sen olursen evlenirim diyen es

Benm esim meslekten dolayi zirt birt bana vasiyetler birakir sole yap bole yap die ben sacmalama allah korusun diyorum sonra bende derim ben olursem ewlenme die gulerek o hata bi kere yapilir karicim der saka yaptigi icin gulusur konuyu kapatiriz hicte zoruma gitmez cunku sozleri degil hareketleri onemli benmle cok ilgilidir ve olursem ewlenir cunku cok genc haklida bence ama ben olmusum onu mu dusunucem yani

Evet sürekli eşimin şikayetlerinden bahsettiğim için hatalı benmisim hissi uyandırıyor değil mi. Ama emin olun ben elimden geleni yapiyorum. Biz bebeğimizin dünyaya gelmesiyle buraya yeni taşındık tayinden dolayı. Eşimin çalıştığı kurum uzak öğle arasında buluşup birşeyler yapabilecek durumda değiliz ne yazıkki ve işi icabı bazen iki uç gün eve gelemiyor. Oturduğumuz binada komşuluk hakgetire.
Bakıcısını bırakmayı teklif ettim ben kızımı başkalarının evine gondermem gelsin burda baksın diyor.ailelerimizin olduğu ile gidince diyorum kendi annem bakacak dışarı cikalim ama muhakkak ailesi bir is çıkarıyor. Orda birbirimizin yüzünü bile goremiyoruz. Sürekli bir yerlere gonderiyorlar
.eger ilgiyse ben daha fazlasınaiihtiyaç duyuyorum ama farkında değil onun isteklerinden benimkine sıra bile gelmiyor.
Kızımın doğum günü için birlikte alışverişe çıkalım diyorum ben herşeyi hallederim siz evde durun diyor. Kızımın doğum günü için bile fikrim alınmıyor. Allah aşkına bu durumda sizce kimin daha çok ilgiye ihtiyacı var. Benim sosyal hayatim bile kalmadı nerdeyse ama ben bu kadar kırıcı konusmuyorum şikayet de etmiyorum.
Eğer bunlara rağmen gidecekse o zaman yapacağım tek şey allah a havale etmek olur onu. Erkek diye nefsinin kölesi mi olmak zorunda.

Midem bulandı bu adamdan kadın orda can derdinde onunla evlenen kadında yani neyse
Aynen benimde midem bulandı.Evlenen kadın da birden kabul etmedi zaten,aylarca erkek peşinden koştu,çevreden de kuzeninin sağlğındayken elinden almadın ya ,seni seviyor dediler destek oldular öyle kabul etti.

Cabaliyorum ama çabalarını görmüyor. Ve tek bir cümleyle bütün Hevesimi kırıyor. Ben buna uyarmak değil tehdit derim sen ilgilenmez sen ilgilenecek çok ne demek söyler misiniz. Ben bunun ustune dur eşimebiraz daha ilgi gostereyim yoksa kkaçar diye korkmak bana yakışmaz. Sadakat saygı bu kadar kolay kaybedilecek şeyler mi

Aynen katılıyorum. Eşim ise gitmeyi kafa dinlemek olarak görüyor. Ve açıkça da söylüyor. Ki evde huzursuzluğun h si bile yok. Stresli bir işi var ama işi bitince nöbette sabahlara kadar oturur film izler yatar nobetten çıkar arkadaşlarıyla gezer. Evdeki birkaç saat sorumluluğu ise o da çocuğuyla ilgilenmek kendisini yordugunu dusunur. Benim bi arkadasimla dışarı çıkmambile llüks artık. Kim bilir kızım kaç yaşına gelince yapabilicem bunu. Bundan asla rahatsız değilim. Ama bu kadar rahatin içinde sürekli tehditkar sözlere maruz kalmak insanın canını acitiyor.

Bunları açık açık konusmayı denediniz mi? Kendi kendinize kurup üzüleceģinize ona da anlatın. Konuşarak çözmeli evli çiftler.

Kırıldım ben mi konusucam demeyin, siz anlatın kendinizi baktınız olmuyor bu sefer cekersiniz kendinizi iyice

İnşallah siz bunları yasamazsınız.

İyi de bunu her defasında ısıtıp ısıtıp öne surmek nedir onu anlamıyorum. Bir defasında dedim ben evlenmemiş diye yine. Dediki yanı sen olmadan da biz herşeyin üstesinden geliriz bana ihtiyaç duymazsiniz öyle mi dedi. Olur musun öldürür musun. Ben de evliliği anlamlı kılan sensin seninle olmadıktan sonra sırf ihtiyaç diye evlenmem ben dedim. Hiçbir sşey söylememesi ve çok şaşırdı. Erkekler gerçekten çok düz mantık ya. Annem hep duymuycaksin erkekleri der doğru söylüyor kadın gercekten

Çocuğunuz var mi.

Bende eşime "ben ölsem evlenir misin" dedim

" Hayır bir daha evlenmem dedi "

- eee ama ben evlenirim dedim di ..

Acaba bunu dert edip düşündü mü ki ?

Rabbim hayırlı güzel ömür versin. .

Yok gayett de konusuruz ama eşimbenim kkonuşmanın pek istemez çünkü genelde haksız olduğunu anlar. Hatta dünkü konuda ben çok ısrar ettim neden konuşuyoruz susarak mi cozucez dedim sorunu yine senin haklı çıkmandan korkuyorum dedi. :)

Aksine iste,o çocuk onun da çocuğu.baksın.sen de kendine vakit ayır

Benim eşim de böyle davranırdı ilginç ama en son keşfettik çocuğu kıskanıyor. Sanki babamın evinden getirdim çocuğu. Çocuk büyüdükçe atlattı bunu. Benim eşim boğa ama ben burçla ilgili olduğunu sanmıyorum. Geçmişte yaşadıklarına bakıyorum onu benim kadar ön plana koyan olmamış hiç. Çocuk suz 3 yıl boyunca onu pofpoflamışım çocukla birlikte ilgi üzerinden çekilince şımardı.

Böyle düşünmeyen erkek mi varki. Benim rahmetli teyzem kanserdi bizim yanımızda ağlayıp zırlıyordu. Ama daha o hayatta iken evlenecek birini bulmuş. Kadın dayımın yanında çalışan biri. Kadın orada ki işçilere "benim sevgilim var, karısı ölecek biz evlenicez" diyormuş. Ama evlenemediler, Teyzem öldü 6 ay sonra başkası ile evlendi. Hele çocuğu olanlar daha çabuk evlenmek istiyor. Derler ki "bir çocuk anneden yetim kalır" gerçekten öyle. Annelerin en son düşündüğü şey. Ben yok evlenmem diyen erkeği de kesinlikle samimi bulmuyorum.
Allah sana uzun ömür nasip etsin. Uzun ve sağlıklı. Boşver bunları düşünme. Sen neden ölüyorsun tövbe tövbe.

Bakin o bayan esine çocuğu bırakıp hamama gelmiş. Ben veli toplantısında eşime bıraktım çocuğu toplantının ortasında beni aarıyor daha gelmiyor musun diye. Bence önce benim biraz kendime zaman ayirmay ihtiyacım var. Şuan tek sosyal hayatım ogrencilerim gerisini siz dusunun artık. Önce ben kendimi iyi hissedicem ki sonra sana beklediğin ilgiyi vereyim. Hep bana hep bana demek çok büyük haksızlık bence.

oturup bir kağıda kendinizden verdiğiniz ödünleri yazın aynısını eşinizden de isteyin
çocuk olmadan önce ve çocuk olduktan sonraki farkları algılayabilmesi için eşinize kitaplar alın eğer okumayı sevmiyorsa kendiniz özetler geçin ki bu değişimin sadece sizin başınıza gelmediğini anlasın
aslında çok ciddi bir problem bu yani eşinizin çok taviz verdiğini düşünmesi ki ben kalıbımı basarım öyle bir dünya yok kendisini paralasa sizin vermiş olduğunuz ödünün çeyreği etmez
belli ki cahil cesaretiyle anlamsızca konuşuyor aydınlatmakta size düşüyor
bırakın ağız tadınız 1-2 günlüğüne kaçsın daha sonra bir ömür rahat edersiniz diye düşünüyorum
önemli olan empatiyi kurabilmek ikiniz arasında ve umarım başarılı olursunuz. B biyoist :)

erkekler eşlerinin tabutunu taşırken evlenmeyş düşünürmüş sizinki kendini baya aşmış

Verilecek cevabın sizi mutsuz etme ihtimali varsa... O soruyu sormamakta fayda var..

Gerçi ben ölüp gitmişim, kalanlar da benimle mezara girsinler diyemeyiz ki.. Kaldıkları yerden devam edecekler elbet.
Ya çocuk diyeceksiniz.. O fedakarlığı sadece kadınlar yapar. Üstelik kadınların da sadece bir kısmı.

Gülün geçin ve ayağınızı sağlam basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…