- 15 Aralık 2016
- 182
- 226
- 18
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ayrıldığım kocayla barışma girişiminde bulunmazdım.Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Bilmiyorum sevmiyo heralde istemediğini soyluyoKocanız sizi neden istemiyor ki ? Ne oldu da bu duruma geldiniz?
Ayrılmayı secen oydu bana kabullenmek dustuAyrıldığım kocayla barışma girişiminde bulunmazdım.
neden istedi peki sebep sundu mu?Ayrılmayı secen oydu bana kabullenmek dustu
Seninle Yapamıyorum yurumuyo dedi bu evliligin sonu yok mutlu degilim seninle falan dedineden istedi peki sebep sundu mu?
Belki size ders vermeye çalışıyordur. Bir kaç gün müsade edin. Yokluğumu görsun de kıymetimi bilsin diyordur. Bir anda böyle olduysa.Bilmiyorum sevmiyo heralde istemediğini soyluyo
Evet ben ona hic hayır demedim nezaman gelse kabul ettim aldattı affettim evden gitti geri aldım ben onu hic bırakmadım hic zorluk cıkarmadım acaba bundan mı kaybettim ???Zor bir durum.adam siz istiyosunuz diye egosu kabarmis belliki.
Istemiyorsa yol alsin
sanmam aylar oldu ve gayet kararlı rahat gorunuyoBelki size ders vermeye çalışıyordur. Bir kaç gün müsade edin. Yokluğumu görsun de kıymetimi bilsin diyordur. Bir anda böyle olduysa.
Onunla gorusmeyi ben kestim dogru olmadıgı icin.Eski sevgilin de ellerinden kayıp gitti demek. Çok üzücü.
Seçim yapacak kimse kalmayınca eşine mi yapıştın?
Ne demek kim alır ya? Siz kendinizi mal gibi mi görüyorsunuz? Üstelik 3 evladınız varmış daha boşanmadan nasıl tekrar evlenirim diye düşünüyorsanız pess..3 cocukla beni kim alır artık
Kapiyi gosteririm. Zorla tutacak halin yok ya..Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Bakın ben bu evlilikte acı keder uzuntu gordum sevildigimi deger verildiğimi hissedemedim niye benim hakkım degilmi bosanınca yeniden evlenmek mutlu olmak 3 cocugum var diye hep bekarmı kalmalıyımNe demek kim alır ya? Siz kendinizi mal gibi mi görüyorsunuz? Üstelik 3 evladınız varmış daha boşanmadan nasıl tekrar evlenirim diye düşünüyorsanız pess..
Aynen bundan kaybettin.Evet ben ona hic hayır demedim nezaman gelse kabul ettim aldattı affettim evden gitti geri aldım ben onu hic bırakmadım hic zorluk cıkarmadım acaba bundan mı kaybettim ???
Anlaşamayıp da ayrılmamışsınız eşiniz ayrılmak istemiş. Peki niye barışma girişiminde bulundunuz buna rağmenAyrılmayı secen oydu bana kabullenmek dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?