Sen doguramadin bitane. .......

4 yıllık evliyim evde dört çocuk amaannn düşünemiyorum

Bence kıskanıyo o senin rahatlığını, ayrıca biliyor ki aklı başında insansın seri üretime geçmeyeceksin evladını çok güzel yetiştireceksin vakti gelince gıcık oluyo..
Yani insanın kafası almaz o kadar çocuğu ne biliyim.. Doğru düzgün vakit geçiremezsin, eğitemezsin..

üzme kendini hepimiz duyuroruz böyle gereksiz insanlardan böyle laflari, ama bu senin hayatin allahim o hissi verecek anne olmayi istegi ozaman daha iyi bence. hic birsey icin gec degil allahim hepmize hayirli evlatlar versin insallah. yas geciyor diyede problem yapma sakin onunda onemi yok bence

Eğitim gören bir insansın. Böyle cahilleri sevindirme gözünü seveyim. Sen bu oyunu istedigi gibi oyna. Önünde ilerdeki kariyer hedeflerinden bahset. Okuldaki ilerlemelerinden edindigin cevreden ve cok mutlu oldugundan
Mümkünse bunu bi kac kisi daha varken yap. Bak onun kafasında ne fırtınalar kopuyor. Sana bidaha bebek konusu aciyor mu. Ha acarsa da nazikligi bi kenara bırakıp dilinden konus. O an ona "Konu egitim olsa kıskanırdım daa Tavsan mısın kız sen fıtı fıtı" demeyi isterdim

Bence kendisi de memnun değil sürekli doģum yapmaktan,eşinin isteğiyle hamile kalıyor,bu sebeple size laf sokuyor aklınca. Kolaymı minicik minicik 3 çocukla başetmek,daha biri bebekken diğerini doğurmak,yazık vallahi kadına yazık,bebeklere yazık. 6 aylık olanı emziremeyecek bile muhtemelen,o bebeğede yazık. Söyle 2 yaşina getirip,hakkıyla emzirip ,kendide toparlanmışken doğurmak varken,bu halde doğum yapmak.Hiç takmayın,benim çok yakınım ablam dediğim insan 40 yaşında doğum yaptı gayette iyi bir anne,güzel bakıyor kızına kaldı ki siz daha 27 yaşındasınız,zamanı gelince Rabbimin izniyle olur inşallah.

Calisan ve ayni zamanda okuyan birisinin evine gelip ilk soyledigi soz "is yapmak icin bizi.mi bekliyorsun" sorusundan ben o bayanin notunu veririm.Diger dediklerine de hic sasirmam.Birakin erkek cocugu bulana kadar dogurdukca gebe kalsin.Sizde istediginiz zaman cocuk sahibi olursunuz. bu bayanin soylediklerini degil,varligino bile onemsemeyin.

bence sorun cıkaracak bısey yok
hazır oldugunda dogurmalısın ve 3 seneye 3 bebek sıgdırmadan ben ınanmıyorum kı o kadar sık aralıklarla doguranların cocuklarına kusursuz ımkanları saglayabılırsın manevı olarak.
bosversene

bence siz önce hayallerınızı ve hedeflerınızı gerceklestırın, mılletın lafına da kulak asmayın hem yasınız daha genc, ben 30 umda evlendım ve su an hamıleyım , ben beklemedım ama zaten okulumu bıtırmıstım,işimi garantılemıstım, esımle yasayacagım herseyı yasamıstım kısacası ıcımde herhangı bır seyle ılgılı uhde kalmamıstı ve kendımı hazır hıssettıgım an hamıle oldugumu öğrendim.
ayrıca eltınız bellıkı calısmıyor, erkenden evlenmıs ve kendını esını mutlu etmek adına dusuncesızce cocuk dogurmaya adamıs , o bellıkı cahıl bırı ,cocuk dogurmayı marıfet sanıyor , hıcbırsey uretmeyen bır annenın 10 tane cocugu ols ane yazar bılmem anlatabıldım mı...
sız hıc karamsarlıga dusmeyın , ınsallah ıstedıgınız zaman Allah ta sıze hayırlı bır evlat nasıp eder.

Ne densiz insanlar var..istemiyo degilde sagliksal birseyden dolayi olmayada bilirdi o zaman inanin daha fazla üzülürdünz insanlar lafin nereye gittigini bilmiyorlar hep derim.

İçini ferah tut, inşaallah istediğiniz zamanda olur. Böyle insanlar malesf çevremizde her yerde varlar. Artık tınlamayalım , onun üslubu kötü olmuş. sen hiç üzülme

Çok çocuk doğurmaktan ziyade o çocuğa gelecek vermek önemli yoksa kedilerden ne farkı olur ki insanın..Gerçi eltinizin zihniyet belli ona ne söylense boş hala erkekte erkek zihniyetinde birine hiçbir şey anlatamazsınız.Diğer sağlıksal problemleri diğerinin rızkını kesip diğer bebeğe hamile kalması...Kısacası konu sahibi arkadaşım boşver böyle insanları densizin teki cahilliğine ver ve de hiç üzülme inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bos bir insan daha.
Tamamen sizin keyfinize kalmis bir durum bence. Okulunuzu bitirin kafaniz rahat etsin. Sonra da cocugunuz olur. Bi aceleniz yok ki. Biz hayatimizin tadini cikariyoruz deseydiniz. 3 senede 3 cocugu olcak kadinin ve hala mantikli dusundugunu mu saniyormus?!!

Bence eltiniz kompleksli ,art niyetli ve cahil.Ben olsam o lafın üstüne demediğimi bırakmaz onu yerin dibine sokar çıkarırdım.Ona neymiş sizin çocuğunuzu ne zaman yapacağınızdan.Bırakın kendisi doğursun bol bol,sürünsün,cahil işte.

Hangi kadin 9 ay karninda tasiyip sonra kiz oldu diye degersizlestirilen cocugun annesi olmaktan memnun olur? O cocuklari sadece erkek evlat sahibi olmak icin dogurmuş, dusunsene.
Sen de anne olmak isteyebilirsin, dogal bir duygu.
Ama bu isin mantigi plani da olmali.
Sen sagi solu bosver. 25 yasinda 5 cocugu olani da gorduk. Ne hayri olur?
Herkesin onceligi vardir.
O simdi senin yaninda kendini ezik hissetmis sana laf soylemis, sen de daha dogurmamissin diye ezik hissetmissin, amacina ulasmis 1-1 durum.
Bunun gibi olmus yani.

hiç yorumları okuyamadım ama eltin bildiğin densiz..
nerde ne konuşacağını bilemeyen cahil bence..
annelik o kadar kolay değil.. çok çok farklı bir şey.. çocuğun olmadan kolay geliyor ama olduktan sonra anlıyorsun herşey ona göre ayarlanıyor.. özel sevgi istiyor özel emek istiyor..
demem o ki sen hazır olmadan çocuk yapma.. bitir okulunu bir rahatla ondan sonra Allah izin verirse olur zaten..
sanırım eltinin çocukları kendi kendine büyüyor.. art arda sırf cinsiyet bulana kadar doğurmak deli cesareti olmalı..
23 aylık oğlum var Rabbim ömür versin inş.. ondan sonra yeni bir çocuk ne zor geliyor.. ancak büyümeli..
bir de vücudum doğumdan 1,5 yıl sonra ancak toparladı.. yani senin söylediğin şey mantıklı da eltinde mantık az olduğundan anlamamış..

herkesin kendi tercihidir cocuk yapmak, onun bunun lafına bakılarak cocuk yapılmaz okulun az kalmıs tabikide zaman ayıramazsın o kadar kolay değil cocuk büyütmek tatlım akışına bırak
o eltindende uzak dur

ELTİ ELTİNİN NE OLDUĞUNU İSTERMİŞ NEDE ÖLDÜĞÜNÜ.. O MİSAL.. SİZ KÖTÜ NİYETLE SÖYLEMEMİŞSİNİZ AMA O KONUYU NEREYE GETİRMİŞ.. BÖYLE İNSANLARIN SÖYLEDİKLERİNİ CİDDİYE ALMAMAK LAZIM..UMURSAMAYIN

Aynı böyle bir konu açılmıştı
Ne o sen doğuramadın diyen kadın kendi çocuğunu kaybetmişti
Allah göstermesin ama dilimizin ayarı olması lazım

Ne gec kalmasi...ben 4 bucuk yillik evliyim neredeyse
diyorum ki hep keske bi 5 yil sonra olsaymis daha iyi olurmus...
her evlilik ayni degil...hic gec kaldim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…