seni seviyorum diyemiyorum :(

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
Aslında sadece seni seviyorum değil, güzel sözlerin hiç birini söyleyemiyorum
Belki de bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadığındandır bilmiyorum. Alışık değilim böyle şeylere
Şu an görüştüğüm biri var. Seviyorum da ama güzel sözler söyleyemiyorum. Bi taraftan beni seviyosa böyle sevsin diyorum. Diğer taraftan ben böyle davrandıkça soğucağını biliyorum.
Benim gibi olan var mı aranızda

Evet ablam bende seningibiyim seviyorum ama hiç bi güzel söz söyleyemiyorum hep kendi kendime söz veriyorum bu günden değişecem güzel sözler söyleyecem ama yapamıyorum nedenini bile bilmiyorum başka sevgililere baktıkca kötü oluyorum neden bende böyle diylim diye ama bizi seven bu halimizle bile sever.

Yasiniz kac bilmiyorum ama belli bir yasa kadar sevgiliniz olmadiysa su an bocalama asamasindasinizdir. Nasil seni seviyorum denir, nasil güzel söz söylenir tam olarak bilemiyor olabilirsiniz. Duygularinizin akisina birakamiyorsunuz kendinizi demek ki. Sahsen benim sevgi dilim sözcükler üzerine kuruludur. Sadece belli edilmesi tatmin etmez beni, duymak isterim. :)

Karsi taraf da öyleyse bir süre sonra catisma yasayabilirsiniz. Ama onun öyle bir beklentisi yoksa belki de sorun olmayacaktir. Peki o size söylediginde "ben de seni seviyorum" diyebiliyor musunuz?

Kendinizi biraz daha duygulariniza kaptirmaya calisin ve biraz da süre verin belki onu tanidikca daha rahat hissedecek ve daha rahat güzel sözler kurabileceksiniz.

bunu başarmak zorundasınız . Çünkü siz nasıl buna ihtiyaç duyuyorsanız buna oda ihtiyaç duyuyor oda bir insan ve her insan sevilmeyi sevildiğini bilmeyi hak eder .

biraz empati yapın
karşınızdakinden nasıl sevgi bekliyorsanız ona da aynısını verin
böyle içinizde kısılarak bir yere varamazsınız.
GGerçekten hayat sevince güzelleşiyor

Sen nasıl sevildiğini duymak istiyorsan, o her "aşkım,bitanem" dediğinde kalbin çarpıyorsa aynı şeyler onun da hakkı.
Ben de öyleydim. Eski sevgilime 6 ay aşkım diyememiştim. Mesajda oh çok güzel yüz yüze gelince yok:)
Ama zorlaman gerek. O tadı bir al sonra ağzından düşmeyecek:))
Mutluluklar:))

benim bir arkadaşımda senin gibiydi.bir gün nette konuşurlarken denk geldim kız diyomuş gibi yazdım sevgilim hayatım falan çocuk afalladı.düşün 2 yıldır beraberler hiç duymamış.öyle mutlu olduki kız arkadaşım utandı etti falan ama ondan sonrası da geldi..iyi ki yazmışım dedim..yazarak başla..devamı gelir.

Yeniyse ilişkiniz normal zaten yavaş yavaş hepsi oluyo ben adını unutuyorum o kadar diyeyim. Kavga bile etsek isimle hitap etmiyoruz asla biz. Arkadaşın dediği gibi mesajlarda olsun söyle sevdiğini vs. İnsanız bunları hissetsek bile duymak istiyoruz

ilk basta bende öyleydim canim 4sene söyleyemedim :) snra nasıl olduysa bianda cikti agzimdan ve dewami geldi , bence hc kafana takma sonunda quzel bi anı olarak kalıyor akıllarda :)

İnsan sevildiğini en azından duymak ister. Böyle devam ederseniz zamanla beni sevmiyor,bana karşı soğuk diye düşünmesine sebep olursunuz. Aman dikkat ...

"seni seviyorum" o kadar tılsımlı bir cümledir ki bir kere yüreğinden çıkıp dudağına geldiği zaman odun olan insan şair olur..
kendini kasma..

Kendimi gordum bende oyleydim esimle tanisana kadar.Nasil sevdiysem buz gibi olan ben degistim 180°c. simdi sadece kustugum zaman ismiyle soyluyorum yani o derece.
O sana soyluyormu guzel sozler sende cevap ver boyle devami gelir.

Seven beni böyle sevsin diye birşey yok erkek de olsalar onların da duyguları var onlar da sevgi sözcükleri duymayı hakediyorlar daha çok seviyorlar hem öyle olunca

Benim de ucundan kıyısından böyle bir sorunum var aslında ben de msjlarda döktürüyorum içimden gelen ne varsa rahatça söylüyorum da yüzüne karşı söyleyemiyorum ya sevdiğimi söylüyorum güzel sözlerine karşılık veriyorum ama ilk ben söyleyemiyorum mesela çok istiyorum aşkım sevgilim diye hitap ediyim öyle sesleniyim ama dilim alışamadı bir türlü sanki eksikliğini hissediyorum söylesem çok mutlu olucak biliyorum ama çıkmıyo onun ağzına yakışıyor benimkine yakışmıyor sanki artık normal birşey olsun istiyorum bu ama maalesef

Son düzenleme:
Kendinden fazla kıymet vermeyeceksin. Öyle sürekli de söylemeyeceksin o kelimeyi ya da sevdiğini gösterecek davranışları gözüne gözüne sokmayacaksın! Karı yok bunların hepsi zarar hepsi zarar!!!:84:

Ben bu yaşıma kadar kimseye aşkımlı bitanemli hitap etmedim. Eşimede öyle hitap etmiyorum. Sadece arada isminin sonuna -cim ekliyorum. Telefon rehberimde de herkes ismiyle kayıtlı annem bile.

Bende eskiden guzel soz, sevgiliyi hos tutmak nedir bilmezdim. Sonra bir gun kicima tekmeyi yiyince aklim basima geldi

içinden geldiği zaman zaten söylersin tatlım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…