- 15 Ekim 2016
- 6.814
- 12.315
- 248
- Konu Sahibi zorunlualann
-
O Ferhans dı kuruyana kadar hemide iiyyaakkk adına da derler sexYarim saat oral yapıyordu birine bu o bu bu başkası bilmiyorum
En sonunda noktayı koyup kapatıyor sek sekk s….kBu nasıl türkü ya İlk defa dinledimbide sonda seks değilde başka şey diyo sanki
Amanınn tübe tübeGızzz kukumu öpmüyor diye konun var delirtme beni.
Gızzz kukumu öpmüyor diye konun var delirtme beni.
Yahu daha gecen gun evlilik konusu acti o konuda bile hemen regldim ben ama benden igrenmedi, ben de istedim diye ekledi. Her konusu seks zaten.
Yok kiz o sular seller gibi ıslanıp günde 3 kişiyle sevisiyorduO Ferhans dı kuruyana kadar hemide iiyyaakkk adına da derler sex
Yarim saat oral yapıyordu birine bu o bu bu başkası bilmiyorum
Zorunlu ferhan vanessa tanıştırsakYahu daha gecen gun evlilik konusu acti o konuda bile hemen regldim ben ama benden igrenmedi, ben de istedim diye ekledi. Her konusu seks zaten.
Anam ne bilim hepsinin cinsel hayatı birbirinden renki biz de iki haftaya bir denk düşersek belki o da sünger bob gibisin diyo banaYok kiz o sular seller gibi ıslanıp günde 3 kişiyle sevisiyordu
Zorunlu yarim saat oral yapan hatta kızlardan biri adamın şeyi kangren olur yahu demişti
Zorunlu ferhan vanessa tanıştırsak
Ne hayır işleriz valla
Yanı karıştırmam normal takip edemiyoruzYok bu baska. Digerine 140 bin para yedirmis bunu bulunca ayrildi. Simdiki insta sifresini falan istemis, o ayrildigi adamla muhabbetleri anlatmis bu cok seviyormus
Ayrı ayrı 3 kişimiYok kiz o sular seller gibi ıslanıp günde 3 kişiyle sevisiyordu
Zorunlu yarim saat oral yapan hatta kızlardan biri adamın şeyi kangren olur yahu demişti
Şu zor hamile kalan ablamız.O Ferhans dı kuruyana kadar hemide iiyyaakkk adına da derler sex
Tabiki ayrı ayrı olur mu aynı kişiAyrı ayrı 3 kişimiyanlış okumadım herhalde
Valla hiç okumadım böyle konuları sadece bi kaç başka konularda mesajını okudum yanılmıyorsam
Yalan değil.Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Şu zor hamile kalan ablamız.Geri çekilme ile korunuyormuş, henüz gebe kalmamış. Bu değerli bilgiyi sizden esirgeyemem.
Konu seks olunca hemen damlıyor kadın.Ya onun yokluktan diline vurmus bence
Konu seks olmasa da damlıyor ve konuyu kendi seks hayatına çeviriyorKonu seks olunca hemen damlıyor kadın.
Orada konu sahibi dramını anlatıyor. Kocası korunmuyormuş, kendi de iğneydi spiraldi harap olmuş. Bizim Ferhans da gelmiş, ben de ne zor hamile kalıyorum biliyor musun diyor.
He evet, bir şekilde sevişmeye çeviriyor konuyu. Birkaç konuda daha gördüm.Konu seks olmasa da damlıyor ve konuyu kendi seks hayatına çeviriyor
Umutsuz tam dizi film bol sezonlukHe evet, bir şekilde sevişmeye çeviriyor konuyu. Birkaç konuda daha gördüm.
Umutsuz vardı bir de, o da bir türlü sevişemiyordu. Çok acayip insanlar var burada ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?