- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Moralim sıfır. .
Bi eltim var eşimin abisinin karısı. .
Kız 25 yaşında ve iki buçuk yıllık evli . Bugün bize geldiler. Neyse yemek hazırladım filan. Yarın ise gideceğim için aynı anda ev islerini de halletmeye çalışıyordum makineye çamaşır attım filan.
" sende is yapmak için bizim gelmemizi bekliyorsun ha " dedi ilk.. şaşırdım güldüm yok dedim anca yetişiyorum kusura bakma bi kahve yapayım sana dedim guldum geçtim neyse..
Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Şaşırdım ya dedim hayırlı olsun sevindim yani ama hani çok erken değil mi zor olmasın sana dedim..
Napim hep kız oluyor dedi.. erkeği bulana kadar devam dedi güldü. . (Eşi erkek istiyormus)
Bende ne önemi var senin vücudun yıpranmış oluyor sana da yazık değilmi, dinlenmen de lazim dedim..
Sen doguramadin bitane , kiskandinmi dedi........
( iş dışında bi okul okuyorum bitirmeye 1 buçuk yıl kaldı, ondan önce zor olur diye düşünmedim )
Gözlerim doldu.......
Cok kötüyüm ... okul bitsin diye yapmadım 3 yil oldu bendr de ama neden bilmiyorum zoruma gitti.......
Disundum de gercekten geç mi kaldım ben . .
Ben 27 eşim 32 yaşında. . Hayatta hersey okul mu ya ne bileyim kariyer mi hersey..
Hep erteledim bazı şeyleri acaba yanlış benim senin gibi tek amacım kuluçkaya yatmış tavuk gibi çocuk doğurmak değil deseydin. eşine bu durumdan rahatsız olduğunu anlat. sen çalışıyosun ya kıskanıyo o seni
Bence kendisi de memnun değil sürekli doģum yapmaktan,eşinin isteğiyle hamile kalıyor,bu sebeple size laf sokuyor aklınca. Kolaymı minicik minicik 3 çocukla başetmek,daha biri bebekken diğerini doğurmak,yazık vallahi kadına yazık,bebeklere yazık. 6 aylık olanı emziremeyecek bile muhtemelen,o bebeğede yazık. Söyle 2 yaşina getirip,hakkıyla emzirip ,kendide toparlanmışken doğurmak varken,bu halde doğum yapmak.Hiç takmayın,benim çok yakınım ablam dediğim insan 40 yaşında doğum yaptı gayette iyi bir anne,güzel bakıyor kızına kaldı ki siz daha 27 yaşındasınız,zamanı gelince Rabbimin izniyle olur inşallah.Yani sürekli art arda hamile kalıyor demeye çalıştım hani bende vucuduna yazık demeye çalıştım hani derler ya kadın en az 2 yil toplamali filan diye .
Eşi erkek istiyor diye sürekli hamile kalıyor mus bende sana yazık dedim
Ama o da sen doguramadin dedi.
bence siz önce hayallerınızı ve hedeflerınızı gerceklestırın, mılletın lafına da kulak asmayın hem yasınız daha genc, ben 30 umda evlendım ve su an hamıleyım , ben beklemedım ama zaten okulumu bıtırmıstım,işimi garantılemıstım, esımle yasayacagım herseyı yasamıstım kısacası ıcımde herhangı bır seyle ılgılı uhde kalmamıstı ve kendımı hazır hıssettıgım an hamıle oldugumu öğrendim.Moralim sıfır. .
Kız 25 yaşında ve iki buçuk yıllık evli . Bugün bize geldiler. Neyse yemek hazırladım filan. Yarın ise gideceğim için aynı anda ev islerini de halletmeye çalışıyordum makineye çamaşır attım filan.
" sende is yapmak için bizim gelmemizi bekliyorsun ha " dedi ilk.. şaşırdım güldüm yok dedim anca yetişiyorum kusura bakma bi kahve yapayım sana dedim guldum geçtim neyse..
Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Şaşırdım ya dedim hayırlı olsun sevindim yani ama hani çok erken değil mi zor olmasın sana dedim..
Napim hep kız oluyor dedi.. erkeği bulana kadar devam dedi güldü. . (Eşi erkek istiyormus)
Bende ne önemi var senin vücudun yıpranmış oluyor sana da yazık değilmi, dinlenmen de lazim dedim..
( iş dışında bi okul okuyorum bitirmeye 1 buçuk yıl kaldı, ondan önce zor olur diye düşünmedim )
Gözlerim doldu.......
Cok kötüyüm ... okul bitsin diye yapmadım 3 yil oldu bendr de ama neden bilmiyorum zoruma gitti.......
Ben 27 eşim 32 yaşında. . Hayatta hersey okul mu ya ne bileyim kariyer mi hersey..
Hep erteledim bazı şeyleri acaba yanlış mı yaptım. .
ELTİ ELTİNİN NE OLDUĞUNU İSTERMİŞ NEDE ÖLDÜĞÜNÜ.. O MİSAL.. SİZ KÖTÜ NİYETLE SÖYLEMEMİŞSİNİZ AMA O KONUYU NEREYE GETİRMİŞ.. BÖYLE İNSANLARIN SÖYLEDİKLERİNİ CİDDİYE ALMAMAK LAZIM..UMURSAMAYINMoralim sıfır. .
Gözlerim doldu.......
Hep erteledim bazı şeyleri acaba yanlış mı yaptım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?