Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

Onu sinirle söyledi
Kandırmayın kendinizi. Sırf çocuğunuz var diye bu adama katlanmak zorunda değilsiniz. Bu arada ömrünüzü bu adamı bekleyerek geçirirseniz olan sadece size olur. Ev yapacakmışmış sinirle söylemişmiş. Bunlara inanacak kadar önünüzü görmüyor musunuz cidden?

Aslında ben çok mutluydum o geri gelip yalvarana kadar ailem.arkadaslairm çocuklarım üzülmüyordumda hic acaba takintilimiyim 2girince psikolojim bozuluyor
Yıllarca annesinin evınde yasamıssınız, bu adamın yanı sıra anasını da cekmıssınız. Ikı cocuk var bırı bebek.
Adam huzurlu olmak adına adım atmadığı gıbı cıddı cıddı sevmiyorum dıyıp bosanmısta.

Simdı bu adam ev tutacak, esyalar alacak yerleseceksınız. Borc olmayacak. Olursa gayet rahat odeyecek falan.
Siz bu olan biteni unutacaksınız aileniz unutacak cevrenız unutacak. Yıllarca tenya gıbı yasamıs adam birden bire ev kuran ve bakan ev reısıne donusecek.
Sana sinirle soylemedı senı sevmiyor diyip oglunun Bosanmasini destekleyen torunlarına dahi merhamet etmeyen kaynanan, kocana tamam kur ev diyecek. Falan filan.
Yani ben yazarken sızı tanımadıgım hayatınızı Bılmedıgım halde hıcbır cumleme ınanmadım

Siz o hayatın ve insanların ıcındeyken bu adama nasil ve neden inanıyorsunuz?

Aslında ben çok mutluydum o geri gelip yalvarana kadar ailem.arkadaslairm çocuklarım üzülmüyordumda hic acaba takintilimiyim 2girince psikolojim bozuluyor

Bizim köyde sizin duruma "rahat batması" deniyor... bakın kendi hayatınıza... bu adamın adam olma ihtimalinden yeni bir insan tanıyıp mutlu olma ihtimaliniz daha yüksek... zaten sizi eve tıkma amacıda birini bulursunuz korkusu

Siz mutlusunuz ama o değil. Geri dönerseniz o mutlu olacak, siz mutsuz olacaksınız. Bütün mesele bu.

Bende diyorum takıntılıyım sanırım

Bende diyorum takıntılıyım sanırım
Acaba adam olur mu düşüncesi içerisindesiniz. Olur da başkasına yar olursa korkusu var bi de tabi. Belki olur ama size olmaz. Acımasızca gelebilir ama durum bu malesef.

Böyle özür dilemek yerin dibine batsın ..bu özür dilemek nedir bir daha yapmicam gönlünü hoş tutucam dur bu ezbere sadece dilde özür diliyor narsist saygısız insan ..eski kotu günleri hatırla kendine gel...boşver onu yeni başlangıç yap ..etrafta çok güzel erkekler var kendi babasından daha iyi babalık yapacaklar veyada yok bunu çekeceğine kendin yaşarsın evlatlarınla ..önce özür dilemesini öğrensin kaba insan

anladığım kadarıyla arkadaşınız ve sevgilisi bu zor sürecinizde size destek olmuşlar siz ne diye yeniden güvenirsem ancak o insanlarla mesafe koyarım diyorsunuz anlamıyorum. kendim bekar bir kadınım evli arkadaşlarımın bir kısmıyla sırf bu saçmalıklar yüzünden arama mesafe koydum çünkü evliliği iyiyken arkadaşlarını gözden çıkarıp hayatına müdahale ettirip dara düşünce destek bekleyen insanlardan gına geldi. "özgürlüğüne tercih ediyorsun bizi" ne demek. eski eşinizin size hiç saygısı yok. hadi sevmiyorum'u sinirle söyledi, size çocuk gibi akşam 9'da evde olacaksın demeyi de mi sinirle söyledi? olur da barışıp yine kendi hayatınız kararlarınız yerine (yetişkin bir birey olarak) kocanızın lafıyla hareket ederseniz üç gün sonra yeniden bu adam sizi üzdüğünde size ait bir hayat kalmayacak. madem boşandınız ve yeniden denemek istiyorsunuz en azından artık bazı kuralları siz koyun, bir duruşunuz olsun, bu şekilde bu adam size "saygı" duymuyor bu çok açık. umarım fark edersiniz.

Beni çok seviyor güya yapamıyor bensiz o zaman neden bana adam olmuuor
Olası yok. İstemiyor. Geçinmeye gönlü yok. Şu durumda bile şart koşuyor, hayatınıza burnunu sokuyor, vik vik ötüyor ayağınızın altına dünyayı serecek yerde. Bu nasıl sevgi? Zannediyor musunuz dediklerini yaptığınızda mükemmel bir koca olacak? Yıllarca anasının kanadında yaşayan adam 2 günde sıfır borç ile sıkılmadan ev düzecek? Tek başına ev döndüren, karısını anasının önüne atmayan adama mı dönüşecek 2 günde? Hadi yaptı, o kaynana izin verir mi? Kaynana gelir o evin ortasına oturur, gık deseniz '' Sana da ne etsek yaranamıyoruz.'' diye azarı yiyip oturursunuz.
Neden size adam olmuyor biliyor musunuz? Eldesiniz onun için, çocuk doğurttu ya, nasılsa iki mırın kırın edip kuzu kuzu dönecek diye gün sayıyor şimdi.

yahu baştan ne güzel kararlı davranmış, dimdik durmuşsunuz. Neden tekrar cehennem ateşine atıyorsunuz kendinizi? Canınıza yazık değil mi? Ne verdi de bu adam size ne vaadedecek? Kendinizi kandırmayın sinirle vs. dedi diye sinirle de olsa annesinin yanında bana seni sevmiyorum diyene kapı orada. Bir kere diyen bin kere daha diyecektir. Denenmişi yeniden deneyip vakit kaybetmeyin.

Asla. Bana yalvardı günlerce sonra tamam kur evi dedim. Baktım hayatıma karışıyor olmaz dedim sonra intihar ederim.falan gibi imalarsa bulundu annesi aradi beni bende karışamaz bana dedim sözler verdi tamam dedi şimdi 2 gün geçti sen beni sevsen arkadaisni seçmezsin sen özgürlüğünü istiyorsun dedi bende öyle kabul etmiyorum dedim bende boyle etmiyorum dedi bende keyfin bilir ddjm

Ay paşa beye bak. Tabi ki arkadaşınızı satmayacaksınız. O yokken arkadaşınız vardı. Ailenizden, arkadaşınızdan arka bulup onu sırtınızdan atmanız canını yakmış. Bir daha bu olmasın diye istemiyor onları.

Aileni dinle, bu adama donme. Ayni kisiyle tekrar olmuyor. Tecrubeyle sabit. En fazla 4 ay duzelmis numarasi yapiyorlar, sonra yine ayni. Can cikar huy cikmaz. Sakın bu adama donme.
Bu arada su an bekarsin, sana karismaya hakki yok. Sana sart kosmasina izin verme. Birak su adami. Daha once akli neredeydi?

Son düzenleme:
Olabilir bilmiyorum ama beni istediği zaman hayatından çıkarıp istediği zaman şak diye hayatıma girip herşeyime karışamaz sen benim kocam değilsin diyorum ozaman evlenelim öyle karısıyım diyor. Ben kocayım hakkım.var diyo ..Bende de dedim sen kendini ne saniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…