Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Söylediğin lafların binde birini eşim bana söylese ne kadar üzülürdüm. Sizin hiç umurunuzda değil sadece kendi mutluluğunuza odaklanmışsınız geri kalan herşeyi bir kalemde siliyorsunuz...

Mutluluk böyle bağıra çağıra kıra döke elde edilecek birşey değildir, mutlu bir evlilik istiyorsan öncelikle bu hareketlerinden vazgeçmelisin. Yoksa değil beğenmediğin eşinle, dünyanın en mükemmel erkeğiyle bile mutlu olamazsın...

oha sanki biraz abartmis olabilirmisin? adamin erkekligine bu kadar agir hakaret etmeye devam edersen ya yakinda siddet gormeye baslarsin yada o seni kapinin onune koyar

Eşine bu davranışın yüzünden bir daha ben senin ailene geliyorum sen tek başına gel de. Mutsuz olduğun yere gitme. Geçmişte benim eşim de bana sahip çıkmadı seni çok iyi anlıyorum. Ben de geçmişte çok hakaret ettim anlamiyorlar çünkü.

bu kadar lafı saymanıza tek sebep tv yi size sarılarak değil de anne-babasının arasında oturup izlemesi mi? eğer öylese haksız olan sizsiniz.

ailenize ne kadar uzak oturuyorsunuz bilmiyorum. biz iki taraftan da uzağız; gidip annesinin dizinin dibinde oturabilir oraya gittiğimizde nasıl ki ben annemin babamın yanında oturmayı tercih ediyorsam...
eşim "senede aileleri toplasan 1 ay ancak göreceğiz ama bir ömür bizim o 1 ayda da onların gönlünü hoş tutalım" demişti daha sevgiliyken biz. ben de ona göre davrandıkça ilk gidişimizde ilk gün anasının dizinin dibinde oturan adam ikinci gun annesinin yanında dizime yattı...
alaycı konuşur eşim bira; ters bir sey soylediginde hemen sakaya vurup ortami duzeltiyorum mesela.

Yazdıklarınızı okurken yok artık daha neler dedim. Eşinizin ailesi size ne yapıyor. Hakaret mi ediyor, kül kedisi gibi mi davranıyor, küçük mü görüyor, dövüyor mu yoksa sövüyor mu. Eğer sorun bunlar ise gitmezsiniz görüşmezsiniz aramazsınız sormazsınız daha da olmadı ben bunları hak etmiyorum der boşanırsınız. Yok bunların hiçbiri yok eşim onların yanında bana sarılmıyor, serenat yapmıyor, cıvık cıvık olmuyor diyorsanız ve kendisine bu hakaretleri ediyorsanız yazık eşinize çok yazık. O zaman ben sizi günde üç posta boşardım.

Bence bir psikiyatra gitmelisin.ciddiyim.hakaret amacli filan da söylemiyorum.bu kdr sinir stres sagligina da evliligine de zarar.

Canım bu kadar sinirleniyorsan, gitme bence ailesinin yanina.Birak kendi gitsin. Kv bir şey derse kahvaltıda biz hallettik aramizda dersin.Olur biter.Uzme kendini bu kadar

Evde seninle ailes yleyken onların yanında olsun ne var..ayrıca senin değerin i sen belirl rsin eşin değil

Ailesinin yanındayken onlarla ilgileniyor ne var bunda. Kendi evimşzdeyken de seninle böyle ilgilenmiyorum tamam kız da..

Valla boyle bır baslık gorunce bende ıcerık ne dıye merak ettım dogrusu.Bence sızın bırbırınıze karsı gercek bı askınız ,sevgınız yok.Sen boyle bırseyden bır suru laf soylemıssın oda gıkını cıkarmamıs o kadar agır lafa.Sız bıraz daha ılgı ıstıyor olabılırsınız ama ben bırakın esımın aılesını kendı aılemın yanında bıle esıme ne sarılırım ne elını tutarım bırakın bı askım cıcım bısey bıle demem ısmıyle hıtap ederım,bız boyle ogrendık.Benım ıcın bu bır saygıdır.Sız eger boyle bır yasam tarzı ıstemıyorsanız ve esınıze boyle bırseyden bu kadar agır konustugunuza gore mutlu da degılsınız daha da ılerlemeden cocugunuz olmadan ayrılın kı ılerı de daha mutsuz olmayın.

Seni dışladıklarını hissettin sanırım, özellikle eşinin. Hani birini görünce yanındakini unutan insanlar varya öyle olmuş. Madem bu kadar şikayetçisin gitme o zaman. Ortalıkta tek başıma sıkılıyorum gelmiycem sen git de.

Esin olsam bosardim seni resmen adamlığına laf etmişsiniz.

Cok haklısın bacım
Esin Adam olsa ya az karım var der senınlede ilgilenirdi
Yada senin ağzını acınca Nasıl davrandını bilir seninle hiç evlenmemiş olurdu

Eşin sana değer vermiyor ilgi göstermiyor diye değersiz olunmaz ki kişi kendi değerini kendi belirler eşinle alakası yok ailesinin değer vermesi farklı bir durum rahatsız olduğunuz bir şey varsa siz ses çıkarın illa bir erkeğin kanatlarının altına saklanmaya gerek yok. Bende evliyim boştan atmıyorum yani ailelerimizin yanında da doğru düzgün muhabbet etmeyiz bile ailelerle ilgileniriz özellikle ben aileme gittiğimde kız kardeşimle sohbet ederim başka oda da anneme yardım ederim eşim babamla başka oda da takılır erkek kardeşim falan Ailelerin yanında mıcmıclardan hiç hoşlanmam arkadaşların yanında bile bir yere kadar sevgi gösterilir aşk sevgi gözlerden anlaşılır illa sarılarak gezmemize göz göze bakışmamıza gerek yok bizim bir evimiz kendi mahremimiz var değil miEşinize söyledikleriniz yenilir yutulur gibi değil çok sabırlı eşiniz varmış şaşırdımSaygı bitmiş üzgünüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…