Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Çok ilgisiz bırakmış seni sinirlenmissin. Ağzı açık ayran budalası derler bu durumdakilere bizde, çevresindeki her şeyi unutur, bir karısı var mı yok mu nasılsın bile demez.
Ancak sinirini hakaret ederek ve eşine yüklenerek çıkarman hata. Konuşarak anlatmaya çalış derdini. Anlamiyorsa seni ailenin yanında sanki o hiç yokmus gibi davran hissettiklerini anlasin.

Ağzınız fena bozuk bir an cennet mahallesinden pembe açmış sandım bu konuyu

adama edilmedik hakaret,yapmadığın aşağılama kalmamış

başlıkta da kocanı köpek yerine koymuşsun

sanki evcil hayvanın da lütfedip yanında gezdiriyorsun gibi

Bırak arada anası babasıyla ilgilen sin. Adama nefes aldır ya kilibiklik değil insanlık inan yaptığı. Aslında bu kadar gözünü nefret bürümus kadını o bosamali!!

Siz HAKLI olduğunuz için herhalde bu kadar bit bit konuşuyorsubuz .sizi okuduklarımı tarzınızı Gözümde canlandırdım da evlerden Irak yani

Ben kopardim ailesinden ya onu sec yada seni bosarim dedim oda direndi ama bitti simdi evime gelemiyolar cok rahatm ama keske ailem izin verse de bosasam cok sumsuk yaninda tecavuz etseler yapmayin arkadaslar diycek cok pismanim cok

Benı kocam boşamıştı bu lafları soylesem

bir erkege by şekilde konuşmayı uygun bulmuyorum. çok abartmışsın. ailenin yanına mıc mıc olmayı sevmiyor demekki ve haklıda. bu sizi ezdirmesi anlamına gelmez. biraz öfke kontrolü yapın.

Şu kadınlar kendilerini "sahip çıkılacak hede hödö" olarak görmeyi ne zaman bırakacaklar acaba?
Kapris kapris kapris kapris...
Kusura bakmayın okuduğum tek şey bu oldu.

En azindan iyi bi insanmis. Ne insanlar gorduk insanliktan nasibini almamis

Benim eşim asla ismimle hitab etmez,hatta hiç alışık değilimdir.
Ama ailesine gittiğimizde ismimle çağırır çok garipserim ama kavga çıkartmam.Yada kayınbabamı yolda gördüğümüzde elimi çekerim eşimin elini
Bile tutamam. Bence siz büyütüyorsunuz,ailesinin yanında utanıyordur gayet normal.

Bence biraz sizde sorun var ben ortada abartılacak birşey görmedim klasik kaynana sendromu yaşıyorsunuz benim eşimdede var sizin hareketleriniz beni erkeklerden kıskanmaz annemden kıskandığı kadar...

Allah eşinize sabır versin
Lütfen biraz kendinize hakim olun
Bu öfke ne böyle gereksiz
Yada eksik anlatiyorsunuz
Ailesine olan tavriniz eşinize ofkeye sebep oluyor
Dediklerinizin yarısını ben eşime desem
Sanırım kavga o zaman başlar o zaman bosanirdik
Bana taciz etseler kayıtsız kalırsın demişsiniz
Bu lafı demeniz çok ilginç ve bence ayıp
Eşiniz de heralde artık sizi tanıdığı için pek umursamamis bu lafı
Sizin ailesine karşı nefretiniz var sanırım yada ispat çabası icindesiniz
Bence evliliginizi zedeliyorsunuz boşver
Biraz sakin olun yada destek alın
Bir ara ben de böyle Ota bka parlar olmuştum 2 seansta kendime geldim tavsiye ederim
Boş yere gönüller kirilmasin. .

Sen çıldırmışşın bence. Ortada sorun yokken neden senı savunsun. Herkesin içinde şımartsın mı istıyosun. Taciz falan ne ılgısı var.kusura bakmada bulmuşşun ii kocayı şişiyosun bsşka acıklaması yok. Boşan da kurtul okkalı bi herıfe denk gel de dünya kaç köşeymiş gör.

Sizin nasıl bir uslubunuz var inanamadım okuduklarima
Eşe söylenecek söz mü bunlar
Esinizde sakinligini nasıl korumuş hayret doğrusu

bende aynen katiliyorum size , biraz abartmis bence, ataerkil toplumda yasadigimiz icin esi anne baba yaninda karisiyla samimi olmaktan cekiniyor olabilir. Aileci aileye duskun olabilir o ayri konu, ama onlarin izledigi diziyi izlemek zorundamiyum demek cok cocukca, bir geceligine gelmissin millet cogunluk ne istiyorsa birak o izlensin hem birazda sohbet edilsin yani. Esi cidden sakinmis, baskasi olsa hele o yaninda taciz etseler umursamazsin lafina bu kadar suskun kalmazdi.
Esinizle derdiniz varsa bile baskasinin evini mi buldunuz aranizdaki sorunlri tartismak icin. 1 Geceligini geldiginiz yerden kavga dogus rezillik cikarark mi ayrilacaksiniz. Esiniz cekiniyorsa siz gidin yanina, belki cesaret edemiyordur. Evinize gidince guzelce anlatin.
Aman gorumceyle esini kiskanmalar, cocuk gibi bizim dizimizi degil onlarinkini izledik demeler hic olmamis.

Sakin olursaniz daha mantikli davranacaksiniz, su kadar lafi saydiginiz adam sizin resmi kocaniz sonucta kendinize yakistirip evlendiginiz adam.

Sahip çıkılmaktan beklentiniz/ kastettiğiniz ne tam olarak bilmiyorum ama hiçkimse sizin sahibiniz olmasın.

Siz kendinize sahip çıkın .

Bizim kulturumuzde hep bir milletin gozune sokmaya calisma huyu vardir ya, gecen bir konu vardi kv gelinine nispet oglunu mincik mincik seviyor hatta dudagindan opmeye kalkiyordu. Ayni o hesap burda da gelin kocasi onla baskalarinin gozu onunde ilgilensin ki birbirlerini sevdiklerini ilan etsinler kanitlasinlar istiyor.

Aslinda bir bakima demek istedigini anliyorum, sayet konu sahibi kv p ve ailesi tarafindan saygisizliga maruz kaliyorsa esi tabiki ludahale etmeli ama oyle birsey yoksa ne gerek var bu gosterise.

Eşim asla ailesinin yanında canım aşkım demez ben istemem de. Edep diye birşey var . O ne öyşe Sarmal dolaş film izlemek sen başkalarına bakarak adamı ne diye üzüyorsun , seni sevmese bukadar lafı alttan almaz seni kadın diye yanında tutmazdı. Saygı duy ki saygı göresin. Tek tavsiyem bu....

Okadar açıklama yaptım okumadan yorum yapıyosunuz o sawundunuz eşim yeni ewliyken az daha beni eniştesine döwdürtecekti adam bana saydırıyor eşim seyrediyor işte ogun bu nefret duygusu geldı bana ogun ewdn kaçtm peşime bile gelmedı hatta enısteden yana oldu kapıyı suratıma çarptı hamıleydm üstelik kawga sebebi ise görumceme kaş kaldırarak konuşuyomuşum kocası döwecektı benı resmen benim eşimde oturdu seyretti işte ..bu yazdığm şeyler birıkim anlıyormusunuz yargılamayı çk iyı bılıyorsunuz birde açılımını dinleseydiniz bu iste ..ogun sahp çıkmadı dıye boşanmanın eşiğndn dönduk we çk hassasm bu konuda benim rahatsızlımı anlamayıp yanıma gelmedığı ıçn o kötu gunu anımsadım ondan bukadar sinir. Yazmışsnz kocanız yılışsn mı napsn adam dıye .bakın bakalm benım ıstedığm o mu yazmısmym öle bise , sadecd yuz ifadmı gördugu halde hala umursamaması ben onun karısıyım ya bana dıs kapı mandalı süsü werıyor.söyleyin şimdı kım haklı

Sende biraz Türk kadini huyu var.Su soyle yapmis bn oyle karsilik verdim bilmem ne.Insanlar me dertlerle ugrasiyo.Gunahinizi almak istemem ama siz bana cok itici geldiniz zaten yazma uslubunuzden belli.Buraya her konu acanda yerden goge kadar hakli deil sonucta.Esiniz konussa kim bilir neler diycek.Belki sabrediyodur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…