- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Önce sizi istemeyen adamdan BOŞANIN ki yenisi ile tanışıp evlenebilesiniz.Bakın ben bu evlilikte acı keder uzuntu gordum sevildigimi deger verildiğimi hissedemedim niye benim hakkım degilmi bosanınca yeniden evlenmek mutlu olmak 3 cocugum var diye hep bekarmı kalmalıyım
o kdr koly değilse madem neden ayrıldınızz ayrılmadan önce çabalamk daha mantıklı olurdu bnceO kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Çabalamadıgımı nerden biliyosunuzki ama bir adam kafaya koyduysa herturlu gidiyor zaten durduramıyosunuzo kdr koly değilse madem neden ayrıldınızz ayrılmadan önce çabalamk daha mantıklı olurdu bnce
Ben bakarım sizide anlamaya çalışırım ama anlayamıyorum. Madem bu kadar şikayetçi olduğunuz eşinizle neden barışmak istiyorsunuz? Neden henüz boşanmadan nasıl evlensem diye dert ediniyorsunuz..Bakın ben bu evlilikte acı keder uzuntu gordum sevildigimi deger verildiğimi hissedemedim niye benim hakkım degilmi bosanınca yeniden evlenmek mutlu olmak 3 cocugum var diye hep bekarmı kalmalıyım
Hayır hic işim olmazSen gene bi lisedeki sevgilini ara belli olmaz ama karı koca tam bulmuşsunuz birbirinizi
O kadar acı çektiğiniz için mi kocanızdan boşanmamak için çareler arıyorsunuz? Kusura bakmayın da ne koca ne çocuklar umurunuzda bile değil sizin. Siz rahatınızı bozmak istemiyorsunuz. Rahatınızı bozmamak o kadar önemli ki sizin için kocanız başka tenlere dokunup eve geldiğinde o başkalarının olmuş adamı içinize sindirip kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Bunun adına da evlilik diyorsunuz. Çocuklarınızı da buna sebep göstererek o yavrucakların sırtına haketmedikleri bir yük yüklüyorsunuz acımadan. Ben evliliğinizi sürdürme isteğinize de inanmıyorum. Size rahatlık ve konfor sağlayacak başkasını bulsanız şimdiki kocanızı gözünüz görmez.Bakın ben bu evlilikte acı keder uzuntu gordum sevildigimi deger verildiğimi hissedemedim niye benim hakkım degilmi bosanınca yeniden evlenmek mutlu olmak 3 cocugum var diye hep bekarmı kalmalıyım
Tespitleriniz yanlıs hanımefendiO kadar acı çektiğiniz için mi kocanızdan boşanmamak için çareler arıyorsunuz? Kusura bakmayın da ne koca ne çocuklar umurunuzda bile değil sizin. Siz rahatınızı bozmak istemiyorsunuz. Rahatınızı bozmamak o kadar önemli ki sizin için kocanız başka tenlere dokunup eve geldiğinde o başkalarının olmuş adamı içinize sindirip kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Bunun adına da evlilik diyorsunuz. Çocuklarınızı da buna sebep göstererek o yavrucakların sırtına haketmedikleri bir yük yüklüyorsunuz acımadan. Ben evliliğinizi sürdürme isteğinize de inanmıyorum. Size rahatlık ve konfor sağlayacak başkasını bulsanız şimdiki kocanızı gözünüz görmez.
O kadar acı çektiğiniz için mi kocanızdan boşanmamak için çareler arıyorsunuz? Kusura bakmayın da ne koca ne çocuklar umurunuzda bile değil sizin. Siz rahatınızı bozmak istemiyorsunuz. Rahatınızı bozmamak o kadar önemli ki sizin için kocanız başka tenlere dokunup eve geldiğinde o başkalarının olmuş adamı içinize sindirip kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Bunun adına da evlilik diyorsunuz. Çocuklarınızı da buna sebep göstererek o yavrucakların sırtına haketmedikleri bir yük yüklüyorsunuz acımadan. Ben evliliğinizi sürdürme isteğinize de inanmıyorum. Size rahatlık ve konfor sağlayacak başkasını bulsanız şimdiki kocanızı gözünüz görmez.
Çok güzel özetlemişsiniz..Tespitleriniz yanlıs hanımefendi
Aslında evet onla da mutlu degildim ama onsuz da mutlu degilimBen bakarım sizide anlamaya çalışırım ama anlayamıyorum. Madem bu kadar şikayetçi olduğunuz eşinizle neden barışmak istiyorsunuz? Neden henüz boşanmadan nasıl evlensem diye dert ediniyorsunuz..
Madem tekrar evlenmek mutlu olmak istiyorsunuz elbette hakkınız ama önce boşanmalısınız dimi? Daha ayrılmadan, bu süreci atlatmadan tekrar beni kim alır demenize şaşırdım açıkcası..
Önce siz kendinize ve evlatlarınıza değer verin. Mutlu olmaya çalışın gerisi zaten gelir.
Bide ben eşimi aldatmadım sadece telde muhabbet ettim diyorsunuz ama o da bi aldatmadır. İlla fiziki temasa gerek yok.
Benim tespitlerimi bilmem ama sizde yanlış olan çok şey var, umarım çocuklarınız bu durumdan etkilenmezTespitleriniz yanlıs hanımefendi
Bence uzatmayın nafaka ve tazminat konusunda uzlaşmaya bakın. Sonra da hayatınıza bakın..Aslında evet onla da mutlu degildim ama onsuz da mutlu degilim
Kafayı yediğimi soyluyosun yani o da senin fikrin ne deyimSaplantı bu başka bişey değil. Yorumlarınız bile bi değişik bir sürü şey yazılmış algıladığınızı bile sanmıyorum hala aynı türküyü çalıp duruyorsunuz niye gelmedi, bu normal mi, gitti allah gitti vs vs.
Allah beden sağlığı kadar ruh sağlığı da versin. İnan bunu yermek için söylemiyorum, sağlıklı düşünebilmek de bir yeti sen kaybetmişsin o yetiyi geri kazanmaya çalış lütfen
Hayatım mı kaldı kiBence uzatmayın nafaka ve tazminat konusunda uzlaşmaya bakın. Sonra da hayatınıza bakın..
Hayat asıl ona kolaydı ve hala da ona kolay butun zorlugu ben cektim simdide katlanarak cekecemkocanız defalarca aldatmıs yuz goz olmussunuz
ustelık eskılerden bırıyle gorusmussunuz hala gorusuyormusunuz bılemıyorum
ayrılmıssınız
hala gelmıs hayat bukadar basıt mı ayrıldık ama bosanmadık dıyorsunuz
bence hayat en cok sıze kolay boyle yasayabıldıgınıze gore
neden?Burda kalmayı dusunmuyorum türkiyeye donecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?