selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

oooo ben çok uzaktayım silivri kiptaştayım:)

Bunların icabına bakmak için küçük bir ingaaaa sesi gerek galiba :) beyaz benim tarzım değil. Bana soğuk doktor muayehanesi havası veriyor.. Ev dediğin sıcak renkli olmalı sanki :) 2 çocuktan sonra bu düşüncemi sonuna kadar destekliyor eşim sağolsun :)))

Ağız tadıyla sağlıkla huzurla bereketle otur evinde :)

canım çok güzel çok ferah bir ev olmuş güle güle otur içinde koltuklarını ve desenlerini çok beğendim ayrıca banyondaki ayıcıklarını çok beğendim ve klozet üzerindeki çiçekleri orda kullanman dikkat edici ve güzel bir seçim olmuş mutlulukla otur içinde canım

oyyy bembeyaz eşyalarını sağlıkla güle güle kullan cok güzel tam gelin evi ayrıca tablolarlar koltuklarında resimler süper uymuş cok beğendim

her eşyan çok çok güzel bembeyaz pırıl pırıl çok beğendim allah ağız tadıyla oturmayıda nasip etsin
duvar rengini merak ettim ben

canım evime bayıldım maşallah huzur dolu çok şirin ve güzel bu arada salon halılarımız ne kadar benziyor birbirine ışıl ışıl mobilya aşık oldum ya sanırım paris aşığıyız ama inankı zevkıne bayıldım canım güle güle eşinle huzur içinde yaşa şimdiden mutluluklar dilerim sana

beyaaazzz evini çok beğendim beyazı bende çok seviyorum.. bu arada süslerin , çiçeklerinde pek hoş.. güle güle otur inşallah..

evin çok güzel ağız tadıyla mutlu mesut yaşa kocanla::)bayıldım beyazlara ve yastıklarınaaa nerden aldın onları:)

eviniz eşyalarınız çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin,duvarlar daha farklı renkte olsaydı daha da iyi olurdu diye düşündüm ama bu haliylede iç açıcı

Güle güle kullan her şeyin çok güzel
Yuvanızdan mutluluk huzur eksik olmasın

herşey çok güzel olmuş özenle döşendiiği belli yatak odanda mutluluğun resmini kullanmışsın o özellikle hoşuma gitti bende aramıştım ama bulamadım nerden aldın özelden cvplarsan sevinrim.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…