Seni kardeşim annem babamdan daha çok seviyordum diyen eş ?

Anladığım kadarıyla siz de birikiminizi altinlarinizi paylasmissiniz . Yarısını istediğiniz için böyle bir tavırla karşılaşmanız ayıp olmuş.Guvenle alakası yok bence.Kendi hepsinin üstüne olmasını istiyor ama kurnaz olan siz olmuşsunuz nedense..

Seni manipüle etmiş.Eşimi annemden kardeşlerimden daha fazla sevmem mümkün değil.Benim için öyle en azından.Eşin de daha çok seviyordum derken de yalan konuşmuş bence

Hepsi senin üstüne olsun diyeceğine hepsi benim üstüme olsun diyor. Senin dediğin gayet mantıklı. Adam tutuşmuş üstüne de seni suçlu çıkartmış hiç hoşuma gitmedi. Altınlarını kasaya koy ve bir daha asla bir şey için teklifte bulunma verme.

Olay anadan babadan çok sevmek değil adamın oltasına gelmişsin çok fena. Kocana çok dikkat et maddi konularda güvenme derim.

Niye açıklama yapıyorsun bu prensese ya?

Sevgili kızım, (yaşca büyük olduğumdan böyle başladım)..Eşler arasında maddi tartışmalar aslında ilişkiye güzel bir boyut getirmez tecrübelerimle..Ama yine tecrübelerimle zaten dünyanın bün türlü halini düşünen eş zaten HAK ka dikkat eder..2 ev varsa biri kendi üstüne ise diğerini eşinin üzerine yapar..Ancak güzel haber zaten yasalar miras ve şans oyunlarından kazanılan dışında herşeyi Allah korusun boşanma döneminde eşit paylaştırıyor..Ama maalesef insanın kalitesi de boşanma zamanı ortaya çıkıyor..Çok zaman erkekler maalesef bu sürecin öncesinde mülküni başkasının üstüne yapan var..Kısaca, taraflardan biri kötü niyetli ise zaten bu durum hep sıkıntılı olur..Asıl soruna gelince anne/ baba/ kardeş ile eşi karşılaştırmak çok doğru gelmedi..Çok ayrı konum çok ayrı sevgiler..Eş senin yol arkadaşın..Seçim yapılmak zorunda bırakılmak çok anlamlı gelmedi..Eşine gelince tanımıyoruz, yargılayamayız ama erkeklerin çoğu gibi gücü elinde tutmak istiyor gibi..Ve anlattıklarından diğer arkadaşların tespiti gibi bazılarının yaptığı gibi sana seni suçlu hissettirerek olayın özünü çarpıtıyor gibi..

Bütün bu yapılan yorumlar içinde en beğendiğim sizinkisi oldu…Kullanıcı adınız gibi çok yerinde , tutarlı ve üslup olarak da özenli bir yorum olmuş. Açıkçası annemle de aynı yaştasınız.. Aslında bu konuyu anneme anlatmak isterdim ama bunu yapamam çünkü neticede kayınvalide- damat ilişkileri var, olaylar daha da çetrefilli bir hal de alabilir. Ki eşle olan tartışmaların, anlaşmazlıkların hemen anne babaya anlatılmasına karşıyım. Çünkü biz belki 3 güne bu konuyu tatlıya bağlar, yanlış anlaşılmaları bertaraf edebiliriz ama annem bazı şeyleri unutmayabilir, içten içe eşime karşı tavır alabilir. Bu akşam hep soğuk davrandım mesela ( buradaki arkadaşların gün boyu yorumları da etkiledi tabi kısmen, eve girer girmez tokat atıp defol diyesim geldi z) eve geldiğinde normalde sarılır öper sıcak karşılardım, bugün mesafeliydim, içimden gelmedi hiç.. ne yapmam, nasıl davranmam gerektiği konusunda da kafam karışık…bu konu tekrar açılırsa ne demeliyim ya da bu konuyu tekrar açmalı mı , açılmasa da bu sefer üstü kapanmış olacak tam anlaşılmadan, yapmacık olacak bundan sonraki davranışlarımız , bilemiyorum….

Isteyen yolunu buluyor bir şekilde elden çıkarıyor kadına hakkini vermemek için.
ay dua edelimde adamın üstünde olsun , anne yada babasının üstüne yapanı gördük gizlice ve kadın boşandı adamdan yarı yarı paylaşım bekledi ne görsün babasının üstüne kayıtlı ev

Sevgili kızım aranızda güzel bir bağ var ise böyle eften/ püften hayali ihtimallerle evliliğine gölge düşürme kızım..Annen ile paylaşmaman doğru, sen unutursun ama o unutmaz..Eskiden derlerdi ki sevişirken haber vermiyorsan dövüşürken de herşeyi aileye anlatmamak lazım..Tabiki ciddi anlaşmamazlık vs hariç…Bence ihtimaller üzerine güzel evliliklerinize gölge düşürmeyin..Hayat kısa..Ve ne yazık ki bunu yaş alınca anlıyorsunuz..Ah gençler bunu okuyorsanız bilin HAYAT KISA..Eşleriniz ile güzel düoloğunız varsa anlamsız sebeplerle huzurunuzu bozmayınSEVGİLERİMLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…