Seneler geçti, şimdi hayatınız nasıl ?

Ne kadar güzel ya inşallah bizim de öyle olur.Allah bağışlasın. Babam dışardan bitirmiş ortaokulu annem ilkokulu mezunu babamı anlamadığını düşünüyorum . Erkek arkadaşımın annesi aradı beni oğlumun eğitimin durumuna birşey diyemem ama adamlığına kimse söz söylemez dedi. Ve babam dinlemedi bile.

Doğru söylüyor. Daha liseyi dışarıdan okuyacak da üniversiteye başlayacak. Yaş o iş. Unutursun merak etme ölmezsin.

Sene
Hiç birşey sormadan mı ?

Ama babam tanıyor ergenlik yıllarından diyorsun. Muhtemellende aileyi de tanıyordur. Biraz sıkıntılı geldi bana.

Hayalperest.Daha liseyi dışarıdan bitirecekde üniversite (açıköğretimden bahsetmiyorum) kazanacak.

Aşktan kimse ölmüyor sen de ölmezsin merak etme. Bu gibi durumlarda ağırlıklı aileler haklı çıkıyor.

İstisnalar kaideyi bozmaz.

Annen ne diyor ?

Sevgiliniz sorumluluk sahibi mi?
Babanız sizi müdür olarak hayal ediyor olabilir ama illa doktorla doktor mühendisle mühendis evlenmek zorunda değil.
İnsanları sınıflandıran zihniyetleri hiç doğru bulmuyorum.
Önemli olan anlaşmak, geçinmek.
İyi o zaman şirket sahibi birisiyle evlenmek isteseniz babanız sorgusuz sualsiz verecek gibi görünüyor.
Güçlü duramayacaksanız bitirin bence de.
Aile her zaman haklıdır sebepleri geçerliyse, geçen konunuzda da dediğim gibi babanız tuhaf.

Erkek arkadaşımın mesleği var. O açıköğretimden okuyacak çünkü çalışma hayatına ara vermeyecek ailesi tanımıyor ve babam aile sevgisi görmemiş annemde sevgisini gösterebilen bi insan değil ve eğitim durumu ilk okul olduğu için onu anlamadığın düşünüyor babam.

Babam ailesinden görmediği şeyleri bana yapmaya çalışıyor kendince haklı ama ben istiyor muyum diye sormuyor şunu olacak bunu olacak diyor. Ve ilk erkek arkadaşım var dediğim zaman yüksek lisans yapıyor sanmış

Adam haklı.
Ya bir de daha okul bitmemis, sevgilin vadettigi gibi daha üniversiteye başlamamış lise bile bitmemiş, ne demeye babana söyledin? Bu şartlarda karşı çıkması çok normal. Savunacak bir tarafı olsun ilişkinizin ki, arkasında durabilin.

Amin teşekkür ederim.inşallah diyelim vazgeçmeyin seviyorsanız birbirinizi bırakmayın ve aile rızasıyla olsun herşey anne baba duasıyla çıkın evinizden.muhakkak çözüm yolu vardır.büyükleri devreye sokun olmazsa..babanızla önce siz konuşun güzel güzel damardan girin işte.Babam itü mezunu annem ilköğretim ama 25 yıllık evliler maşallah diyeyim okulla olacak iş değil ki kafa yapısı önemli diye düşünenlerdenim tamam davul dengi dengine ama unutmayalım hayat aynı pencereden bakınca güzel oluyor bilemiyorum ben babamla annemden böyle gördüm

Etmedi.Kucuktum o zaman biraksin kizimin pesini dedi uni okuyordum o polis olmustu..babam cok korktu ..sonra evlenirken bile msj atti bana sen mutlu ol dedi o zaman anladimki babam dogru bir seye vesile olmustu adam evlendi ve evliyken msj atti bana dogum gunumde evlensem benide aldatacakti belki o kadina haksizlk degilmiydi ?? Hala karsilasiriz yazliklarimiz ayni yerde hala karisi olmadan gezer hala sukrederim halime ..ne kadr kor asiktim ne oldu ?? Cok daha mutluyum simdi o kadr guveniyorumki hayatimdaki insana gozum arkada degil hic..

Haklısınız kesinlikle bende öyle düşünüyorum bana göre de anne baba rızası çok önemli. Babam çok içer benim ve iki kelime etsem ben kötü babayım siz beni küçük görüyorsunuz falan der . Keşke konuşmak çare olsa.

Bende şimdi karşımadaki insana o kadar güveniyorum ki ben bi insan bi insanı bu kadar sevebilir mi karşıklıklı diyorum bana karşı en küçük aldatma vs girişimini görmedim işsiz kaldığında hep bunalıma girdi işssiz kalmaya dayanamaz. Okulunu bitireneceğine de söz verdi.

Baba var kendini babayım sanan tek kendi keyfine düşkün gereksiz insanlarda var bu türleri gerçek babalardan ayırın lütfen
Babam her zaman iyiliğimi düşünüyor buna kesinlikle eminim ama babam da aşkı için 3-4 sene annemi aldattı ki neler neler oldu o dönemde 1 sene de ayrı yaşadık bırakıp gitti bizi biz peşinden gittik babamın ki aşktı da benim ki ne ? Tanımadı bile yanlışsa bile ben vermek isterdim bunun kararını.

Çalıştığı sektörde pratik daha önemli ve diplomayı da diğerlerinden daha önde almak için alacak zaten.

Once bitirsin canim o zaman sizde babanin karsisina dimdik cikin bak bizim okulllar bitti hala isi bile saglam olsun diye kpssyi bekliyoruz..sabredin duzeninizi yerlestirin kuzenimden ornek vereyim kizin atasehirde evi var cocuk kalsa kalirdi ama hicbr sey kabul etmedi ve 5 yil beklediler simdi kuzenimin ailesinin istedgi gibi cikti karsiisina kimse kirilmadi diger turlu dirdir olcakti ailesi tarafndn..yani bunu herkes yapiyo madem oyle sartlarinizi iyilestirin once seviyorsa bekler zaten

Moral verdiniz çok teşekkür ederim babamın düşüncesi sen daha çok maaş alacaksın ömür boyu adama bakacaksındı ki erkek arkadaşım da kendi işyerini açmayı düşünüyor umarım babamda kabul eder.

Sen ne is yapacaksin ? Her sey hallolur ama evlilik meraklisi gibi davranip hesapsiz kitapsiz is yapanlardan da ornek verebilirim suan kaynaanasiyla oturmak zorunda olup tum esyalarino boduruma kitlemek zorunda kalan ..ev kirasini odeyemedgi icin evini kapatmak zornda kalan..once bir dik durun yasin kacti

Benim hedefim lise meslek öğretmeni olmak. 21 yaşındayım. Ben eşimi iyi seçmek istiyorum ille de o olsun demiyorum herşey nasip kısmet ama şu yaşımda şu düşüncemle bana uygun geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…