Seni istemiyorum diyen koca

ayrıca sızın tek korkunuz kocanız olmadan napacagınız maddı anlamda

daha bosanmadan evlenmelerı dusunuyorsunuz bı ınsan bırakın ellerı tıtremeden yazabılmeyı dusunmek ıstemez boyle seylerı
hıc samımı degılsınız

Evlenmeyi dusunmuyorum oturupta ama bosanınca ilerdede hep bekar kalmak istemem cocuklar buyuyene kadar onu demek istedim

Evlenmeyi dusunmuyorum oturupta ama bosanınca ilerdede hep bekar kalmak istemem cocuklar buyuyene kadar onu demek istedim
Bunun erkek versiyonua benim Basimda mevcut. Cinsellik olmayan , karsilikli sohbet olmayan yani paylasimi sifir bir evliligi bitirdim. Herif hala barismak istiyor. Cok itici lutfen kendinizi bu konuma sokmayin. Kene gibi yapisti tiksinti geldi artik...

Bu arada maddi kaygilardan dolayi evliligi surdurmek istiyorsaniz birsey diyemem tabi ama saglam bir nafaka alip ayrilmayi deneyin

Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin

Erkek var erkek var Adam var adam var ha birde Baba var baba var işte sizin eşiniz ikinci yazdıklarım Adam gibi adam çocuklarını bırakıp gitmez.

Hayır ya bir baba cocuklarının bu duruma dusmesine nasıl acımaz aklım almıyo benmi fazla vicdanlıyım

Hayır çocuklarınızı düşünmeyen Şahıs vicdansız olan.

Cocukların babasız buyumesi daha mı guzel

Evet ilgisiz babayla büyümekten daha iyi

Tabi bunlar benim düşüncem haa birde Bu kadar büyük konuşuyorum seni istemiyorum diyen adamı gidecek yerim 3 çocuğum bile olsa yüzüne bile tükürme gereği duymam.

Maddi kaygılar da var ama encok cocuklarımın babalarıyla aynı evde buyumucek olmaları onu tamamen kaybediyor olmamız baskasıyla yeni hayat kurarsa yıkılacagımı dusunmem gibi sebepler

15 sayfayı okuyunca çokk eksik ve az yorum yapmışım yahuu siz bu adamın her şeyini zamanında affetmişsin defalarca aldatılmışsın yahu bunu kendinize neden yapıyorsunuz aileniz arkanızda değilmi yazık o çocuklara .

EVET NE ADAM OLABILDI NE BABA
BIZI TUKETTI

Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Birakta adama pisman olma zamani ver bari hayatta bagzen aliskanliklar vazgecilmez gibi gelebiliyor insana ama bunu unutma onurlu yasamak baska birseydir insan icin. ha senin hatalarin ha onun hatalari olsun bilmyorum anlatabildimmi diyecegim o ki hatatta coocuklarinla dik dur serefinle yasa allahim herzman selameti goaterir sana

Herseyi sineye cektim ama ise yaramadı
Yine is olacagına vardı

Cok farklı bir psikolojideyim inanın zorlanıyorum olanı biteni kabullenmekte hayatımız kaydı resmen

Ben gercekten inanamadim size. Insan hatali olur da bir sekilde hatalarini telafi etmek icin cabalar. Bunu anlarim. Size onca sey yasatmisken ve ayrilanda o olmasina ragmen siz nasil boyle bir insana minnet edersiniz. Cocuklar icin evlilik surduren insanlari zaten hic anlamiyorum. Ve cevremde bu tur insanlarda sayica cok fazla. Genelde erkegin baska kadinlarla da baska bir hayati oluyor. Yani kadin yine yalniz ama farkinda degil. Ayrica adama hizmete devam resmen evlerinde hizmetci muamelesi goruyorlar. Ne fark edicek su adamla ayni evde yasasan. Bu dusunce bagimlilik dusuncesi. Bunu atlatmak icin de imkanlariniz dogrultusunda psikolojik yardim alin. Ayrica cocugu olan kadin baska biriyle evlenemez diye biseyde yok. O adamda bir sekilde belasini bulur. Merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…