Sen sıkılma, ben sıkılırım senin yerine

Olmaz hiç normal değil yani. Haftanın bir gününü sana bir gününü arkadaşlarına ayırması lazım. Konuş trip at birseyler yap ama normal davranma.

Yalnız değilsiniz bilin istedim, bende bir anormal eşim var sanıyordum.

Ne yapayım bende evde vakit geçiriyorum. Dışarı çıksam çok fazla gezecek yer yok. Arabayla gitmem lazım, ona da tek başıma üşeniyorum. Yani ufak bi ilçede yaşıyorum öyle dolmuşla atlayıp gideceğim bi yer yok.
Söylenir söylenmez değil de, benimle vakit geçirmek istemeyen birini zorlamak istemem böyle istese zaten o bişiler ayarlardı diye düşünürüm. Kaç zamandır dışarı falan çıkmıyoruz diye geçen hafta alışveriş merkezine gittik, onu da arkadaşlarına söylemiş onlar da geldi. Yani ben yine bişey anlamadım o gezmeden beni koşturup durdu ordan oraya. sonra arkadaşları dönmek istedi diye döndük.

Hangi gün arkadaşlarınla çıkıcaksın önceden söyle bende arkadaşlarımla ayarlayıp o gün gezeyim de ya da sen yokken tek sıkılıyorum bende dışarı çıkacam de bu adamlara kendinizden ödün vermeyin lütfen kaşa kaş göze göz. Herkes eşittir.

konuşmayı denedin mi
bi keresinde surat falan yaptım. o zamanlar sevgiliydik. söyledim. ben memleketten gelmişim 1 haftadır yokum. beni özlemiştir diye düşünüyorum. O gün sabırsızlıkla bekliyorum. Geç geldi, nedeni neydi hatırlamıyorum. bi yarım saat durdu sonra dedi ki arkadaşlarına söz vermiş oraya gidecekmiş. Biliyodun geleceğimi neden söz verdin falan dedim biraz kavga ettik. Zamanla iyileşme gösterdi ama bilemiyorum neden böyle oluyor.
Artık benimle zaman geçirmek çok sıkıcı diye düşünmeye başladım.

Hangi gün arkadaşlarınla çıkıcaksın önceden söyle bende arkadaşlarımla ayarlayıp o gün gezeyim de ya da sen yokken tek sıkılıyorum bende dışarı çıkacam de bu adamlara kendinizden ödün vermeyin lütfen kaşa kaş göze göz. Herkes eşittir.

O manada sormadım sen napıyosun diye, adama çemkirmiyomusun o bunları yaparken demek istedim canım
Ahh be güzelim o erkekler çok az. Öyle kendi kendine düşünebilen..
Sen öğreteceksin, eğiteceksin. Tabi uğraşmaya değiyorsa!! Yoksa beklersen heliki seninki gibi rahatsa bekle ki o akıl etsin Belki de nasılsa minnoş çok takılmıyo deyip aynen bekarlığındaki gibi devam ediyo.
Artık siz evlisiniz ona göre tabiki karşılıklı beklentileriniz olacak onada bunu belirteceksiniz.
Sen güzelce belirt isteklerini ve olması gerekenleri, kendine gelsin

işte öyle gezebileceğim arkadaşlarım yok. Hepsi evli çoluk çocuklu. Bir keresinde aramız yine iyi değildi. Biz de çoluk çocuklarına rağmen buluşacak kahvaltı yapacaktık. Buna söyledim. Ben de o zaman falanca arkadaşımla kahvaltıya gideyim diyo. Bana 1 gün gel kahvaltıya gidelim demeyen adam, bayılıyo arkadaşıyla kahvaltıya gitmeye.
Ben arabayı alıyorum dedim öyle olunca planı bozuldu tabi gidemediler.

haa onu mu soruyodun.. arada oldu kavga ettiğimiz, surat yaptığım. Ama olmuyo yine de. Hele eskiden daha kötüydü. Hep arkadaşıyla kahvaltıya giderdi, biz hiç gitmezdik çok bozulurdum. Kendi düşünsün istedim. Neyse bigün dedi ki bugün senle kahvaltıya gidelim. Ooo nasıl sevindim beyimiz beni kahvaltıya götürüyor(evli değiliz o ara). Neyse yolda giderken öğrendim o arkadaşına da söylemiş, üçümüz gittik. Güler misin ağlar mısın

Her evlilikte ağır sınavlar oluyor.
Önemli olan geçebilmek

Onun
[QUOTE="minnos26, post: 53123168, member:

Onun ümiğini sıkarım Siz iyi sabırlısınız kıymetinizi bilsin..
Kaç yaşındasınız? O daha farkına varamamış evliliğin.
Bazı erkekler arkadaşlarına çok düşkün oluyo. Tamam onlarla da görüşsün de, sizi ihmal etmeden canım aaaa.
Yok sizin bunu iyi bir sarsalamanız lazım
Madem siz onunla başbaşa birşey yapmıyorsunuz o zaman oda arkadaşlarıyla başbaşa bir şey yapamaz. Baktınız inat ediyor o zaman sizde çıkın sürekli arkadaşlarınızla başbaşa yada onunla çıkarken onları da çağırın herseferinde... bakalım nasıl oluyormuş...

Erkekler sürat aşmadan anlamaz. Konusarak halletmeye çalış

Sorunlarınız mi var acaba sizin henüz fark edemediğiniz?? Neden sizinle vakit geçirmek istemesin ki..

yaş 30. özgürlüğüne düşkün ben de severim özgürlüğü ama beni çok ihmal ediyor.
önerilerini bi düşünücem. Artık elime sopa alma zamanı gelmiş anlaşılan

Niye alisveris yapamadin?
Onlar oturup bisey icerken sende magaza dolasip sonra yanlarina gitseydin.
Adam belli ki micmic olmak istemiyor, ustune gittikce ters teper bence

Yahu kocalarınız olmadan da olur biraz bi erkekten bağımsız olun o olmazsa tek alışverişe gidemiyor musun tek başına sinema yap gez toz
Bekleme hafta sonumuz vardı şu bu Yeni evlilikler böyle herkes bundan şikayetçi maalesef o şikayetlerin sonuda gelmiyor ya boşanan boşanana sonra ikinciye varıncada sürekli o da aynıymış diye yakınmalar
Yeni evlilikler böyle artık kalpler bir olsun mantığı işliyor

Hic normal ve hos degil.bekar hayati yasamak istiyorsa niye evlenmis?
Mangala sizinle gitsin.birlikte keyif alsin.
Iyi bir sallayin siz esinizi

Niye alisveris yapamadin?
Onlar oturup bisey icerken sende magaza dolasip sonra yanlarina gitseydin.
Adam belli ki micmic olmak istemiyor, ustune gittikce ters teper bence
Onlarla ayrı gezdik te, bişiler baktık sonra hemen hadi gidelim dediler. diğer mağazalara uğramama fırsat kalmadı. Sonra gerçi kendi pişman oldu, niye onları da aldık diye. Ufak tefek şeyler yaşandı da.. Yemin etti bir daha gitmem diye. Ben de yemin etme bozarsın sen dedim. Bende mıçmıç olmayı sevmem. Ama yeni evliyiz ya hiç hadi seni şuraya götüreyim demez mi.. yok demiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…