Seni istemiyorum diyen koca

Bakın ben bu evlilikte acı keder uzuntu gordum sevildigimi deger verildiğimi hissedemedim niye benim hakkım degilmi bosanınca yeniden evlenmek mutlu olmak 3 cocugum var diye hep bekarmı kalmalıyım
Önce sizi istemeyen adamdan BOŞANIN ki yenisi ile tanışıp evlenebilesiniz.
3 çocuğu görmüyor normal mi diyip duruyorsunuz.Normal.
İster istemez eski konularınıza baktım,siz zaten mutsuzdunuz.Ayrıca çocuklar yüzünden özgürlüğümü özlüyorum vs demişsiniz de.
Sizi sevmiyor bu adam bildiğiniz için de eskiye aklınız kaymıştı bir ara.
Tek korkunuz 3 çocukla hem maddi hem manevi anlamda zorda kalmak olacak.Nafaka zaten verecek kocanız,ya da çocukları bırakın eşiniz baksın.
Ama önce sizi istemeyen adamı bırakın.Bırakmazsanız size dönüp dönmeyeceğini bilemezsiniz.Siz üstüne düştükçe daha da çekecek kendini ama ümitlenmeyin de sevmiyorum istemiyorum diyemez normalde adamlar, gerçekten seviyorsa.

Bakın ben bu evlilikte acı keder uzuntu gordum sevildigimi deger verildiğimi hissedemedim niye benim hakkım degilmi bosanınca yeniden evlenmek mutlu olmak 3 cocugum var diye hep bekarmı kalmalıyım
Ben bakarım sizide anlamaya çalışırım ama anlayamıyorum. Madem bu kadar şikayetçi olduğunuz eşinizle neden barışmak istiyorsunuz? Neden henüz boşanmadan nasıl evlensem diye dert ediniyorsunuz..

Madem tekrar evlenmek mutlu olmak istiyorsunuz elbette hakkınız ama önce boşanmalısınız dimi? Daha ayrılmadan, bu süreci atlatmadan tekrar beni kim alır demenize şaşırdım açıkcası..

Önce siz kendinize ve evlatlarınıza değer verin. Mutlu olmaya çalışın gerisi zaten gelir.

Bide ben eşimi aldatmadım sadece telde muhabbet ettim diyorsunuz ama o da bi aldatmadır. İlla fiziki temasa gerek yok.

O kadar acı çektiğiniz için mi kocanızdan boşanmamak için çareler arıyorsunuz? Kusura bakmayın da ne koca ne çocuklar umurunuzda bile değil sizin. Siz rahatınızı bozmak istemiyorsunuz. Rahatınızı bozmamak o kadar önemli ki sizin için kocanız başka tenlere dokunup eve geldiğinde o başkalarının olmuş adamı içinize sindirip kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Bunun adına da evlilik diyorsunuz. Çocuklarınızı da buna sebep göstererek o yavrucakların sırtına haketmedikleri bir yük yüklüyorsunuz acımadan. Ben evliliğinizi sürdürme isteğinize de inanmıyorum. Size rahatlık ve konfor sağlayacak başkasını bulsanız şimdiki kocanızı gözünüz görmez.

Tespitleriniz yanlıs hanımefendi

Tespitleriniz yanlıs hanımefendi
Çok güzel özetlemişsiniz..

Aslında evet onla da mutlu degildim ama onsuz da mutlu degilim

Saplantı bu başka bişey değil. Yorumlarınız bile bi değişik bir sürü şey yazılmış algıladığınızı bile sanmıyorum hala aynı türküyü çalıp duruyorsunuz niye gelmedi, bu normal mi, gitti allah gitti vs vs.

Allah beden sağlığı kadar ruh sağlığı da versin. İnan bunu yermek için söylemiyorum, sağlıklı düşünebilmek de bir yeti sen kaybetmişsin o yetiyi geri kazanmaya çalış lütfen

Kafayı yediğimi soyluyosun yani o da senin fikrin ne deyim

kocanız defalarca aldatmıs yuz goz olmussunuz
ustelık eskılerden bırıyle gorusmussunuz hala gorusuyormusunuz bılemıyorum
ayrılmıssınız
hala gelmıs hayat bukadar basıt mı ayrıldık ama bosanmadık dıyorsunuz

bence hayat en cok sıze kolay boyle yasayabıldıgınıze gore

Beni istemeyeni bende istemezdim ve o kadar güçlü dik dururdum ki ona muhtaç olmadığımı onsuzda hayatın güzel olduğunu gösterirdim . Pişman olurdu ben ne kaybettim derdirttirdim adama .

Hayat asıl ona kolaydı ve hala da ona kolay butun zorlugu ben cektim simdide katlanarak cekecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…