sen olursen evlenirim diyen es

merak ettim şimdi eşiniz önce ölürse nolcak siza onunla ilgigili tavsiye verdimi

Sabrim az kaldı yakında bu teklifte de bulunucam. Benim olmemi bekleme bul birini işini sağlama al diye. Eşim evde çok durmaz. Durduğu zamanda ben istedikce birşeyler yapar. Önceden içinden gelerek yapiyordu şimdi ise bilmiyorum. Biz haftada sadece bir kere birlikte kahvaltı yapabiliyoruz. ama bu benim yuzumden degil. Sabahları 5 6 gibi evden çıkıyor ve çoğunlukla iki gün sonra geliyor. Eve gelince de arabayla ilgili sorunları halledeyim diye dışarı çıkıyor. Ya da kizimizi da alip birlikte bir yerlere gidiyoruz. Yanı haftada toplasaniz birlikte geçirdiğimiz zaman 6 saattir. Kızım daha bir yasında bile değil ama babasını özlüyor ve girdiğinde sevinçten uçuyor..

Kim ben öldükten sonra eşim çocuğuma anne olacak birini bulur ona güveniyorum diyebilir ki. Ya da sürekli bunu tekrarlayan bir eşe aynı duygularla bağlı kalmaya devam edebilir ki.
Hayır yok ama sizin de eşinize güveniniz yok sanırım.

Esiniz de sizin farkınızda o halde, söylediklerinin farkında. Belki de sizinle boyle zıtlasarak kendin ih farkettirneye çabalıyor? Hani bazı cocuklar olur ya yaramazlık yaparak ebeveynlerinin dikkatini cekmeye çalışılır. Esiniz de boyle yapıyor olabilir.

Oturun anlatın, haftanın 1 günü cocuga o baksn mesel siz de çıkıp kuaföre gidin, arkadaşlarınızla dolasın. Kendinize zaman ayırın. Sonra 1 gün de çocuğu emanet edecek birini ayarlayın, esinizle vakit gecirin sevgili gibi.

Onu özlediginizi ama çocuğun yükünü paylasmazsak bunu cözemeyeceginizi anlatın. Çocuğu 2-3 saatlik bakıcısının evine bırakmanızda bir sakınca görmüyorum ben, tedirgin olursa cocugun üstüne dinleme cihazi yerlestirirsiniz o da rahatlar.

Ama bu sekilde hem kendinize hem de iliskinize molalar vermeniz gerekli. Aranızda iletisim sorunu oldugunu zannetmiyorum, esinizle konussanız k da sizi anlayacaktır.

Eşin 4 gün eve gelmeyince nere gidiyor?

ben onu merak ettim. .

Benim ki de kiskaniyor ilk zamanlar hat safhadaydi simdi duzeldi

Eşim ise bir gidiyor bazen dort gün sonra eve geliyor. ?
Baska sorunlarınız varmı?

allah allah benim eşimde boğa ama maşallahları var oğlumla utanmasalar beni aralarına almayacaklar o derece

Evlenmek ayıp değil günah değil.
Ortada kalacak, mağdur olacak çocuklar yoksa kadında erkekte evlenmeli bence.

Ama eşinizin bunu sürekli dile getirmesi çok gereksiz geldi bana, birşeye zemin mi hazırlıyor gibi hissettim açıkcası.

hep öyle öğretilmedi bizlere yada bayanlara ölüm konusunu geçince kadın öldüğü zaman erkek evlenmeli yapamaz çamaşır yıkayamaz ütü yapamaz hastalansa erkek olduğu için kimse kapısını açmaz falan filan hep bu laflar çocukluğumdan beri kullağımdadır fakat bir anne çocuğunada bakar çalışırda yardımda eden olur derler halada duyarım bu lafları ne kadar doğru bu sözler tartışmaya açık bir konu.belki eşinizin kulağınada bu takım sözler takıldıysa ondan demiş olabilir.allah uzun ömürler nasip etsin ailenize.çok takılmayın derim o anki ruh halidir belki.

Evet eşim kitap okumayı sevmez ben de dediğiniz gibi yapiyorum önemli yerleri ona da okuyorum. O an bana hak veriyor. Ama sonra başa sariyoruz sürekli. Bu fedakarlıktan kastı ne onu bir anlaşan. Mesela onun hep hayali çiftlik kurmak ya da bitkilerle ugrasmak. Onunla ilgili girişimlerde bulunmak istiyor ve bütün birikimimizi oraya yatiralim diyor. Tecrübe yok zaman yok bize bile zaman ayriamiyorsun deyince de hayallerini gerceklestirmeme izin vermiyorsun diyor. Artık bizim riskli işlere girmek gibi bir luksumuz yok kizimizin geleceğini kurmak zorundayız diyorum ama hala aynı şeyleri tekrarlıyor.

Sen mi soruyorsun bu soruyu?Yoksa kendisi sen sormadan mı söylüyor?
Benim eski eşime bunu sorduğumda:"Herşeyi sende gördüm.Evlenesim gelmez"demişti.Hiç de öyle olmadı.
Verecekleri cvp neolursa olsun davranışları standart olur.Düşünme bunları.Ve eşinle ilgilenmeye çalış.İlgisiz olmasından iyidir.

Ben böyle bir soruyu hiçbir zaman sormadim esime emin olun. Ama o konu nasıl oraya geliyor da bu cümleleri kuruyor hala anlamıyorum. Ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil. ama kızım umrumda ve ben ölünce yapacağı şeyleri benim bilmeme ne gerek var. Ben ona ilk açıldığında konu evlenirsen evle ama ya kızını evlendirdiondan ssonra evlen ya da kızımı anneannesine ver ondan sonra evlen dedim. Beyefendi ben kızımsız yapamam diyor bu seferde. Ne anadan ne yardan geçiyor yanı.

Allah sabır ve kolaylık versin.. İnşallah aklı başına gelir, size ve yavrunuza mutluluklar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…