge aplaaa
Zeynep Ergül ya, hala açar açar izlerimHahahahahahah elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde olmaz Möge aplaay ben niye bu yoruma bu kadar güldüm ya asjfkfkkf
Zengine hayırlı olsun derler fukaraya nerden buldun derler Müge aplaaa
Tek degilsinnnHahahahahahah elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde olmaz Möge aplaay ben niye bu yoruma bu kadar güldüm ya asjfkfkkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?