Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Konusyim canimnyuzkere konustum bana guzel davran yokmusum gibi davranma diye tamam.diyor ama icraat yok
Evlenmeden once boyle hiylarinoldubu bilmiyodum gormuyodum yada

Kimse kimseyi azarlamamalı karşınızda gerçekten 10 yaşında çocuk bile olsa. Hele ki bu çocuğunun babası, sevdiğin,bir ömür geçireceğin adamsa. Ben öyle azarlanma falan çekemem,kendi çocuğumu da azarlamam alırım karşıma konuşurum. Eşime bozulduysam yaparım 2 kahve otururum balkona başlarım anlatmaya neden böyle diye. Kimse kendini ezdirmek istemez,bence özellikle bugün söylediğin laflara bakarak hep üslubun," senin tabirinle 10 yaşında çocuk gibi azarlamaların" böyleyse ve o adam ses çıkartmıyorsa ozaman devam et ne deyim alan memnun satan memnun. Ağzıma geleni vereyim sonra ısınayım geri oda değişik.

Milletin ideal evlilik tanımınada hastayım!

Efendim bu koşullarda evlilik sürmez miş, hı hı, tabi...

Kendince haklı olabilirsin ama adama resmen pez...k demişsin. Bu olur mu ya?

Sen zaten adama erkeklik bırakmamışsın ki! Sizin evde iki adam var belliki.

Ağzının kemendini tutmanı tavsiye ederim.

Esin gayet normal de sen, görümcen ve kocası tuhaf.

Eşine olan bu kızgınlığının nedeni çalışmanı istiyor olması mı? Ya hu adamla sürekli dip dibe kol kola mıç mıç mıç mı olacaksınız. Bir de büyüklerinin yanında. Zaten her gün birliktesiniz. Sanki aylardır görmemişsin. Adamı ne konuma getirmişsin farkında mısın "taciz etseler hiç bir şey yapmazsın " diyerek ? Ona bir şey deniyor ama yazan. Cinnet nedeni. Eşin çok sabırlı helak olsun.

Son düzenleme:
Ortada bi sorun yok bence esiniz bilse icinizi onun sizin icin boyle dudunmedi gerekir

bncede cok begendim yorumunuzu.Ne insanlar var ya.

Eşine olan bu kızgınlığının nedeni çalışmanı istiyor olması mı? Kor
bncede cok begendim yorumunuzu.Ne insanlar var ya.

Teşekkür ederim. Yani adab-ı muaşeret diye bir şey var. Adam anne ve babasının yanında dip dibe aşk yaşamak istemiyor demek ki. Ve bence normal olanda bu. Büyüğe saygı. Ben ki o kadar rahat bir insanım ben bile yapamam.

Ben esinize cok acidim.RABBim guzel huy versin.Insan esinin ayiplari olsa bile kimseye yatsitmamali kendi aralarinda duzeltmeye calismali.Heleki boyle hakaret etmek ne demek.Esiniz sizin icin boyle bi konu acmis olsa ve bunlari soylese napardiniz.Herkez evlenebilir ama herkez es olamiyo malesef.Bu yuzdende ahlakli bi nesil yetismiyo artik

Aranızda başka bir sorun varsa bilemem ama sırf size sarılmadı ailesiyle dizi izledi diye bunları söyleyip size sahip çıkmadığını düşünüyorsanız bence sorun sizde. Eşiniz çoğunluğa uyup diziyi izlemiş neyinize sahip çıkıcak onu anlamadım size napıldı o evde? Bana biraz görümcenizle eşini kıskanmışsınız gibi geldi kendinizi böyle bir sebepten bu kadar yıpratmayın bence eşinize kullandığınız kelimelerde çok yanlış kendinizden iyice uzaklaşmasına sebep olursunuz benden söylemesi

Yerin dibine sokmuşşunuz adamı. Bunca lafı sözü bu kadarcık seylerde savurdugunuz için arsızlasmış .. Kac yasında adama mızacı geregı sessız sakın yada ıfade edemıyor dıye bunları soyluyorsunuz, saygı duymuyorsunuz, onurunu gururunu hatta namusuna kadar konusuyorsunuz . Sızın bu kadar saygısızlasıp asagıladıgınız adamın kendınede saygısı kalmamış. Okurken şok oldum ya. Ne denır ..

herşeyden önce eşler birbirine saygılı olmalı. eşinizi yerden yere vurmuşsunuz sanki çok kötü bi hareketi olmuş size
anladım sahip çıksın ilgilensin istiyorsunuz ama buda sizden kaynaklanıyo sanırım adamı birşey yerine koymuyosunuz ki o sizi önemsesin .

Biraz kendinize ceki duzen verin bnce.Siz esinizi anlatirken asil sorunlunun kendiniz oldugunu gorememissiniz

Ama bana sormasi gerekmiyormu hayatim biseyemibcanin sikildi neden yuzun dustu falan diye inan bunu bile sorsa yetecekti bana
bak kardeş senin yaptığın kıskançlıkların aynını bir yakınım eşine yaptı neymiş kvnin yanında onu pohpohlamıyormuş ama kendi özellerinde çok iyiymiş de.Surat asmalar, senin gibi laf saymalar,adamı bezdirdi senin gibi boşanmayla da tehdit ediyordu tabii adamın tek suçu ailesi yanındaki tavırları kadının o kadar keyfi yerindeydi ki kıymet bilemedi.Sonuç mu adam kadından illallah etti ve hatunu boşadı kadın bim pişman ama giden gelmiyor işte.Kendinize gelin eşiniz gayet efendi bir insan anne olunca öyle bir evladınız olsun isteyeceksiniz.

Bencede esimde bi anne babasinin yaninda sarilmaz opmez ayip karsilarlar der

Ağziniza saglik bnde dusunurdum bu sekilde oglum oldu cok sukur buyuyunce bnden ayrilmasin istiyorum anne bulunmaz es bulunur diye laf var ya cok doğru

Keşke kocaniz burayı okusa. .sahip çıkmaktan anladığınız cilvelesmek farkındayız, !!
Bu sinirle bu hakaretlerle amacınıza ulaşmazsiniz yazacak çok şey var ..pispislanmamayi sahip cikmamak sanan hemcinslerim var...

Öncelikle konuyu okurken sizi anlamaya çalıştım.
beraber yasarken kotu günleriniz aklınıza geldiği için o eve gitmek sizi kotu hissettiriyor.kocanızınsa ailesine odaklı olması sizinle orada hic ilgilenmemesi dahada arttırıyor bu duyguyu .ama erkeği nekadar zorlarsaniz benimle ilgilen vs sanki inadına daha fazla uzaklasir.siz daha pozitif olun eğlenmeye çalışın sohbete girin inanın kocanız da farkedip size ilgili davranacaktır.boyle kendinize zarar verirsiniz

senin hayatın kocan ve ilgisinden mi ibaret
silkelen kendine gel ve kendi hayatına odaklan
sen kocan boşarmısın bilmem ama sen böyle adamın erkekliğine laf söylemeye devam edersen o seni boşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…