- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ya ani cıkıslarım ofke patlamalarım oluyordu kavga asagılıyodum falan bazen kendimi de sucluyorum biraz buyuzdenBen gercekten inanamadim size. Insan hatali olur da bir sekilde hatalarini telafi etmek icin cabalar. Bunu anlarim. Size onca sey yasatmisken ve ayrilanda o olmasina ragmen siz nasil boyle bir insana minnet edersiniz. Cocuklar icin evlilik surduren insanlari zaten hic anlamiyorum. Ve cevremde bu tur insanlarda sayica cok fazla. Genelde erkegin baska kadinlarla da baska bir hayati oluyor. Yani kadin yine yalniz ama farkinda degil. Ayrica adama hizmete devam resmen evlerinde hizmetci muamelesi goruyorlar. Ne fark edicek su adamla ayni evde yasasan. Bu dusunce bagimlilik dusuncesi. Bunu atlatmak icin de imkanlariniz dogrultusunda psikolojik yardim alin. Ayrica cocugu olan kadin baska biriyle evlenemez diye biseyde yok. O adamda bir sekilde belasini bulur. Merak etmeyin.
Yasattıgı guvensizlikten beni sevmedigini dusunmemden dolayısen zaten ne kocadan ne evlilikten memnun ve mutlu değildin ki.
Inaniyorum zor kolay degil tabiki onsuz bir hayati zamanla kabul edeceksin elbet sadece zaman nekadar oldu gideli bilmiyorum ama sadece sabir iste. bagzen insan kendini caresiz hisseter neler neler insanin aklina geliyor ama dua edeceksin hep,herkz birsyelerden sınaniyor iste hayatta allahim buyuk dertler kayiplar vermsin. Umarim tez zmaanda bu bunalimdan kurtulursunCok farklı bir psikolojideyim inanın zorlanıyorum olanı biteni kabullenmekte hayatımız kaydı resmen
Siz bu sekilde davrandiginiz icin mi bu adam evden sogudu? Baskalarinda buldu huzuru. Peki bunun cezasi ki kelime yanlis belki bu mu olmaliydi. Her kavga eden birbirini mi aldatmali. Gercekten cocuklariniz acisindan cok daha saglikli olmus. Ne olursa olsun donmeye calissa bile kolay kolay kabul etmeyin. Belki siz ayaklarinizin ustunde durabilirseniz o zaman o adami yaralayabilirsiniz. Bu sekilde pisman edin onu. Ben nasil boyle bir kadini biraktim desin.Yasattıgı guvensizlikten beni sevmedigini dusunmemden dolayı
Iste kendi zaaflarını benim ustume yıkan ve giderken bile bana kendimi suclu hissettiren bir psikolojiyle bıraktı beniSiz bu sekilde davrandiginiz icin mi bu adam evden sogudu? Baskalarinda buldu huzuru. Peki bunun cezasi ki kelime yanlis belki bu mu olmaliydi. Her kavga eden birbirini mi aldatmali. Gercekten cocuklariniz acisindan cok daha saglikli olmus. Ne olursa olsun donmeye calissa bile kolay kolay kabul etmeyin. Belki siz ayaklarinizin ustunde durabilirseniz o zaman o adami yaralayabilirsiniz. Bu sekilde pisman edin onu. Ben nasil boyle bir kadini biraktim desin.
Vicdanini rahatlatmaya calismis. Suanda sizin cok guclu olmaniz gereken zaman. Toparlanin. Neler yapabilirsiniz bir bakin. Kendinizi daha iyi bir konuma getirmek icin. Ben de ayni psikolojiyi yasadim. Kendimi suclu hissedip eski erkek arkadasimla barismak istedim. Baskasi var dediginde irtibati kesmeme ragmen 3 gundur irtibat kurmaya calisiyor. Hayatinda biri varken düşün. Erkek milletine ödün vermemek lazim. Gardinizi dusurmeyin. Ve bir daha cocuklarla bu olay arasinda baglanti kurmayin.Iste kendi zaaflarını benim ustume yıkan ve giderken bile bana kendimi suclu hissettiren bir psikolojiyle bıraktı beni
Halbuki evi terketmeden 2 hafta once tlfnunda bi kadından gelen msjlarda yakalamıstım
Herkese yasadigi cok zor geliyor inanir misiniz? Insan bir tek kendisi mutsuz ama dunya tıkırında diye dusunuyor. Allah cocuklariniza saglik versin. Hastalik ve ölümle sinamasin sizi. Gercekten beterin beteri var. Sizin durumunuz cozumlenmeyecek bir sey degil. Biraz zamana bırakın. O arada da lutfen kendinizi birakmayin.Yasadıklarım cok zor katlanamıyorum gucum yok
Kadınların kararı hissi degismiyo ama o nasıl oluyo
İsi de yok artıkŞaka gibi cevaplar veriyosun sende gorusmussun daha önce bu ne perhiz..Ayrica çok kadın degistiriyor kararını senin gibi bi zamanlar sonra ne yapsam diye düşünüyor.. Suan derdin çocuk falanda değil ego tatminsizligi içindesin adam daha ne yapmalı diyelimki yaninda olsa barıştiniz yine yuttun herseyi diyelim gozu kalbi ruhu bedeni yaninda olmayan adami ne yapicaksın anlamadım gitti cocuklari hic karistirma inan saglikli bi evliliginin olmayisini onlar sizden daha iyi kavrarlar ne kadar guzel buyuyeceklerini var gel sen dusun seni sevmeyen adam yuzune bile gülmez hergun gec gelir heran kavga cikarirdi.Adam yolunu çoktan çzmis deyince kiziyorsun..Birde cocuklara bakmazsa gider avukata verirsin zamanında qldattigindada dava acabilirdin madur olmazdin olan cocuklara oluyor işte...
Yarabbim ona da hak ettigi cezayı versin dilerim tez zamanda. Sahip cıkması bakması gereken 4 kisiyi ailesini ortada bıraktıgı icinAllah yardimciniz olsun. Zor bir durum. Iyi dusunun ve bol dua edin. Allaha siginin. Siz dogru olun mutlaka Allah dogruyu sizd gosterecektir. Almanyadami yasiyorsunuz? Yurtdisinda sanirim maddi yardim alabilirsiniz. Dua sabir zaman. Tevekkul. Ama en sonunda sjz kazanacaksinjz insallah. O simdi mutlu keyif pesinde ama boylesi adamlarin sonu kotu bitiyor. Ve hellallik istiyorlar. Sahit oldum. Kanser oluyorlar ve eski es geliyor akillarina.
Beni istemeyeni ben hiç istemem
dönmez o artık anca Allah dusururse belkilütfenn çalışın ayaklarınızın üstüne basın çocukları ziyan etmeyin kocanızda birgün pişmn döner ama zamanı var
Allah islah etsin deyin. Beddu etmeyin..sonucta uc cocugunun babasi. Beddua tutarsa. Cocuklar oksuz kalirsa. Duzelmesi icin dua edin. Imana gelmesi icin dua edin.Yarabbim ona da hak ettigi cezayı versin dilerim tez zamanda. Sahip cıkması bakması gereken 4 kisiyi ailesini ortada bıraktıgı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?