Erkek arkadaşlarıyla gitti hadi neyse dedim ama cumartesi de bişi yapmadık zoruma gidiyor benim de.Hic normal ve hos degil.bekar hayati yasamak istiyorsa niye evlenmis?
Mangala sizinle gitsin.birlikte keyif alsin.
Iyi bir sallayin siz esinizi
Tek başına sinemanın ne anlamı olur ki.. Alışveriş için de izmir merkeze gitmek bana zor geliyo ben ilçesindeyim. Ama yine de istesem gezebilirm tabi kendim. Zaten erkekle alışveriş olmuyormuş onu anladım. Yani sorun alışverişde değil.Yahu kocalarınız olmadan da olur biraz bi erkekten bağımsız olun o olmazsa tek alışverişe gidemiyor musun tek başına sinema yap gez toz
Bekleme hafta sonumuz vardı şu bu Yeni evlilikler böyle herkes bundan şikayetçi maalesef o şikayetlerin sonuda gelmiyor ya boşanan boşanana sonra ikinciye varıncada sürekli o da aynıymış diye yakınmalar
Yeni evlilikler böyle artık kalpler bir olsun mantığı işliyor
Artık öyle evlilikler ütopya oldu güzel bacım iki kişi bişi yapamıyor yapanlarda üç beş Şanslı evlilik sahipleriTek başına sinemanın ne anlamı olur ki.. Alışveriş için de izmir merkeze gitmek bana zor geliyo ben ilçesindeyim. Ama yine de istesem gezebilirm tabi kendim. Zaten erkekle alışveriş olmuyormuş onu anladım. Yani sorun alışverişde değil.
Bigün alsın beni bi yerlere götürsün istiyorum. Gel senle bi akşam yemeği yiyelim desin, gel senle şuraya gidelim desin. Arkadaşları olmadan özel bişiler yapalım istiyorum sadece.
yok hiç denemedim. sevgiliyken de olmuştu böyle bir durum. Ben memleketten gelmiştim. o benim yanımda kalmak yerine arkadaşlarına söz vermişmiş te gitti onlarla görüştü. Surat asmıştım giderken. Gelince de kavga ettik. Sevmiyormuş surat asılmasını.
Ama iletişim kurmak değil tabi ki bu, güzelce oturup konuşmalıyım ama ne söyleyeceğimi bilmiyorum
haa onu mu soruyodun.. arada oldu kavga ettiğimiz, surat yaptığım. Ama olmuyo yine de. Hele eskiden daha kötüydü. Hep arkadaşıyla kahvaltıya giderdi, biz hiç gitmezdik çok bozulurdum. Kendi düşünsün istedim. Neyse bigün dedi ki bugün senle kahvaltıya gidelim. Ooo nasıl sevindim beyimiz beni kahvaltıya götürüyor(evli değiliz o ara). Neyse yolda giderken öğrendim o arkadaşına da söylemiş, üçümüz gittik. Güler misin ağlar mısın
Erkek arkadaşlarıyla gitti hadi neyse dedim ama cumartesi de bişi yapmadık zoruma gidiyor benim de.
Ben arkadaşlarımla haftasonu plan yapmıyorum. Bi haftasonum var diyorum, niye arkadaşlarıma ayırayım.
benimki de öyle. ben alıştım. kendinde soğuttu. ben de soğudum.Ama tartısmalarda hakaret bagırmalar evden git demeler boşanma konusu acmalar karsısında nasıl sabır göstercem canım
6 ayda ne çabuk tüketmişsiniz evliliği yazık.Arkadaşlar çok sıkıldım ve size yazmak istedim. Yeni evli sayılırız bi 6 ay falan oldu. Son günlerde kendimi çok yalnız hissediyorum acaba sizlerde de durum bu mu yoksa ben mi abartıyorum bilemedim.
Ben beraber bişiler yapmak istiyorum arada ama sanki hiç benimle olmak peşinde değil.
Geçen haftasonu alışveriş merkezine gittik. Ben ikimiz gidicez diye planlarken onun arkadaşları da geldi bizimle. Ben istediklerimi alamadım istediğim gibi gezemedim kısacası bu gezi b.k gibi geçti. Haftaiçi zaten çalışıyoruz. Beraber bi haftasonumuz var. Bugün de öğlen 3'e kadar yattı. Sonra kalktı biraz dolandı berbere gitti. Biraz da dolaştı sanırım. Ben de pazarı dolaştım eve geldim. O da geldi bi ayrım saat evde dolandı sonra maç izliycem dedi yine çıktı. Beraber akşam yemeği bile yemedik ben şimdi kendim yiyicem ama içimden o bile gelmiyor. Yarın da evde olmayacak zaten.
Pardon unutmuşum cuma günü akşamı da erkek arkadaşlarıyla mangala gitti
Suratım asık şimdiye kadar ses etmedim ama artık bunaldım. Çok ta sıkmıyım aman serbest olsun derken kendim bunaldım anlayacağınız.
Böyle biseye de sabır göstermek bence kendi hayatınıza yapacağınız en kötü haksızlıktır asla sabretmeye mecbur değilsiniz, iki hayatı birlestiriyorsunuz, bir hayatı yasamanız gerek sizinki öyle olmamısAma tartısmalarda hakaret bagırmalar evden git demeler boşanma konusu acmalar karsısında nasıl sabır göstercem canım
belki de evet aynısını yapmak gerekErkeklere bunu söylesen de anlamaz. Bence ayniyla karsilik ver haftasonu sen arkadaşlarınla gez birini davet et birine git belki anlar
Evlenmeden önce ortak 3 aktivitemiz vardı. Bunlardan birinde tanıştık zaten. Kursa beraber gidiyorduk, aynı sporu yapıyorduk, yine ortak bir aktivitemiz daha vardı. Önce ben gidecektim sonra o da katılmıştı beraber gittik hep. Şimdi evlilik maratonundan bıraktık onları, gittik gidicez derken fırsat kalmıyo. Bir de maddi durum tabi en önemlisi, eşya masraflarımız var şuan.ortak zevklere sahip degilsiniz demek ki ama neden bunu evlenmeden once goremediniz. yahu ben oturup iki dedikodu, beraber dizi maratonu, birlikte deli gibi sacmalamak, cocuklasmak eylemlerine ortak olamayacak bi adamla evlenip napicam. lutfen evlenmeden once su kor kutuk asik olma isine bir de arkadas, dost olabilmeyi de ekleyin. olmuyorsa evlenmeyin.
konular karıştı galibaBöyle biseye de sabır göstermek bence kendi hayatınıza yapacağınız en kötü haksızlıktır asla sabretmeye mecbur değilsiniz, iki hayatı birlestiriyorsunuz, bir hayatı yasamanız gerek sizinki öyle olmamıs
Ben de geçen öyle bir yemek hazırladım, en sevdiği yemeği yaptım, mum falan yaktım masaya ama boşBugün bende aynı dertten muzdarip oldum .. Bugün içimde bir enerji vardı .. kocam işten gelmeden sevdiği yemekler i yapayim dedim .. neyse bu geldi sarıldı . Yemek yerken kulaklığı taktı maç izledi .. neyse ses etmedim .. çay î getirdim yine aynı şeyi yaptı yine ses etmedim .. Maç bitti .. belim ağrıyor demeye başladı .. TAMAM kocacık dedim gel masaj yapayım .. masaj â başlar başlamaz uyudu .. bu arada saat ,10 du .. KİSACA .. bunların çoğu böyle ..
Hiç de doğru dürüst bir tartışmamız sorunumuz yokken üstelik. Ne aileler sorun, ne başka bir şey. Ona rağmen durum bu işte6 ayda ne çabuk tüketmişsiniz evliliği yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?