selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

evin çok güzl olmuş canım bayıldım
tar temiz ışıl ışıl valla harika
ağız tadıyla huzurla oturun inşallah

eviniz çok güzel tertemiz ne güzel. yepyeni bir ev yepyeni bir hayat.... Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. ama... küçük bir eleştiri yapmak isterim müsadenle. yatak odan şıkır şıkır duruyor ama baş ucunuzdaki "mutluluğun resmi" odaya pek uymamış sanki. o tabloyu ben çok severim ama işte odaya uyduramadım ben.
güle güle oturun.

evın cok guzel canım allah mutlu mesut oturmayı nasıp etsın o yatagının basındakı resmı ben cok severım ınsallah o resımdekı gıbı o yatagın ustunde cocuklarınızla uyumayı nasıp etsın allah

bencede cok güzel özellikle tertemiz şimdilik:) sonrasında ne bakım ıster göreceksin.ev düzmek kadar eglenceli bişi yok.tadını cıkar.

oh bembeyaz çok iç açıcı ama temizlik zor olur :)

2 aydan fazladır evimde oturuorum evet temzili biraz sıkıntı oluyo ama şimdilil iyi yani çalıştım halde o kadarda zorlanmadım asıl problem çocuk olduktan sonra başlıcak ama o zmanda gri tonlarında bi oturma odası düşünüorum akalım hayırlısı:)

eviniz şık olmuş mutlu sağlıklı günler oturun inşallah...
ama her yer bembeyaz kullanım ve temizlik açısından çok zor olur elinizde bezle geziyorsunuz muhtemelen çocuğunuz olduğunda işiniz çok zor

selincim rafların arası 35 cmmiş kendi konuma 40 yazdım ama ölçüldü 35 kesin son kararım

evin de hayırlı olsun bu arada :) çok şık çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :)

evin çok hoş gülümsedim bakarken yalnız koltuklarda paris tablolarda paris boğmuş canım ya ve tv ünitesinin olduğu duvarı renklendir biraz sticker falan olabilir yada direk duvar kağıdı

hayırlı olsun güle güle oturun evin çok hoş ,aksesuar seçimine hayran kaldım özellikle banyodaki çiçekler ve kapıda ki uğur böcekleri güzel detaylar.

çok saol melisacım gece gece görünce moralim düzeldi valla saol en güzelleri senin olsun:)

bende bembeyaz evine bayıldım.güle güle mutlulukla otur insallah.koltuklarını nerden aldıgını sormadan gecemıycem....

Güle güle otur canım çok sade ve şık evin. Amaa banyon biraz fazla kalabalık olmuş çamaşır makinesindeki ayıcık gibi şeyleri kaldırsan deterjanlarınıda başka bir yere koysan daha güzel olur. Şimdi yeni bi süre sonra sende sıkılırsın öyle kalabalık durmasından eminim buna.

canım aslında yeni gelin evi ya kozmetikleri makyaj aynasına koymadık çünkü yatk odasına sığmadı kapının önüne koyduk bunlar burda kalsın dediler orda kaldı ama şimdi kaldırdım zaten evimdede ufak tefek değişiklikler yaptık paylaşcam zaten:) ama haklısın sıkıldım o kalabalıktan:)

Eviniz çok güzel güle güle oturun inşallah.

Halılarınızın markasını ve nereden aldığınızı söylerseniz çok sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…