Senin Parandan Çekip Verelim..!!!

Bence eşi öyle abartılıcak birşey dememiş.
Sonuç olarak bir hayat paylaşıyorsunuz ve ondan bir çoçuk yapmaya karar vermişsiniz. O an öyle senin parandan demiştir. Ben sözlüyüm daha evlenmedim ev aldık birlikte ödüyoruz sıkışırsa ben veriyorum ben sıkışırsam o. Yani "senin parandan" demesi bence kırıcı birşey değil. Uzatmaya değmez.

Aman abartmayın okadar be memleket meselesine döndürmüşsünüz. "Senin paran benim param mı var hepsi benim param çocukta senin,. o paraya dokunmayacağız naap neet hastane masrafları için bul parayı " Bak bunun cevabı bu kadar basit işte bıdı bıdı ederse he he kısa kes dersin geçersin.
Ay kavgalar hemen birşeyler birşeyler. Kavga etmeye bayiliyisiniz valla.

Bir defa o bileziklerin parasini bir erkek ustune alamaz yanlis..sonrasinda sendeki paradan kullanalim demesi ayri bir olay buyuk ihtimal bilezik paralari ucmus gitmis

Adam parayı vermezse doğurmasın çocuğu, içinde tutsun.

Yazık çocuğa, üzüldüm. Anne babası onun dünyaya gelmesi konusunda bile para yüzünden birbirlerine giriyorlar.

ya adam bankadaki bilezik parasını harcadı.
ya çok paracı

Çocuğunun doğum parasını bile ödeyemeyeceksen ne demeye yaparsın.

sakın vermesin kuzenin o bilezik paralarınıda eline alana kadar çocupuda göstermesin.

bildiğin aç bu adam

Paragöz koca!!!!

Eşi doğum yapacak, beyfendi para hesabı yapıyor.

Kuzenine söyle bankadaki parayı vermesin sakın ola. Belli ki bu adam onda para bırakmayacak.

Maşallah sanki kuzen değil de sizin hayatınız en ince ayrıntısına kadar biliyorsunuz. .

damat bey bir güzel pataklayın, o bileziklerin parasını da alın tabii kaldıysa para... kuzenizin üzerine bir hesap acıtırın ve o parayı da oraya yatırsın. adamda avucunu yalasın. soınra bir daha pataklayın dogum parasını da ödettiriin.

kadının bileziklerini bozdurup kendi cebinde kalmasıni istemesi bile hayvanlık.

Bilezik paraları zaten kadının olur ya hoca bile söylüyor ne rezil bir Ada'm yazık iç yüzünü görmeden çocukları olucak paraya tapıyor resmen

Kuzeninize gerçekten üzüldüm, senin param benim paramı geçtim de , bu vakte kadar niye kenara atmamış enişte doğum parasını.
Kadın doğum yapacak , kendi stresi ona yetmezmiş gibi, bir de bunlarla uğraşıyor.

Valla is başta yanlış başlamış bi aile iseniz ortak hesap acmaliydinjz
tüm para ne var ne yoksa orda olmalı ve kişiler tek başına çekme hakkına sahip olmamali ama tek başına para yatırma hakkına sahip olmalıydı. o zman senin paran benim param hikayesi yerine bizim paramiz denirdi.içimden bi his eniste bey parayi bitirdi diyor inşallah yaniliyorumdur

vall ellerinden öperim .bunlara iyilik yaramıyor. Şimdi akillanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…