- 3 Mart 2015
- 49
- 15
- 13
Cocukluk aski gibi bisey ilklerimiz birlikte anilarimiz cok.. Onun icin zorlaniyorum ama haklisiniz konustugumuzda bu sefer drusumu bozmucambence sen bu arkadaşa yol ver... gereksiz bi tip. üç yıl nasıl çektin bu denyoyu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocukluk aski gibi bisey ilklerimiz birlikte anilarimiz cok.. Onun icin zorlaniyorum ama haklisiniz konustugumuzda bu sefer drusumu bozmucambence sen bu arkadaşa yol ver... gereksiz bi tip. üç yıl nasıl çektin bu denyoyu![]()
Belki diyordur ki, ben senin gibi güzel biriyle olmaktan korkuyorum, olamaz mı ?
Cocukluk aski gibi bisey ilklerimiz birlikte anilarimiz cok.. Onun icin zorlaniyorum ama haklisiniz konustugumuzda bu sefer drusumu bozmucam
benim de vardı öyle bir 16 yaşımdan 19 yaşıma kadar ergenliğimi paylaştığım bi tip. o da tıp kazanınca biyerleri kalktı beni sen mühendis olcan diye istememişti![]()
Eşimde kuaför olmamı istememişti.
Benden fazla kazanamazsin deyip komplekse girmişti.![]()
dediklerinizden sonra mesaj attim. Seven bi insan bu ikilemde kalmaz vs drdim ve bitirdim interneti yok aksama kadar gormezsanirim mesajimi
ahaha benimki ondna değil doktorlar doktorlarla evlenmeliymiş nalakaysa
bi de ben 4 senede mezun olcakmışım o 7 senede 3 yıl ben para kazancakmışım o kazanamıcakmış falan felon saçmalık![]()
![]()
![]()
Kız senin ki daha vahimmiş
mal ve ötesiydi. işin kötüsü ben daha maldım bundan ayrılınca aylarda ağlamıştım. neyse ki ben terkettim de kurtuldum sonunda![]()
,biz yine de beddua edip günah point kazanmayalımBeter olsunlar
![]()
,biz yine de beddua edip günah point kazanmayalım![]()
Kilar biraz once hic bisey yokmus gibi ozur dileyip eskisi gibi mesaj atti!! Dengesiz bu adam. Bende artik ona guvenemeyecegimi falan soyledim oda iste sozler verdi guvendiricem sana kendimi zaman ver bana dedi ben yine soguk bi sekilde devam ediyorum ama adam eskisinden kat kat iyi davraniyor![]()