Arkadaşlar çok sıkıldım ve size yazmak istedim. Yeni evli sayılırız bi 6 ay falan oldu. Son günlerde kendimi çok yalnız hissediyorum acaba sizlerde de durum bu mu yoksa ben mi abartıyorum bilemedim.
Ben beraber bişiler yapmak istiyorum arada ama sanki hiç benimle olmak peşinde değil.
Geçen haftasonu alışveriş merkezine gittik. Ben ikimiz gidicez diye planlarken onun arkadaşları da geldi bizimle. Ben istediklerimi alamadım istediğim gibi gezemedim kısacası bu gezi b.k gibi geçti. Haftaiçi zaten çalışıyoruz. Beraber bi haftasonumuz var. Bugün de öğlen 3'e kadar yattı. Sonra kalktı biraz dolandı berbere gitti. Biraz da dolaştı sanırım. Ben de pazarı dolaştım eve geldim. O da geldi bi ayrım saat evde dolandı sonra maç izliycem dedi yine çıktı. Beraber akşam yemeği bile yemedik ben şimdi kendim yiyicem ama içimden o bile gelmiyor. Yarın da evde olmayacak zaten.
Pardon unutmuşum cuma günü akşamı da erkek arkadaşlarıyla mangala gitti
Suratım asık şimdiye kadar ses etmedim ama artık bunaldım. Çok ta sıkmıyım aman serbest olsun derken kendim bunaldım anlayacağınız.
Ne yapayım bende evde vakit geçiriyorum. Dışarı çıksam çok fazla gezecek yer yok. Arabayla gitmem lazım, ona da tek başıma üşeniyorum. Yani ufak bi ilçede yaşıyorum öyle dolmuşla atlayıp gideceğim bi yer yok.Eee o böyle rahat takılırken sen napıyosun acabaaa
Aaa böyle olurmu kızım. Adama azıcık HÖT diyeceksin. Tamam anlayışlısın iyi bir şeyde seninki b.... çıkarıyo
O zaman sende azıcık ağırlığını koy. “ Senin eşin var burda, tamam birgün arkadaşlarınlaysan bir gün benimle olacaksın. Ben anlayışlı oldukça sen beni hepten boşlar oldun”felan de.
Bu erkek milletini fazla rahat bırakmaya gelmez
hadi yaaYalnız değilsiniz bilin istedim, bende bir anormal eşim var sanıyordum.
bi keresinde surat falan yaptım. o zamanlar sevgiliydik. söyledim. ben memleketten gelmişim 1 haftadır yokum. beni özlemiştir diye düşünüyorum. O gün sabırsızlıkla bekliyorum. Geç geldi, nedeni neydi hatırlamıyorum. bi yarım saat durdu sonra dedi ki arkadaşlarına söz vermiş oraya gidecekmiş. Biliyodun geleceğimi neden söz verdin falan dedim biraz kavga ettik. Zamanla iyileşme gösterdi ama bilemiyorum neden böyle oluyor.konuşmayı denedin mi
Ne yapayım bende evde vakit geçiriyorum. Dışarı çıksam çok fazla gezecek yer yok. Arabayla gitmem lazım, ona da tek başıma üşeniyorum. Yani ufak bi ilçede yaşıyorum öyle dolmuşla atlayıp gideceğim bi yer yok.
Söylenir söylenmez değil de, benimle vakit geçirmek istemeyen birini zorlamak istemem böyleistese zaten o bişiler ayarlardı diye düşünürüm. Kaç zamandır dışarı falan çıkmıyoruz diye geçen hafta alışveriş merkezine gittik, onu da arkadaşlarına söylemiş onlar da geldi. Yani ben yine bişey anlamadım o gezmeden beni koşturup durdu ordan oraya. sonra arkadaşları dönmek istedi diye döndük.
işte öyle gezebileceğim arkadaşlarım yok. Hepsi evli çoluk çocuklu. Bir keresinde aramız yine iyi değildi. Biz de çoluk çocuklarına rağmen buluşacak kahvaltı yapacaktık. Buna söyledim. Ben de o zaman falanca arkadaşımla kahvaltıya gideyim diyo. Bana 1 gün gel kahvaltıya gidelim demeyen adam, bayılıyo arkadaşıyla kahvaltıya gitmeye.Hangi gün arkadaşlarınla çıkıcaksın önceden söyle bende arkadaşlarımla ayarlayıp o gün gezeyim de ya da sen yokken tek sıkılıyorum bende dışarı çıkacam de bu adamlara kendinizden ödün vermeyin lütfen kaşa kaş göze göz. Herkes eşittir.
O manada sormadım sen napıyosun diye, adama çemkirmiyomusun o bunları yaparken demek istedim canım
Ahh be güzelim o erkekler çok az. Öyle kendi kendine düşünebilen..
Sen öğreteceksin, eğiteceksin. Tabi uğraşmaya değiyorsa!! Yoksa beklersen heliki seninki gibi rahatsa bekle ki o akıl etsinBelki de nasılsa minnoş çok takılmıyo deyip aynen bekarlığındaki gibi devam ediyo.
Artık siz evlisiniz ona göre tabiki karşılıklı beklentileriniz olacak onada bunu belirteceksiniz.
Sen güzelce belirt isteklerini ve olması gerekenleri, kendine gelsin
Evliliğin başlarında arkadaşlarından,çevresinden kılıbık baskıları çok oluyor,kendi eşimden biliyorum.
Benimki bir zamandan sonra konuştukça anlamaya başladı.
Şimdi her fırsatı değerlendirmeye çalışıyor ama bizim evliliğimiz ağır sınavlardan geçti.
[QUOTE="minnos26, post: 53123168, member:haa onu mu soruyodun.. arada oldu kavga ettiğimiz, surat yaptığım. Ama olmuyo yine de. Hele eskiden daha kötüydü. Hep arkadaşıyla kahvaltıya giderdi, biz hiç gitmezdik çok bozulurdum. Kendi düşünsün istedim. Neyse bigün dedi ki bugün senle kahvaltıya gidelim. Ooo nasıl sevindim beyimiz beni kahvaltıya götürüyor(evli değiliz o ara). Neyse yolda giderken öğrendim o arkadaşına da söylemiş, üçümüz gittik. Güler misin ağlar mısın
Erkekler sürat aşmadan anlamaz. Konusarak halletmeye çalışyok hiç denemedim. sevgiliyken de olmuştu böyle bir durum. Ben memleketten gelmiştim. o benim yanımda kalmak yerine arkadaşlarına söz vermişmiş te gitti onlarla görüştü. Surat asmıştım giderken. Gelince de kavga ettik. Sevmiyormuş surat asılmasını.
Ama iletişim kurmak değil tabi ki bu, güzelce oturup konuşmalıyım ama ne söyleyeceğimi bilmiyorum
yaş 30. özgürlüğüne düşkün ben de severim özgürlüğü ama beni çok ihmal ediyor.Onun
[QUOTE="minnos26, post: 53123168, member:
Onun ümiğini sıkarımSiz iyi sabırlısınız kıymetinizi bilsin..
Kaç yaşındasınız? O daha farkına varamamış evliliğin.
Bazı erkekler arkadaşlarına çok düşkün oluyo. Tamam onlarla da görüşsün de, sizi ihmal etmeden canım aaaa.
Yok sizin bunu iyi bir sarsalamanız lazım
Madem siz onunla başbaşa birşey yapmıyorsunuz o zaman oda arkadaşlarıyla başbaşa bir şey yapamaz. Baktınız inat ediyor o zaman sizde çıkın sürekli arkadaşlarınızla başbaşa yada onunla çıkarken onları da çağırın herseferinde... bakalım nasıl oluyormuş...
Onlarla ayrı gezdik te, bişiler baktık sonra hemen hadi gidelim dediler. diğer mağazalara uğramama fırsat kalmadı. Sonra gerçi kendi pişman oldu, niye onları da aldık diye. Ufak tefek şeyler yaşandı da.. Yemin etti bir daha gitmem diye. Ben de yemin etme bozarsın sen dedim. Bende mıçmıç olmayı sevmem. Ama yeni evliyiz ya hiç hadi seni şuraya götüreyim demez mi.. yok demiyor işte.Niye alisveris yapamadin?
Onlar oturup bisey icerken sende magaza dolasip sonra yanlarina gitseydin.
Adam belli ki micmic olmak istemiyor, ustune gittikce ters teper bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?