Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Kocanın yerınde olsam ağzını ortası bir tane vururdum.
Bir eş kocasına bu denlı saygısız olamaz..

Biz normalde çok mıc mıcızdır ama asla yanımızda bır buyugumuz varsa oyle olmayız. Bi akrabaya gidildiğinde zaten kızlarıyla falan otururm eşimi her dakıka görüyorum zaten ne onunla mıc mıc olayım kı orda kıme gösteriş yapmayaa çalışıyorsunuz ?

Canım, sanki bana, sen kendini hep merkez nokta olarak görmek isteyen, kişilikmişsin gibi geldi.
Ailesinin yanında seninle az ilgilenincede öfkeleniyorsun.
Senin hareketlerin üslubun, bana, ailesini kıskanıyorsun, hissi verdi, bu çok kötü.
Ben mesela ailemin yanında olduğumuzda, sadece ailem ile ilgileniyorum, eşimde kendi kendine bize katılır, tv izler, yaniiii canı ne isterse onu yapar beni onunla ilgilenmeye zorlamaz, iyiki de öyle bende tam o anın tadını çıkarabiliyor, amaaaaaa, terside aynısı onun ailesindede ben aynı hassasiatı gösteriyorum.
Hayat böyle çok güzel, çok zevkli (bu arada 13 yıllık evliyim)

uffff bu ne hırs kin allah ıslah etsin kocana sabır versin birgünlük için bunu yapan neler yapmaz aman allahım, önce sakin ol bırak birgün ailesiyle zaman geçirsin

Alınmada, ben bir problem göremedim.
Neden bu kadar sinirlerinizi zıpaltıp atar yapıyorsunuz !
Yani adam genelde iyi bunu belirtmişsiniz bir kere !
Belki kendi ailesinin yanında bunu yapamıyor her insan bir olamaz ki !
Gece gece bana göre çok anlamsız huzursuzluk yapıp eşinizi de germiş siniz.
Üslubunuz eşinize karşı gerçekten ağır ,evveliyatınızı bilemem bu konuya göre yorum yaptım.
Ama bu şekilde yaparsanız aranızda saygı kalmaz !

Aynen öyle izabel,
IYYY hiç sevmem böyle yılışık yılışık haraketleden ne yani öyle vıcık vıcık!
Sabret birkaç saat git evinde ne yapıyorsan yap yani !!

Ayrı koltukta oturmak karısına sahip çıkmamak demek sana göre,

Offff Allah sabır versin eşine , işi çoooook zor.

Ben çok merak ettim

Kendi annenizin evinde nasıl oturuyorsunuz kocanızla, anne babanızın yanına sarmaş dolaş oturuyor musunuz ? veya tv'de annenizin kendi izlediği dizi olunca kocanız ben bu diziyi izlemiyorum kapatın diyor mu ??

Bir de sırf kendi ailenizle biraz daha fazla vakit geçirdiniz diye kocanız size gecenin bir körü bağırıyor mu ?

Bence ortada bir sorun yok fazla ama siz dolmuşsunuz.
Ailesinin yanında size hiç bakmıyor ,korumuyor ve ilgilenmiyor mu?Çünkü ailesine çok düşkün erkekler yapıyor bunu.
Eğer böyleyse haklısınız.
Çoğu Türk erkeği böyle.Evlendikten sonra annesiyle kalmak isteyeni de gördüm.Bir çoğu aile olduklarının farkında değil artık.
Küçük çocuk gibiler .Bence böyle kişiler evlenmemeli.

Arkadaşlar kadını çarmıha falan da gerin istiyorsanız.Ona sakin ol diyorsunuz da ne bu şiddet bu celal?
Hata yapmışsa da güzellikle söylenir.
Yok kocan olsam hemen boşanırdım,sen boşa ,kocan olsam kapıya koyardım,kocan olsam sana 2 tane çakardım.
Ondan sonra niye erkekler böyle??
E kadınımız öyle düşünüyor napalım??

Bu kadar insan yanilmis olamaz degil mi???

Herkes kocaniza sabir cekmis ama eminim ki siz hala kocaninizi ezmekle ve laf saymakla mesgulsunuzdur.

Kisilik bozuklugunuz veya egitim eksikliginiz olabilir mi?

bu nasil uslup,ne cirkin konusuyorsunuz esiniz hakkinda..
utanin azcik,dilinizde perde yok sanirim.
ulu orta yuzlerce insanin okudugu biyerde ne bicim yakistirmalar bunlar,yazik size.
ne yani evde dibinizden ayrilmiyormus,simdide ailesiyle zaman gecirmek istiyor,pardon da SIZE NE.

Kusura bakmayın ama tuhaf olan eşiniz değil görümceniz ve eşi bence.
Anne babasının yanında sarılıp mı oturmalıydı eşiniz?
Ben hoş bulmadım.

Ortada bir problem yokken fazla abartmışsınız.

Ailesinin yanında sana ne yapmasını bekliyordun ki?sahip çıkmak ana babanın yanında sarılıp öpmek v.s midir? adam yine iyi adammış o kadar hakarete ses çıkarmamış.

Ama konu sahibi maço istiyor bunu da belirtmiş mesajının sonunda kılıbık erkek sevmem başıma geldi diye

Anladığım kadarıyla zaten ailesinin yanında sarılsın öpsün değil derdiniz. En azından yanınıza otursa iki çift laf konuşsanız yetecekti size. Haklısınız çünkü eve girince kenara koyulan poşet gibi hissettirmiş. Bunu kendi evinizde, eşiniz sizinle ilgilenirken, sakince ve iyi niyetli bir şekilde tekrar konuşun. Nasıl hissettiğinizi anlatın, mutsuz olduğunuzu yalnız kaldığınızı. Sonra da ondan beklediğiniz ufak tefek davranışları söyleyin. Tartışma değil uzlaşma ortamı yaratın.

Ülkesinde her yıl yüzlerce kadının öldürüldüğü, binlercesinin şiddet gördüğü bir kadının böyle bir cümle kurduğuna inanmak istemiyorum.
Bugune kadar bir fiske bile vurmayan bir kocam var. Ama Ben kocamın bu denlı üstüne gitsem 1 tane yapıştırırdı.
Bu cumlemde kocasının ne kadar sabırlı olduğunu vurguladım. Eğer onu sevmese kapının onune koyardı. Kıymetını bilsin istedim.

Herkesın bır sabırının sınırı vardır. Ki benım kocama vurmuşluğum vardır kendısıne gelsın dıye.

Bunu vurgulamak için böyle şiddet yanlısı bir cümleye gerek yoktu. Ne güzel vurgulayabilmişsiniz işte bu mesajınızda.
Sabrının sınırına gelirse insan, kalkar gider. Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok.
Bu tartışmaya açık bir konu değil.

Veridiginiz tepki abartili olsa da beklentilerinizi dogru buluyorum. Gorumcenizin anne babasinin yaninda esine sarilmasi bana cok ters ama esinizden muhabbet ,yakinlik beklemenizi anliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…