Sizi sokağa mı attı yada aç mı bıraktı
Belki ailsinden çekiniyordur sizle yanyana oturmaktan gorumcenizin yaptığı ayıp bence neymiş öyle cıvık cıvık hareketler insan biraz ağır başlı saygılı olur büyüklerinin yanında
Ama konu sahibi maço istiyor bunu da belirtmiş mesajının sonunda kılıbık erkek sevmem başıma geldi diyeArkadaşlar kadını çarmıha falan da gerin istiyorsanız.Ona sakin ol diyorsunuz da ne bu şiddet bu celal?
Hata yapmışsa da güzellikle söylenir.
Yok kocan olsam hemen boşanırdım,sen boşa ,kocan olsam kapıya koyardım,kocan olsam sana 2 tane çakardım.
Ondan sonra niye erkekler böyle??
E kadınımız öyle düşünüyor napalım??
Ülkesinde her yıl yüzlerce kadının öldürüldüğü, binlercesinin şiddet gördüğü bir kadının böyle bir cümle kurduğuna inanmak istemiyorum.Kocanın yerınde olsam ağzını ortası bir tane vururdum.
Bugune kadar bir fiske bile vurmayan bir kocam var. Ama Ben kocamın bu denlı üstüne gitsem 1 tane yapıştırırdı.Ülkesinde her yıl yüzlerce kadının öldürüldüğü, binlercesinin şiddet gördüğü bir kadının böyle bir cümle kurduğuna inanmak istemiyorum.
Bunu vurgulamak için böyle şiddet yanlısı bir cümleye gerek yoktu. Ne güzel vurgulayabilmişsiniz işte bu mesajınızda.Bugune kadar bir fiske bile vurmayan bir kocam var. Ama Ben kocamın bu denlı üstüne gitsem 1 tane yapıştırırdı.
Bu cumlemde kocasının ne kadar sabırlı olduğunu vurguladım. Eğer onu sevmese kapının onune koyardı. Kıymetını bilsin istedim.
Herkesın bır sabırının sınırı vardır. Ki benım kocama vurmuşluğum vardır kendısıne gelsın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?