- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.085
- 598
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim19
-
Ayyyy Müge Anlı' ya bağlayacam şimdi' ' Senin karın yok, beni delirtmek mi istiyorsun. Senin karın yokkkkkkk.' ' diye. Koca mıymış? Desene' 'Evlendin mi, hiç haberimiz olmadı.' ' diye.Olabilir bilmiyorum ama beni istediği zaman hayatından çıkarıp istediği zaman şak diye hayatıma girip herşeyime karışamaz sen benim kocam değilsin diyorum ozaman evlenelim öyle karısıyım diyor. Ben kocayım hakkım.var diyo ..Bende de dedim sen kendini ne saniyosun
Su erkeklerin evlenince kendilerinde karisma hakki bulmalari da...kim vermis bunlara bu hakki? Ki bu daha evlenmeden baslamis. Evlense kadini evden cikarmayacak demek ki...Ayyyy Müge Anlı' ya bağlayacam şimdi' ' Senin karın yok, beni delirtmek mi istiyorsun. Senin karın yokkkkkkk.' ' diye. Koca mıymış? Desene' 'Evlendin mi, hiç haberimiz olmadı.' ' diye.
Adam işi bir tık öteye taşımış, boşadığı kadına karışıyor.Su erkeklerin evlenince kendilerindexkarisma hakki bulmalari da...kim vermis bunlara bu hakki? Ki bu daha evlwnmeden baslamis. Evlense kadini evden cikarmayacak demek ki...
Ay su halde güldümAyyyy Müge Anlı' ya bağlayacam şimdi' ' Senin karın yok, beni delirtmek mi istiyorsun. Senin karın yokkkkkkk.' ' diye. Koca mıymış? Desene' 'Evlendin mi, hiç haberimiz olmadı.' ' diye.
Hayır şimdi ben ona sans vermiş oldum oda ben dediklerini kabul etmeyince beni bırakmış oldu buna yanıyorumAdam işi bir tık öteye taşımış, boşadığı kadına karışıyor.Bi de alttan alttan '' Dediklerimi yaparsan iyi koca olurum, yapmazsan başkasını bulur ona olurum'' imaları ile kafa bulandırıyor. Konu sahibi, bu ucuz numaraları yemesin bi zahmet. Her dediğini yapınca yaranamıyorsun bu paşalara, dediğini yaptırınca yaranıyorsun. Dan dan kafasına vurunca kıymetli olursun.
O kocalıgi kadinin herşeyine karışmak sanıyorHakimin belirledigi gunlerde gelip cocuklarini gorsun. Onun disinda seni aramasin. Hala ayni, borclari yuzunden bosanmamissiniz ki siz. Adam kusurlu. Iki gunde mi degisecek?
İşte; pişman olan, seven, ikna etme kaygısı güden adam şart koşmaz. Gider o evi alır, eşyayı düzer. Ve evet, herşey bir imza. O imza ile hakların korunuyor. İstismar edilemiyorsun.Ay su halde güldümdedim aynısını herşey imza mi dedi bide burnunda dik kil aldırmıyor evi barkı kurarmış ama ben onun şartlarına uyarsam jdjsnaja
Az bıraksın.Hayır şimdi ben ona sans vermiş oldum oda ben dediklerini kabul etmeyince beni bırakmış oldu buna yanıyorum
Kocalık kadının her şeyine karışmak evet. Gece 3 te eve döndüğünü duyduktan sonra tamam ben de uyuyaym ozaman demek gibi mesela. Çok yanlış anlıyor bunlar herşeyi..O kocalıgi kadinin herşeyine karışmak sanıyor
Valla imzayi atana kadar dedigini yaptirabilir. Nikahtan sonra bu adam fabrika ayarlarina donecek gibi. Simdiden donmeye baslamis bile...Adam işi bir tık öteye taşımış, boşadığı kadına karışıyor.Bi de alttan alttan '' Dediklerimi yaparsan iyi koca olurum, yapmazsan başkasını bulur ona olurum'' imaları ile kafa bulandırıyor. Konu sahibi, bu ucuz numaraları yemesin bi zahmet. Her dediğini yapınca yaranamıyorsun bu paşalara, dediğini yaptırınca yaranıyorsun. Dan dan kafasına vurunca kıymetli olursun.
O sansin da... sen boyle bir koca istiyor musun?O kocalıgi kadinin herşeyine karışmak sanıyor
Artık nasıl bir emniyet hissi içerisinde ise....Valla imzayi atana kadar dedigini yaptirabilir. Nikahtan sonra bu adam fabrika ayarlarina donecek gibi. Simdiden donmeye baslamis bile...
Hayır istemiyorum.geliyor yalvarıyor ya seni seviyor cocuklarininda babası diyorum sonra böyle karışınca gelemiyorumO sansin da... sen boyle bir koca istiyor musun?
Bu adam olmasi sart mi? Belli ki mutlu etmeyecek seni...
Geri pişman olup yalvarır mi bilmiyorum ama eğer yalvarırsa bu sefer cevap bile vermicemAz bıraksın.Merak etmeyin herkes herşeyi bilir, ama işine geleni alır.
Istemiyorum.ki.kabul etmiyorum.mutsuz oluyorum cunkuÖzgürlük güzel şey.. Neden bu tutsaklığa dönüş isteği?
Bence eskisinden daha kötü olabilir çünkü bu defa aileni hiçe sayacaksın ve huylu huyundan asla vazgeçmez sinirle söylemiş olabilir ama tekrar söylemeyecek anlamına gelmezBen 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Evet doğru birkere yapan.hep yapar hala kuyruğunu dik tutuyor gerçekten pişman olsa susar çaba sarf ederBence eskisinden daha kötü olabilir çünkü bu defa aileni hiçe sayacaksın ve huylu huyundan asla vazgeçmez sinirle söylemiş olabilir ama tekrar söylemeyecek anlamına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?