• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam arkadaşlar güzel anneler nolur bana yardımcı olun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asyadefnesu1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
6
-4
1
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklı selim olmayan insanlar anne olmasın lütfen, görmedim hiçbir şey;ama yorumlar yetti de arttı bile. Sizin gibiler çocuk istismarcısı, istismar sadece şiddetle, tacizle oluyor sanıyorsunuz.

Keşke akıl satın alınıyor olsaydı cidden ,keşke herkes de anne olmasaydı bin beş yüz kez söylüyorum ,akıl sağlığınız yokken bi bebeye nasıl rehber olacaksınız ,hasta ruhlusunuz tedavi olun ayrıca da o İnstagram tepsin sizi 🤣

Ayy küçücük çocuğun tırnaklarına oje sürmüş çıldırıciiimmm
Büyük konusmak istemiyorm 2,5 yasında kızım.Ben de ojesiz gezmem.
İlac diyorm simdilik en sinir oldugum sey kücük cocuklara sürülen oje
Aklı ermeye basladıgında kaldırırım en kötü oje isini.

• Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
  • Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
  • Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
  • Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?
  • Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
  • Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
  • Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz 😂😂 hiç akılda kalıcı bir isim değil
Ya iste 10 bin yaparım da takipciyi link mink yolumuzu buluruz diye düsündü bence:D

• Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
  • Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
  • Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
  • Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?
  • Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
  • Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
  • Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz 😂😂 hiç akılda kalıcı bir isim değil
Kargaya yavrusu şahan görünürmüş. Yahu şöyle farklı olma çabasıyla çocuğuna vıttırı vızzık isimler koyan ebeveynler beni hiç şaşırtmıyor. Hepsi mi aynı kasa olur?

Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
Zengine hayırlı olsun derler fukaraya nerden buldun derler Müge aplaaa 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X