sen olursen evlenirim diyen es

Mesela evde de sinema izleyebilirsiniz. Mısır patlayıp kızınız uyuduktan sonra.
Belki buhranlı zamanına denk gelmiştir
Patavatsız ve düşüncesiz olabiliyorlar bazen siz düşünmeyin

bende adamı nasıl evlilkten bezdirmişsem bir daha asla evlenmem diyor:))

bence aldığınız karar çok çok kötü. sorumluluk verin eşinize. hayat müşterek. istekleri de garip.

Midem bulandı bu adamdan kadın orda can derdinde onunla evlenen kadında yani neyse

İşte erkekler o annelik duygusunu anlamadıkları için onlara hayat çok kolay

Eşiniz dese ki olur mu tatlım hiç evlenir miyim senin arkandan dese.. İnanacak mıydınız?

Eşiniz bence dürüst bir insan.. Rol kesmiyor en azından ..

Bir de bugün için hayır evlenmen dese yarın hayat ne getirecek, Nasıl bir duygu boşluğu yaratacak bünyesinde, nelerle karşılaştıracak belli mi? Kimse bu soruya hayır diyemez bence..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evladımı diye dua etmekten baska çareniz yok gibi.. Bir de anne babanız hayatta ise onlara elinizi gözünüzü evladımın üstünden çekmeyin diyebilirsiniz.

Bu işin bir çözümü var mı evet var ancak siz o noktayı geçmişsiniz.. Hiç çocuk yapmazdınız böylece ölürsem çocuğum üvey anne eline düşer mi diye bir endişeniz olmazdı.. Çocuk çok güzel bir şey ancak beraberinde her güzel şey gibi pek çok risk getiriyor .. Bu da onlardan biri maalesef .

Diğer hususlarda ise eşinizin biraz törpülenmesi Gereken bir egosu var gibi, bana kalırsa daha çok sorumluluk verin ev, çocuk bakımı tarzı konularda .. Böylece artan Zaman'ınızı ilişkinize yansıtabilirsiniz ..

ben hamam da çok güzel bır öğretmen hanımla tanıştım,ben girerken bir adam araba ile bıraktı,çocukda adamla kaldı,içeride sohbet ettık,o eşi imiş,doktormuş eşı,ve adam çok pişmamış oğlundan dolayı,gezemıyoruz,bana ilgin az gıbı gıbı,aynen senın anlatığın gıbı şeyler anlattı,kadın tutmuş ılla kızım olsun,kardeşi olsun,ama eş asla istemem dıyormuş,ben tuhaf bişey görmedim,benım rahmetli eniştem ablama ben ölürsem evlen,mıllet dedıkodunu etmesın,rahatszı etmesın derdi,çok genç öldü,ama ablam halen evlenmedı,belki bulsa evlenecek bılemıyorum tabı,buna takılma,sen öldükten sonra ne yaparsa yapsın,ama bence senı sevıyor,kötü birşey hısettemedım eşinde,hayat işte,değişiyoruz,döüşüyoruz,asla yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun,yaparım dedığını yapmıyorsun,bence adama evlilik hayatını güzel yaşatmışsın,adam aa karım ölünce evlenmem,günümü gün ederim kafasında değil,

Eşinize diyemiyormusu nuz, ölmeme gerek yok yine evlenebilirsin diye..
Ne kadar ayıp ve saygısızca bir laf bu.. Siz fazlasıyla değer veriyorsunuz gibi buradan okuduğum.. Ayrıca bebek var yani insan 2 kez düşünür lafını sözünü isteklerini..
O sizin için ne yapıyor? Evde size yardım ediyormu? Evde eğlenmeyi denesin, evdede sinema seyredilir, eğlenilebilir..
Bir de gelen gideni aratırmış, bu sözü hatırlatın kendisine.. Allah geçinden versin size bir şey olsa, o böyle mutlu rahat olurmuymuş? Herkes böyle laf söz kaldırırmıymış?
Ölünce evlenir evlenmez ama zırt bırt dile getirimek ayıp..

Bende eşime hep ben ölürsem mutlaka evlen diyorum, onun verdiği cevap asla öyle bişey olmayacak diyor. Hatta istersen noter imzalı sözleşme vereyim evlenmem diyor Ben öldükten sonra evlense ne olur evlenmese ne olur...yeterki çocuklarımı üvey anneye bırakmasın. Kendi annelerimiz baksın. Erkekler çocuk olduktan sonra kendilerini ikinci plan hissederler normal yani hepimizin eşi yapıyor zaman zaman...Dışarıda tek vakit geçiremiyorsanız o zaman evinizde o atmosferi yakalayın çocuk uyuyunca.. çok büyük problem gibi görünmüyor sadece heyecana ihtiyacınız varsizde eşinize küçük süprizler yapın onu şaşırtın belkide sizden biraz aşk bekliyordur

O tek başına gitmekten hiç hoşlanmıyordu ne yazıkki bisiklete binmek için bile yanına arkadaş arıyor düşünün artık.

amin inşallah. Eşim kızını çok sever ama bakma noktasına gelince çok tahammülsüzlük. Bir de üvey anne hayal bile edemiyorum.
biz anneler hep bunu düşünüyorum biz ölürsek çocuklarımıza annelerimiz baksın rabbim uzun ömürler versin bizlere ve evlatlarımıza inş.

10 erkekten biri evlenmez heralde ben de esime sordum gecenlerde evlenir misin diye bilemem Allah bilir ama heralde evlenirim dedi ilk yillarimizda asla evlenmem diyordu yani ben zsten ölüp gidecegim o ne yaparsa yapsin oglumu da anneme birakirim heralde vasiyet ederim en azindan Allah evladim evlenip yuvasini kuruyuncaya kadar hayirli ömür nasip etsin bide erkekler hele ki evlilige ve duzene alismissa evlenmeyi dusunuyorlar sende birgun esine askim sen once olursen bende evlenecegim de sinirlenmeye kalkarsa bak nasil oluyor mus dersin

Ne kadar gereksiz bir muhabbet.

Allah korusun eşime bir şey olsa zamanla ben de evlilik düşünebilirim, eminim eşim de düşünür ki çoluğumu çocuğumu mağdur etmediği taktirde düşünsün zaten.

Ama tutup da bunun muhabbetini yapmayız yani.

Benim eşim ölürsen ya da boşanırsan benden asla tekrar evlenmem der..

Benim için kadınsızlık ve sen karşı karşıyasınız. Sen ve diğer kadınlar diye birşey yoktur. Sen yoksan kadın da yoktur , der.

Mest oluyorum zannetmeyin, inanmıyorum hatta çocukça buluyorum bu sözlerini.. Yokluk karşısında insan ne hissedecek belli mi ? Kader neler gösterecek ve yaşatacak ona? Elbette yüreği tekrar ısınacak .. Sevecek ve sevilecek...

Eşimin sözlerini İnandırıcı bulmamakla birlikte insanın doğasına aykırı buluyorum. tut ki öldüm bugün 29 yaşında.. 33 yaşında gencecik Adam ömrünü aşksız, sevgisiz, tensiz mi geçirecek? Benim talihsiz kaderimin yasını mı tutacak ömür boyu? Asla istemem. Benden sonra ona benden iyileri kısmet olsun.

Gecen üvey anne olayi ciktigi gun sordum sonrada dedim ki oglum buyuyup el icine cikincaya kadar evlenme yada oglumu anneme gonder

Haklisin

Eve iki tane hizmetçi alsın biri iş yapsın biri çocuğa baksın sen de onunla ilgilen paşa gönlünü gör o zaman. Ne yapacakmışsın çocuğu cami önüne mi bırakacaksın. Çocuk sorumluluğu alamayacak erkek azıcık uçkuruna sahip çıkacak

Gecen üvey anne olayi ciktigi gun sordum sonrada dedim ki oglum buyuyup el icine cikincaya kadar evlenme yada oglumu anneme gonder

Ya işte o da ayrı bir mesele.
Ama ne kadar merhametli üvey anneler de var.
O yüzden diyorum çoluğumu çocuğumu mağdur etmesin.
O canavarlardan birine kalacaksa çocuğum öbür tarafta elimden kurtulamazlar zaten.
Ama adam adalaetliyse ve adaletli bir eş de bulacaksa, çocuğunun sorumluluğunu çoğunlukla kendi alacaksa evlensin.

Aman ben ölüp gitmişim ; arkamdan 9 düğün yapsa bana ne .

Yeter ki oğlumla ilgilensin . Zaten belli hastalıklarımla sürekli mücadele içinde olduğum için vasiyetim hazır bu konuda .

İlk yıllarında evliliğimin , sen hele bir evlen hortlar gelirim diyordum

Ne hortlaması ne gelmesi , aşk o kadar sadık bir yar değil ne yazık ki.

Ha , hiç mi örnek yok . Babam . Anneciğim öldüğünde 54 yaşında idi , şimdi 70 . Evin her yerinde annemin fotoları var hala . Ben ondan başkasına ''eş'' demem diyor , yalnız yaşıyor ,gayet dinç , maddi durumu sorunsuz . Arada bize gelir , baba evlilik düşünüyor musun derim . Sakın ola der , benim evlilik maceram ...'mla bitti der .

Erkeklere gelince ; eşlerinde aradıkları ''ana sıcaklığı'' yüzünden , biraz ilgi eksikliğin de ya da ihmalde hemen surat asanı çoktur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…