Agir konusuyom cnm snirlenince bilmiyorum pisman olurmuyum ama hala sinirim.devam ediyo birazcik daha sakinledim galibaBen hak veriyorum ... Ama ağır konusmussun ... Sonra barisinca bu yazdıklarına pişman oluyor insan :) :*
Ama siz her zaman böyle diyorsunuz. Yakındığınız hep böyle olması o evdeyken. Ben mi anlatamıyorum anlamadım. Enişte o halıya bağlımlı yaşamıyorsa siz zaten her gittiğinizde bu sorunu yaşıyorum demişsiniz.bugün mevzu enişte daha önce başka bir şey. Eşini savunmak değil senin yaptığının yanlışlığını savunuyor herkes.Asil mevzu o da ben yazmak istemedim daha desersen neler var neler usten usten sinirlerimi bosaltyim oraya konunun iclerini desmeye gerek duymadim ama baktim burda herkez esimi savunmus akin size asil.mesele
Her gittigimde diyorum cunku gorumcem ve kocasi kaynanamlarka bir yiyip iciyorbgece evlerine gidiyor...her gityoginizde o adamda orda anlicanizAma siz her zaman böyle diyorsunuz. Yakındığınız hep böyle olması o evdeyken. Ben mi anlatamıyorum anlamadım. Enişte o halıya bağlımlı yaşamıyorsa siz zaten her gittiğinizde bu sorunu yaşıyorum demişsiniz.bugün mevzu enişte daha önce başka bir şey. Eşini savunmak değil senin yaptığının yanlışlığını savunuyor herkes.
Derin mevzularda var birikim bunlarALLAH baska dert vermesin...
Kiskaniyorsunuz sanirim ailesinden..
Millet ne dertlerle ugrasiyo 2 ilgi gormedin diye bosanmadan bahsedion ilginc..
Sakinles sakinles boşver goya ailelerine saygılarını karilarinin yüzlerine bile bakmayarak gösteriyorlar ... Geçen eşim babamın yanında çocuğumu öyle sevemem dedi carpcaktim ağzına baktım tip tip . cinsler .Agir konusuyom cnm snirlenince bilmiyorum pisman olurmuyum ama hala sinirim.devam ediyo birazcik daha sakinledim galiba
Evet kesinlikle bu tipteki erkekler karilarini asalayarak degersiz gostererek biseyleri kanitliyor bi ankette okumusyum.hattaSakinles sakinles boşver goya ailelerine saygılarını karilarinin yüzlerine bile bakmayarak gösteriyorlar ... Geçen eşim babamın yanında çocuğumu öyle sevemem dedi carpcaktim ağzına baktım tip tip . cinsler .
Ben burda okuduguma bakarim...Derin mevzularda var birikim bunlar
Bence gereksiz bi saygı gösterme şekli ışte ... Orda eşine donupte bişey sorup konuşması ilgilenmesi bi yüzüne bakıp gülümsemesi saygısızlık değil ama beyinleri okadar ışte .. Burdaki bayanlarda hemen kucağına mi oturtsaydi diyor . he evet onu istiyoruz :) te allahım yaEvet kesinlikle bu tipteki erkekler karilarini asalayarak degersiz gostererek biseyleri kanitliyor bi ankette okumusyum.hatta
Ozaman yanlis anlarsin actimiz konunun icini disini desme mecburiyetimiz yokBen burda okuduguma bakarim...
Des diyenmi var .? Yazdigin kadariyla deveyi pire yapmisin iste,Ozaman yanlis anlarsin actimiz konunun icini disini desme mecburiyetimiz yok
Suratı asık,oflayan puflayan bir kadının yanına neden gelsin ki adam,deli mi?
Hoş yine de kurtulamamıs laflarınızdan garibim.
Karakter olarak coknsevdigim.biri uzerse beni o anda nefret ederim ama esime sonradan yeniden isiniyorum ki suruyor biseyler yeniden isinma sebebimde o...istedigi zaman cok guzel.mutlubedeboliyor beni ama umursamsmakda cok guzel.isine geliyor bazen 10 yasindaki cocuk gibi davraniyorsa 10 yasindaki cocuk gibi azarlarim ben de boyle yuzunede soyledim bunu sustu kaldi hakli olsaydi konusurdu oBu son mesajım olacak sanırım artık. Bana sorarsan senin eşin gözünde çokta değerli değil. Sana hak verip kendi durumlarından örnekler verenler kocalarına senin baktığın gibi üstten bakmıyorlar eminim. 10 yaşındaki çocuk gibi azarlamıyordur da hiçbiri.böyle devam etsin daha çok görür böyle hareketleri diye de düşünmüyorlar. Mesele kocanın gözünde değersiz olması bu sebepten yaptığı her şeyin sana batması.seni prenses gibi el üstünde tutsun istiyorsun ama sende kafasına basayım diyorsun.ben bu adamı çekiyorsam oda bana köle olsun istiyorsun ama olmuyor. Adam 4-4luk değil ama sende aynayı biraz kendine tutmalısın. Zaten mutlu olmadığın ve sevmediğin diğer konularada bakınca aşikar olduğu evliliği neden sürdürüyorsun diye sorarlar insana. Ezdiğinde egon mu tatmin oluyor yoksa çocuk için mi.
Burda yazilana bakarim diyosun ya o anlik acilan konu sadece hislerindir ayrinti vermek istememissindir ondan bahsediyorum yatsin horul horul karisini yavas yavas kaybediyo isteDes diyenmi var .? Yazdigin kadariyla deveyi pire yapmisin iste,
herkes horul horul yatsin sende kafanda buyutmeye devam et...
Buraya 100 kere geldiysek 99 unda ayni birkere guzel gecmisti ogun bana cok iyi davranmisti guzel sozler guzel bakislar kolunun altinda tutmalari falan ruya gibiydiHer zaman oluyorsa artık kadın daha ne yapsın sabrı bi yere kadar sonuçta,elinden geleni yapmış gerekirse iyi de davranmış ama kocası hala aynı değişmemiş sormamış karşısına alıp. Sinirlere hakim olmak kolay değil doğrusu.
Burda yazilana bakarim diyosun ya o anlik acilan konu sadece hislerindir ayrinti vermek istememissindir ondan bahsediyorum yatsin horul horul karisini yavas yavas kaybediyo iste
Sorma sanki kucak istedik:) hos ben evde bile hoslanmam kucak olayindanBence gereksiz bi saygı gösterme şekli ışte ... Orda eşine donupte bişey sorup konuşması ilgilenmesi bi yüzüne bakıp gülümsemesi saygısızlık değil ama beyinleri okadar ışte .. Burdaki bayanlarda hemen kucağına mi oturtsaydi diyor . he evet onu istiyoruz :) te allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?