" Müslüman naber" mi?Ama
Ama kiskansaydim daha fazla beklentileim olurdu ben sadece ufacik guzel soz yaaa musluman naber bari de yaaaaa
Suan okadar sinirliyim ki bugece kaynanamlarda kaliyoruz allahtan birgeceline ..geldigimiz saatten beri esim olacak salak yuzume bile bkamiyir birakti beni bunlarin icine suratimin asikligini oflamalarimi goruyor yanima bile gelmiyor geldigimizden beri ayi gibi yatiyor yiyor iciyor birkere bile halimi hatrimi sormadi goruncemle kocasida vardi sarilip film izliyorlar ben de kenarda kul kedis gibi otuuryorum esim olacak adamda saf saf film izliyo anasi ve babasinin ortasinda ve benim asla sevmedigim bir diziyi kenisininde takip etmedigi diziyi oyle icten izliyorki guya ayak uyduryor onlara...yahu ben kimim ne sifatla ordayim kimin karisiyim ya bana sahip cikmiyor bu sahis ben bunun soyadini ne diye tasiyorum yaa herkez yatinca saydirdim gozumde 10 yasindaki cocuktan farkin yok adam diye seni pesimde tasiyorum cok pismanim dedim sinirleri alinmis bi sekilde yatiyor saydiriyorum ya resmen benle bida muhattap olma adam ol ole gel dedim nefret ediyorum senden dedim gozunun onunde taciz edilsem seyredersin sen dedim nediyon yaa diyo tek kelimesi bu..yastigi aldim karsi koltuga yattim umrunda bile degil bi erkek bukadar saftirik olmamali ya bi saflik var bunda resmen saf kocam var iste rezil oldum herkeze suanda bosan deseler gozumu bile kirpmam..cok iyidir ama fazla iyidir iste bu sekilde savunmamasiz anaci babcainin teki keske hic evlenmeseydim onla anasiyla yasamaya layik o es edinmeye baba olmaya degil...her annesigile geldigimizde bole davraniyo daha once cok tartistim bunu iki guzelbdavransa benimde yuzum gulecek burada...o bana bole degersiz davrandigi icin kaynanamlarda degersiz goruyo halbuki sinartsa sakaykada olsa karima laf yok falan dese birazcik guzel soz silese yanlarinda mutlunolucam evde ole degil bambaska evde ama bunlarin yaninda olu gibi asikkkkk resmen ana babaya asik gozlerinin iicne bakiyo onlarla konusmaktan beni unutuyo ya cok doluyum bana biseyler deyin nolurr yarin kahvaltida kaynanmlar anlicak gece kavga ettimizi kesin cunku sinirden ölüyorum....ben sunu anladim adam dedigin biraz sert olucak tavrii koymayi bilecek karisna sahip cikacak ,kilibik adamlardan nefret ediyodum basima geldi
Cok haklısın bacımSuan okadar sinirliyim ki bugece kaynanamlarda kaliyoruz allahtan birgeceline ..geldigimiz saatten beri esim olacak salak yuzume bile bkamiyir birakti beni bunlarin icine suratimin asikligini oflamalarimi goruyor yanima bile gelmiyor geldigimizden beri ayi gibi yatiyor yiyor iciyor birkere bile halimi hatrimi sormadi goruncemle kocasida vardi sarilip film izliyorlar ben de kenarda kul kedis gibi otuuryorum esim olacak adamda saf saf film izliyo anasi ve babasinin ortasinda ve benim asla sevmedigim bir diziyi kenisininde takip etmedigi diziyi oyle icten izliyorki guya ayak uyduryor onlara...yahu ben kimim ne sifatla ordayim kimin karisiyim ya bana sahip cikmiyor bu sahis ben bunun soyadini ne diye tasiyorum yaa herkez yatinca saydirdim gozumde 10 yasindaki cocuktan farkin yok adam diye seni pesimde tasiyorum cok pismanim dedim sinirleri alinmis bi sekilde yatiyor saydiriyorum ya resmen benle bida muhattap olma adam ol ole gel dedim nefret ediyorum senden dedim gozunun onunde taciz edilsem seyredersin sen dedim nediyon yaa diyo tek kelimesi bu..yastigi aldim karsi koltuga yattim umrunda bile degil bi erkek bukadar saftirik olmamali ya bi saflik var bunda resmen saf kocam var iste rezil oldum herkeze suanda bosan deseler gozumu bile kirpmam..cok iyidir ama fazla iyidir iste bu sekilde savunmamasiz anaci babcainin teki keske hic evlenmeseydim onla anasiyla yasamaya layik o es edinmeye baba olmaya degil...her annesigile geldigimizde bole davraniyo daha once cok tartistim bunu iki guzelbdavransa benimde yuzum gulecek burada...o bana bole degersiz davrandigi icin kaynanamlarda degersiz goruyo halbuki sinartsa sakaykada olsa karima laf yok falan dese birazcik guzel soz silese yanlarinda mutlunolucam evde ole degil bambaska evde ama bunlarin yaninda olu gibi asikkkkk resmen ana babaya asik gozlerinin iicne bakiyo onlarla konusmaktan beni unutuyo ya cok doluyum bana biseyler deyin nolurr yarin kahvaltida kaynanmlar anlicak gece kavga ettimizi kesin cunku sinirden ölüyorum....ben sunu anladim adam dedigin biraz sert olucak tavrii koymayi bilecek karisna sahip cikacak ,kilibik adamlardan nefret ediyodum basima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?