Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

Ayyyy Müge Anlı' ya bağlayacam şimdi' ' Senin karın yok, beni delirtmek mi istiyorsun. Senin karın yokkkkkkk.' ' diye. Koca mıymış? Desene' 'Evlendin mi, hiç haberimiz olmadı.' ' diye.

Ayyyy Müge Anlı' ya bağlayacam şimdi' ' Senin karın yok, beni delirtmek mi istiyorsun. Senin karın yokkkkkkk.' ' diye. Koca mıymış? Desene' 'Evlendin mi, hiç haberimiz olmadı.' ' diye.
Su erkeklerin evlenince kendilerinde karisma hakki bulmalari da...kim vermis bunlara bu hakki? Ki bu daha evlenmeden baslamis. Evlense kadini evden cikarmayacak demek ki...

Su erkeklerin evlenince kendilerindexkarisma hakki bulmalari da...kim vermis bunlara bu hakki? Ki bu daha evlwnmeden baslamis. Evlense kadini evden cikarmayacak demek ki...
Adam işi bir tık öteye taşımış, boşadığı kadına karışıyor. Bi de alttan alttan '' Dediklerimi yaparsan iyi koca olurum, yapmazsan başkasını bulur ona olurum'' imaları ile kafa bulandırıyor. Konu sahibi, bu ucuz numaraları yemesin bi zahmet. Her dediğini yapınca yaranamıyorsun bu paşalara, dediğini yaptırınca yaranıyorsun. Dan dan kafasına vurunca kıymetli olursun.

Ay su halde güldüm dedim aynısını herşey imza mi dedi bide burnunda dik kil aldırmıyor evi barkı kurarmış ama ben onun şartlarına uyarsam jdjsnaja

Hayır şimdi ben ona sans vermiş oldum oda ben dediklerini kabul etmeyince beni bırakmış oldu buna yanıyorum

Ay su halde güldüm dedim aynısını herşey imza mi dedi bide burnunda dik kil aldırmıyor evi barkı kurarmış ama ben onun şartlarına uyarsam jdjsnaja
İşte; pişman olan, seven, ikna etme kaygısı güden adam şart koşmaz. Gider o evi alır, eşyayı düzer. Ve evet, herşey bir imza. O imza ile hakların korunuyor. İstismar edilemiyorsun.

Valla imzayi atana kadar dedigini yaptirabilir. Nikahtan sonra bu adam fabrika ayarlarina donecek gibi. Simdiden donmeye baslamis bile...

Bence eskisinden daha kötü olabilir çünkü bu defa aileni hiçe sayacaksın ve huylu huyundan asla vazgeçmez sinirle söylemiş olabilir ama tekrar söylemeyecek anlamına gelmez

Bence eskisinden daha kötü olabilir çünkü bu defa aileni hiçe sayacaksın ve huylu huyundan asla vazgeçmez sinirle söylemiş olabilir ama tekrar söylemeyecek anlamına gelmez
Evet doğru birkere yapan.hep yapar hala kuyruğunu dik tutuyor gerçekten pişman olsa susar çaba sarf eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…