- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Burda ailem yok 3 cocukla tek basıma zorlanırımneden?
Evlenmeyi dusunmuyorum oturupta ama bosanınca ilerdede hep bekar kalmak istemem cocuklar buyuyene kadar onu demek istedimayrıca sızın tek korkunuz kocanız olmadan napacagınız maddı anlamda
daha bosanmadan evlenmelerı dusunuyorsunuz bı ınsan bırakın ellerı tıtremeden yazabılmeyı dusunmek ıstemez boyle seylerı
hıc samımı degılsınız
çocukları Türkiye'ye getirince kim yardımcı olacak sana maddi manevi?Burda ailem yok 3 cocukla tek basıma zorlanırım
Bunun erkek versiyonua benim Basimda mevcut. Cinsellik olmayan , karsilikli sohbet olmayan yani paylasimi sifir bir evliligi bitirdim. Herif hala barismak istiyor. Cok itici lutfen kendinizi bu konuma sokmayin. Kene gibi yapisti tiksinti geldi artik...Evlenmeyi dusunmuyorum oturupta ama bosanınca ilerdede hep bekar kalmak istemem cocuklar buyuyene kadar onu demek istedim
Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
Hayır ya bir baba cocuklarının bu duruma dusmesine nasıl acımaz aklım almıyo benmi fazla vicdanlıyım
Cocukların babasız buyumesi daha mı guzel
Benim calısmam lazım annemde cocuklara bakar diye umit ediyorum teyzemde ilgilenirçocukları Türkiye'ye getirince kim yardımcı olacak sana maddi manevi?
Maddi kaygılar da var ama encok cocuklarımın babalarıyla aynı evde buyumucek olmaları onu tamamen kaybediyor olmamız baskasıyla yeni hayat kurarsa yıkılacagımı dusunmem gibi sebeplerBunun erkek versiyonua benim Basimda mevcut. Cinsellik olmayan , karsilikli sohbet olmayan yani paylasimi sifir bir evliligi bitirdim. Herif hala barismak istiyor. Cok itici lutfen kendinizi bu konuma sokmayin. Kene gibi yapisti tiksinti geldi artik...
Bu arada maddi kaygilardan dolayi evliligi surdurmek istiyorsaniz birsey diyemem tabi ama saglam bir nafaka alip ayrilmayi deneyin
EVET NE ADAM OLABILDI NE BABAErkek var erkek var Adam var adam var ha birde Baba var baba var işte sizin eşiniz ikinci yazdıklarım Adam gibi adam çocuklarını bırakıp gitmez.
Hayır çocuklarınızı düşünmeyen Şahıs vicdansız olan.
Evet ilgisiz babayla büyümekten daha iyi
Tabi bunlar benim düşüncem haa birde Bu kadar büyük konuşuyorum seni istemiyorum diyen adamı gidecek yerim 3 çocuğum bile olsa yüzüne bile tükürme gereği duymam.
Maddi kaygılar da var ama encok cocuklarımın babalarıyla aynı evde buyumucek olmaları onu tamamen kaybediyor olmamız baskasıyla yeni hayat kurarsa yıkılacagımı dusunmem gibi sebepler
Peki ben niye boyleyim neden farklı dusunuyorum herkestenYa baba çocukları düşünüyormu yapmayın allah aşkına
Arama sorma buna hiç gelemem beni sevmeyen adamı ben hiç sevemem!Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Birakta adama pisman olma zamani ver bari hayatta bagzen aliskanliklar vazgecilmez gibi gelebiliyor insana ama bunu unutma onurlu yasamak baska birseydir insan icin. ha senin hatalarin ha onun hatalari olsun bilmyorum anlatabildimmi diyecegim o ki hatatta coocuklarinla dik dur serefinle yasa allahim herzman selameti goaterir sanaKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Herseyi sineye cektim ama ise yaramadı15 sayfayı okuyunca çokk eksik ve az yorum yapmışım yahuu siz bu adamın her şeyini zamanında affetmişsin defalarca aldatılmışsın yahu bunu kendinize neden yapıyorsunuz aileniz arkanızda değilmi yazık o çocuklara .
Cok farklı bir psikolojideyim inanın zorlanıyorum olanı biteni kabullenmekte hayatımız kaydı resmenBirakta adama pisman olma zamani ver bari hayatta bagzen aliskanliklar vazgecilmez gibi gelebiliyor insana ama bunu unutma onurlu yasamak baska birseydir insan icin. ha senin hatalarin ha onun hatalari olsun bilmyorum anlatabildimmi diyecegim o ki hatatta coocuklarinla dik dur serefinle yasa allahim herzman selameti goaterir sana
Benim calısmam lazım annemde cocuklara bakar diye umit ediyorum teyzemde ilgilenir
sen zaten ne kocadan ne evlilikten memnun ve mutlu değildin ki.Cok farklı bir psikolojideyim inanın zorlanıyorum olanı biteni kabullenmekte hayatımız kaydı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?