- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hos istemeye istemeye donse nolurdönmez o artık anca Allah dusururse belki
Yok hemen bosamayı dusunmuyorum surunsun ilk kez benim dilimden anlayan biri yazdı bende onu dedim durdum bu kadar basitmi evlen hayatımı yak 3 cocuk yap sonra olmadı aradıgım bu degil hadi bye bye olck ismi hersey bu kadar basit olmamalıBu Siz ayrılmayı kabul ederek bence hata yapmışsınız.. Bir değil üç tane evladınız var bu kadar kolay mı ya (!) Mutlu değilmişmiş geçsin bu hikayeleri çocuğu niye yaptı o zaman?? Ayrılmayıp şart koşacaktınız önce sizi ve yavrularınızı bırakamaz öyle kolay değil.. Dik durun karşısında eğilmeyin ama konuşun. Ben böyle devam edersen kocalık yapman için değil ama sırf sen ihmal ettiklerini gör diye boşanmıcam senden deyin. Hayatında biri varsa (ki var mutlaka)illa boşanmak isteyecek. Size çocuklarınızla maddi manevi güzel bir ortam yaratana kadar da eyvallahınız olmasın. Ay çok sinirlendim ya üç çocuğu yap sonra ben mutlu değilim anlaşamıyoruz de oh ne ala
O hayatındaki aklını çelen kadın her kimse sırf onun yüzünden çocuklarını Ve çocuklarının annesini bırakıyor ya Rabbim ona büyük ders verir umarım da aklı başına gelir. Allah kolaylık Ve sabır versin. Çocuklarınızı sakın ona vermeyin ama onun desteğini almadan da boşanmayın sakın
Ben öyle bir girişimde bulunmazdim. Kesin o suçlu diyip kocamın gelmesini beklerdim:) .bu sayede reddedilme veya olumsuz sonuçlar olusmazdi. Garantiye alın azıcık kendinizi aaaKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Gittiyse benim degildir döndüyse gelebilir falan gibi bi tekerleme olmuşÇabalamışım olmamış ayrılmışım daha niye üsteleyeyim ki seviyorsam zaten ayrılmazdım ayrıldıysam zaten sevmiyorum dur
Iyide adam seni aldatiyor anladigim kadariyla zaten senden ayri bir hayati var. Ve bunu senin gozune gozune sokuyor istemiyorum diyor. Bunlar sizi yikmiyorda gidip evlenmesi mi yikacak ?? Sanki 40 tane ayri ayri kadinla evlense nolur ?? Senin yasadiklarini yasatacak. Insanlar degismezMaddi kaygılar da var ama encok cocuklarımın babalarıyla aynı evde buyumucek olmaları onu tamamen kaybediyor olmamız baskasıyla yeni hayat kurarsa yıkılacagımı dusunmem gibi sebepler
Hakkında hayırlısı olsun canım belki gitmesi daha hayırlıdır senin ve çocukların için.. Hayırlısını İşte Allah'tan bazen istediklerimiz hayırlı olmuyor bizler için maalesefYok hemen bosamayı dusunmuyorum surunsun ilk kez benim dilimden anlayan biri yazdı bende onu dedim durdum bu kadar basitmi evlen hayatımı yak 3 cocuk yap sonra olmadı aradıgım bu degil hadi bye bye olck ismi hersey bu kadar basit olmamalı
Benim icin dua edinde Allah cok buyuk bir ders versin ona tez vakitte hatasından döndürsün amin
İstemezsen isteme boşanmakla doğru yapmısız olurduKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
bittim bişey tekrar onu istiyorum demenın bi faydası yokk yoluma bakarımKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Ben cocuklarına duskun bir baba sanırdım enazından ama artık onları bile aramıyo sormuyo gormuyo.denize düşen yılana sarılır misali boşluğa yalnızlığa düşen yanlışa sarılır. yorumlarınızdan üzgün geri dönmesini bekleyen bı ısık yaksa geri dönmeye can atan ,eşe odaklanmış bir bayan görüyorum. eşinizden çok keskin net cümleler duyduğunuz içinde olayın ciddiyetine kendinizi kaptırmış geri dönüşün kurtuluş olduğu inancındasınız. evliliğiniz içindeki hataları mutlulukları mutsuzlukları paylaşımları fedakarlıkları bir düşünün. eften püften sebeplerse telafi yoluna gidilebilir bebekleriniz varmış fakat ısrarla seni istemiyorum diyen bir kocanız varsa ısrarcı olmanız çocukları cümle arasında kullanmanız dahada uzaklaştırabilir. dik durmaya çalışmalısınız. sizi istemediğini söyleyen biriyle sizde mutlu olamazsınız zaten. bu arada analık güdüsü gibi babalık güdüsü yokmuş.bir tv programında izlemiştim uzamn bir drun açıklamasıydı. erkek hata yapsa aldatma vb kadın analık güdüsünü kullanarak çocuklarım için affedebilirim derken.... kadın hata yaptığında aldatma vb erkek çocklarım için eşimi affedebilirim demezmiş. babalık değil erkeklik güdüsü çalışırmış. 3 tane mis gibi çocuğu olan bir annesiniz. eşinizi hakeden bir kadınmısınız???? bunun cevabına göre yaşayın bence
Bende cok ugrastımEvlilik bitmis ise ugrasmazdim. Evliligimiz bitmeden önce ugrasalim derdim ve ugrasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?