Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Asil mevzu o da ben yazmak istemedim daha desersen neler var neler usten usten sinirlerimi bosaltyim oraya konunun iclerini desmeye gerek duymadim ama baktim burda herkez esimi savunmus akin size asil.mesele
Ama siz her zaman böyle diyorsunuz. Yakındığınız hep böyle olması o evdeyken. Ben mi anlatamıyorum anlamadım. Enişte o halıya bağlımlı yaşamıyorsa siz zaten her gittiğinizde bu sorunu yaşıyorum demişsiniz.bugün mevzu enişte daha önce başka bir şey. Eşini savunmak değil senin yaptığının yanlışlığını savunuyor herkes.

Her gittigimde diyorum cunku gorumcem ve kocasi kaynanamlarka bir yiyip iciyorbgece evlerine gidiyor...her gityoginizde o adamda orda anlicaniz

ALLAH baska dert vermesin...
Kiskaniyorsunuz sanirim ailesinden..
Millet ne dertlerle ugrasiyo 2 ilgi gormedin diye bosanmadan bahsedion ilginc..

Agir konusuyom cnm snirlenince bilmiyorum pisman olurmuyum ama hala sinirim.devam ediyo birazcik daha sakinledim galiba
Sakinles sakinles boşver goya ailelerine saygılarını karilarinin yüzlerine bile bakmayarak gösteriyorlar ... Geçen eşim babamın yanında çocuğumu öyle sevemem dedi carpcaktim ağzına baktım tip tip . cinsler .

Evet kesinlikle bu tipteki erkekler karilarini asalayarak degersiz gostererek biseyleri kanitliyor bi ankette okumusyum.hatta

Bence konu sahibinin biyerlerde haklilik payi var azda olsa ( ki bence cok).
Ama ofkesinden dolayi cok yanlis anlasiliyor.
Mevzu " Allah bana boyle bi kocayla sabir versin off" diye niyetlenip konu acilmisken.
Su an " Allah kocana senin bi kariyla sabir versin" oldu.
Konu sahibi sakinles ve bize ornekler ver.
Ne oldu? Kayninla kavgami oldu? Seni korumadi esin? O mevzuyu anlat bi. Baska orneklerde verki degerlendirelim. Sen su an kocana ofkeni burdan cikarmaya calistikca cok argo bi kadin gibi gorunuyorsun bu taraftan, ve zaten kotu olan morelni bide kk hanimlarinin yorumlariyla daha cokertiyosun. Tum yorumlarin sebebi sensin.

Evet kesinlikle bu tipteki erkekler karilarini asalayarak degersiz gostererek biseyleri kanitliyor bi ankette okumusyum.hatta
Bence gereksiz bi saygı gösterme şekli ışte ... Orda eşine donupte bişey sorup konuşması ilgilenmesi bi yüzüne bakıp gülümsemesi saygısızlık değil ama beyinleri okadar ışte .. Burdaki bayanlarda hemen kucağına mi oturtsaydi diyor . he evet onu istiyoruz :) te allahım ya

Bu son mesajım olacak sanırım artık. Bana sorarsan senin eşin gözünde çokta değerli değil. Sana hak verip kendi durumlarından örnekler verenler kocalarına senin baktığın gibi üstten bakmıyorlar eminim. 10 yaşındaki çocuk gibi azarlamıyordur da hiçbiri.böyle devam etsin daha çok görür böyle hareketleri diye de düşünmüyorlar. Mesele kocanın gözünde değersiz olması bu sebepten yaptığı her şeyin sana batması.seni prenses gibi el üstünde tutsun istiyorsun ama sende kafasına basayım diyorsun.ben bu adamı çekiyorsam oda bana köle olsun istiyorsun ama olmuyor. Adam 4-4luk değil ama sende aynayı biraz kendine tutmalısın. Zaten mutlu olmadığın ve sevmediğin diğer konularada bakınca aşikar olduğu evliliği neden sürdürüyorsun diye sorarlar insana. Ezdiğinde egon mu tatmin oluyor yoksa çocuk için mi.

Suratı asık,oflayan puflayan bir kadının yanına neden gelsin ki adam,deli mi?

Hoş yine de kurtulamamıs laflarınızdan garibim.

Her zaman oluyorsa artık kadın daha ne yapsın sabrı bi yere kadar sonuçta,elinden geleni yapmış gerekirse iyi de davranmış ama kocası hala aynı değişmemiş sormamış karşısına alıp. Sinirlere hakim olmak kolay değil doğrusu.

Karakter olarak coknsevdigim.biri uzerse beni o anda nefret ederim ama esime sonradan yeniden isiniyorum ki suruyor biseyler yeniden isinma sebebimde o...istedigi zaman cok guzel.mutlubedeboliyor beni ama umursamsmakda cok guzel.isine geliyor bazen 10 yasindaki cocuk gibi davraniyorsa 10 yasindaki cocuk gibi azarlarim ben de boyle yuzunede soyledim bunu sustu kaldi hakli olsaydi konusurdu o

Des diyenmi var .? Yazdigin kadariyla deveyi pire yapmisin iste,
herkes horul horul yatsin sende kafanda buyutmeye devam et...
Burda yazilana bakarim diyosun ya o anlik acilan konu sadece hislerindir ayrinti vermek istememissindir ondan bahsediyorum yatsin horul horul karisini yavas yavas kaybediyo iste

Buraya 100 kere geldiysek 99 unda ayni birkere guzel gecmisti ogun bana cok iyi davranmisti guzel sozler guzel bakislar kolunun altinda tutmalari falan ruya gibiydi

Burda yazilana bakarim diyosun ya o anlik acilan konu sadece hislerindir ayrinti vermek istememissindir ondan bahsediyorum yatsin horul horul karisini yavas yavas kaybediyo iste

Öyle söylememelisin bak kendin dedin mutlu ediyor diye bence al karşına doğru düzgün konuş şu hareketlerini beğenmiyorum ,tavırların hoş değil diye.Birşey sorucam acaba evlenmeden öncede mi böyle birisiydi kocanız ?

Sorma sanki kucak istedik:) hos ben evde bile hoslanmam kucak olayindan
Maksat bos yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…