Hayır yok ama sizin de eşinize güveniniz yok sanırım.Çocuğunuz var mi.
yapsında daha ölmedednde bu yapımazkiBen öldükten sonra ne yaparsa yapsın
Eşinize diyemiyormusu nuz, ölmeme gerek yok yine evlenebilirsin diye..
Ne kadar ayıp ve saygısızca bir laf bu.. Siz fazlasıyladeğer veriyorsunuz gibi buradan okuduğum.. Ayrıca bebek var yani insan 2 kez düşünür lafını sözünü isteklerini..
O sizin için ne yapıyor? Evde size yardım ediyormu? Evde eğlenmeyi denesin, evdede sinema seyredilir, eğlenilebilir..
Bir de gelen gideni aratırmış, bu sözü hatırlatın kendisine.. Allah geçinden versin size bir şey olsa, o böyle mutlu rahat olurmuymuş? Herkes böyle laf söz kaldırırmıymış?
Ölünce evlenir evlenmez ama zırt bırt dile getirimek ayıp..
yapsında daha ölmedednde bu yapımazki
valla eşim bana dediüinde dediğine diyeceğine pişman ettirmiştimTakılmazdım. .
Şuanda benimleyse no problem. .
Benden sonra ne hali varsa görsün:)
Hayır yok ama sizin de eşinize güveniniz yok sanırım.
valla eşim bana dediüinde dediğine diyeceğine pişman ettirmiştim
Yok gayett de konusuruz ama eşimbenim kkonuşmanın pek istemez çünkü genelde haksız olduğunu anlar. Hatta dünkü konuda ben çok ısrar ettim neden konuşuyoruz susarak mi cozucez dedim sorunu yine senin haklı çıkmandan korkuyorum dedi. :)
Benim ki de kiskaniyor ilk zamanlar hat safhadaydi simdi duzeldiBenim eşim de böyle davranırdı ilginç ama en son keşfettik çocuğu kıskanıyor. Sanki babamın evinden getirdim çocuğu. Çocuk büyüdükçe atlattı bunu. Benim eşim boğa ama ben burçla ilgili olduğunu sanmıyorum. Geçmişte yaşadıklarına bakıyorum onu benim kadar ön plana koyan olmamış hiç. Çocuk suz 3 yıl boyunca onu pofpoflamışım çocukla birlikte ilgi üzerinden çekilince şımardı.
Ara sıra eşim bu muhabbeti açıyor. Ben böyle şeyleri dusunmekten kaciniyorum. Çünkü bir kızım var eşim bunu dile getirdiğinde ben kızımı dusunuyorum. Ben ölürsem ve sen evlenirsen kızımı anneme ver ya da kızımız evlenene kadar bekle diyorum. Kızından da vazgeçmiyor. Biz kadınlar neden bunu dusunmuyoruz.. Bana sorduğunda ise ben seninle olmayan bir evlilikte mutlu olamam diyorum. Gerçekten de öyle dusunuyorum. Eşimin böyle düşünmesi beni hem uzuyor hem de
korkutuyor. Ve ondan uzaklasmama neden
oluyor. O ise sürekli ilgi gormek istiyor.
onunla ilgilenmemi ona özel şeyler
yapmamı. Mesela sinemaya gidelim birlikte diyor. Daha bir yasında bile olmayan kızımı nereye bırakabilirim. Bu şehirde kimsemiz yok. Ve esim sürekli hep böyle mi olacak artık. Çocuğumuz oldu sen beni ikinci plana attin diyor. Ya onu ikinci plana attiysam kendimi kim bilir kaçıncı plana attim. Bunları hiç düşünmüyor. Ama ben bunu sürekli yapamiyorum. Çok yoruluyorum. Sürekli eve is getirmek zorundayim. Eşim ise bir gidiyor bazen dort gün sonra eve geliyor. Ve ben bu kadar sorumluluğun altında yorulduğum için Öyle şeyleri dusunememeye başladım artık. Eşim son olarak dün gece bu evlilikte ben senden daha cok fedakarlik yapiyorum dedi. Soyle rahatsız olduğun konuları deyince de tadimiz kaçmasın boşver dedi. Ve ben bütün gece bunu düşündüm. Ve çok zorda kalmadıkça ondan birşey istememeye karar verdim. Zaten istediğim birşey de yok kendim için. Sorularım şunlar size. Bu erkeklerin sürekli ilgi istemesi burçlarından mi kaynaklanıyor yoksa hepsi mi böyle. Ölünce evlilik düşüncesi sizi de uzmuyor mu en azından inşallah daha uzun seneleri hep birlikte yaşarız demesi teselli etmek için bile olsa söylenmesi gerekmez mi. Ve ben dün gece aldığım bu kararla iyi mi yapmisim acaba.
allah allah benim eşimde boğa ama maşallahları var oğlumla utanmasalar beni aralarına almayacaklarBenim eşim de böyle davranırdı ilginç ama en son keşfettik çocuğu kıskanıyor. Sanki babamın evinden getirdim çocuğu. Çocuk büyüdükçe atlattı bunu. Benim eşim boğa ama ben burçla ilgili olduğunu sanmıyorum. Geçmişte yaşadıklarına bakıyorum onu benim kadar ön plana koyan olmamış hiç. Çocuk suz 3 yıl boyunca onu pofpoflamışım çocukla birlikte ilgi üzerinden çekilince şımardı.
hep öyle öğretilmedi bizlere yada bayanlara ölüm konusunu geçince kadın öldüğü zaman erkek evlenmeli yapamaz çamaşır yıkayamaz ütü yapamaz hastalansa erkek olduğu için kimse kapısını açmaz falan filan hep bu laflar çocukluğumdan beri kullağımdadır fakat bir anne çocuğunada bakar çalışırda yardımda eden olur derler halada duyarım bu lafları ne kadar doğru bu sözler tartışmaya açık bir konu.belki eşinizin kulağınada bu takım sözler takıldıysa ondan demiş olabilir.allah uzun ömürler nasip etsin ailenize.çok takılmayın derim o anki ruh halidir belki.Ara sıra eşim bu muhabbeti açıyor. Ben böyle şeyleri dusunmekten kaciniyorum. Çünkü bir kızım var eşim bunu dile getirdiğinde ben kızımı dusunuyorum. Ben ölürsem ve sen evlenirsen kızımı anneme ver ya da kızımız evlenene kadar bekle diyorum. Kızından da vazgeçmiyor. Biz kadınlar neden bunu dusunmuyoruz.. Bana sorduğunda ise ben seninle olmayan bir evlilikte mutlu olamam diyorum. Gerçekten de öyle dusunuyorum. Eşimin böyle düşünmesi beni hem uzuyor hem de
korkutuyor. Ve ondan uzaklasmama neden
oluyor. O ise sürekli ilgi gormek istiyor.
onunla ilgilenmemi ona özel şeyler
yapmamı. Mesela sinemaya gidelim birlikte diyor. Daha bir yasında bile olmayan kızımı nereye bırakabilirim. Bu şehirde kimsemiz yok. Ve esim sürekli hep böyle mi olacak artık. Çocuğumuz oldu sen beni ikinci plana attin diyor. Ya onu ikinci plana attiysam kendimi kim bilir kaçıncı plana attim. Bunları hiç düşünmüyor. Ama ben bunu sürekli yapamiyorum. Çok yoruluyorum. Sürekli eve is getirmek zorundayim. Eşim ise bir gidiyor bazen dort gün sonra eve geliyor. Ve ben bu kadar sorumluluğun altında yorulduğum için Öyle şeyleri dusunememeye başladım artık. Eşim son olarak dün gece bu evlilikte ben senden daha cok fedakarlik yapiyorum dedi. Soyle rahatsız olduğun konuları deyince de tadimiz kaçmasın boşver dedi. Ve ben bütün gece bunu düşündüm. Ve çok zorda kalmadıkça ondan birşey istememeye karar verdim. Zaten istediğim birşey de yok kendim için. Sorularım şunlar size. Bu erkeklerin sürekli ilgi istemesi burçlarından mi kaynaklanıyor yoksa hepsi mi böyle. Ölünce evlilik düşüncesi sizi de uzmuyor mu en azından inşallah daha uzun seneleri hep birlikte yaşarız demesi teselli etmek için bile olsa söylenmesi gerekmez mi. Ve ben dün gece aldığım bu kararla iyi mi yapmisim acaba.
oturup bir kağıda kendinizden verdiğiniz ödünleri yazın aynısını eşinizden de isteyin
çocuk olmadan önce ve çocuk olduktan sonraki farkları algılayabilmesi için eşinize kitaplar alın eğer okumayı sevmiyorsa kendiniz özetler geçin ki bu değişimin sadece sizin başınıza gelmediğini anlasın
aslında çok ciddi bir problem bu yani eşinizin çok taviz verdiğini düşünmesi ki ben kalıbımı basarım öyle bir dünya yok kendisini paralasa sizin vermiş olduğunuz ödünün çeyreği etmez
belli ki cahil cesaretiyle anlamsızca konuşuyor aydınlatmakta size düşüyor
bırakın ağız tadınız 1-2 günlüğüne kaçsın daha sonra bir ömür rahat edersiniz diye düşünüyorum
önemli olan empatiyi kurabilmek ikiniz arasında ve umarım başarılı olursunuz. B biyoist :)
Verilecek cevabın sizi mutsuz etme ihtimali varsa... O soruyu sormamakta fayda var..
Gerçi ben ölüp gitmişim, kalanlar da benimle mezara girsinler diyemeyiz ki.. Kaldıkları yerden devam edecekler elbet.
Ya çocuk diyeceksiniz.. O fedakarlığı sadece kadınlar yapar. Üstelik kadınların da sadece bir kısmı.
Gülün geçin ve ayağınızı sağlam basın.
Allah sabır ve kolaylık versin.. İnşallah aklı başına gelir, size ve yavrunuza mutluluklar,Sabrim az kaldı yakında bu teklifte de bulunucam. Benim olmemi bekleme bul birini işini sağlama al diye. Eşim evde çok durmaz. Durduğu zamanda ben istedikce birşeyler yapar. Önceden içinden gelerek yapiyordu şimdi ise bilmiyorum. Biz haftada sadece bir kere birlikte kahvaltı yapabiliyoruz. ama bu benim yuzumden degil. Sabahları 5 6 gibi evden çıkıyor ve çoğunlukla iki gün sonra geliyor. Eve gelince de arabayla ilgili sorunları halledeyim diye dışarı çıkıyor. Ya da kizimizi da alip birlikte bir yerlere gidiyoruz. Yanı haftada toplasaniz birlikte geçirdiğimiz zaman 6 saattir. Kızım daha bir yasında bile değil ama babasını özlüyor ve girdiğinde sevinçten uçuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?