- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Arada bi meyve yemeyi akil edeydim böyle olmazdi.Yoğurt dicem onu da yemiyorsun.. 2 dolma çok olmuş ama artık.. keşke öğlenle akşam yer değiştirseydi
1 dolma yoğurt salata... süper olurduArada bi meyve yemeyi akil edeydim böyle olmazdi.
Hoşgeldin canım aman iyi olda oğluşuna da geçmiyorsun hemencecik iyileşsin kuzucuk, ben kaçamağı 60.0 a düşünce yapıcamGeldim kızlar geldim..
Sabahtan biraz moralim bozuldu kendimle alakalı bi durumda.. oğlum okuldan geldi o da hasta ateşi var..küçüğü de hasta zati.. anca şimdi onu uyuturken anca geldim yazabiliyorum
Merakta bıraktım kusura bakmayın
Güzel menü canım afiyet olsunFırsat bulmuşken menümü de yazim..
Uyandıktan bi süre sonra
1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 12ye geliyordu..
Mantarlı omlet (2 yumurta ile)
7 zeytin
Süzme peynir
Ara
Türk kahvesi
Hurma
Ceviz
Ara
1 salkım üzüm
Akşam 17.30da..
1 kase taze fasülye
1 ince parça tavuk(göğüs kısmı)
Salata
SebzeseverSabah 7:30 ılık su limonlu
8:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, domates salatalık şekersiz çay
11 :yeşil çay 1 incir 1 ceviz
14 :2 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt
16: 2 kayısı
18:30 4 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt salata
Çayla 1 incir yicem
Kahvaltı hep böyle olsun dolmaya karşıyım :))Ben de menü vereyim.
Kalkinca 2 kuru kayisi
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmek ve beyaz peynirle yagsiz tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik,kapya biber,marul
Ara 13.00
5 cig badem yesil cay
Ogle 15.00
4 yk sebzeli köfte (bunu da düğün yemeği gibi yapmisim ye ye bitmedi)
Aksam 18.30
2 kucuk kiymali biber dolmasi
Su 3e yaklasiyor
Spor maalesef yok oglumun pesinde kosmaktan..
Oglenle aksam arasi ara ogun bile yapmamisim farkinda degilim.O yüzden cok aciktim 2 dolma yedim sabah planim 1 yemekti.
Canım baya az yemişsin maşallah :)) 4 kaşık ne ki?? 1 kase ye bi tabak ye.. gerçi hesaplasam bende 4 kaşık yemişimdir ama kaşık diyince insanın gözü doymuyor:)) sen et yiyo musun cnm ??Sabah 7:30 ılık su limonlu
8:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, domates salatalık şekersiz çay
11 :yeşil çay 1 incir 1 ceviz
14 :2 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt
16: 2 kayısı
18:30 4 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt salata
Çayla 1 incir yicem
Ben de onu soracaktimCanım baya az yemişsin maşallah :)) 4 kaşık ne ki?? 1 kase ye bi tabak ye.. gerçi hesaplasam bende 4 kaşık yemişimdir ama kaşık diyince insanın gözü doymuyor:)) sen et yiyo musun cnm ??
Aynı durumdayım bugün.. biraz ortalığı topladım o kadar..Bugün hicbir sey yapamamisim bulasik makinesini bile bosaltamadim digerlerin de elimde yikamaya bile vaktim olmadi mutfaga giresim yok
Dünkü spor bünyeme fazla geldi heraldeAynı durumdayım bugün.. biraz ortalığı topladım o kadar..
Canım baya az yemişsin maşallah :)) 4 kaşık ne ki?? 1 kase ye bi tabak ye.. gerçi hesaplasam bende 4 kaşık yemişimdir ama kaşık diyince insanın gözü doymuyor:)) sen et yiyo musun cnm ??
Yiyorum kızlar bu hafta böyle denk geldi geçen hafta bizzat kendim pazara gittim de sebzelere dayanamadım çok çeşit alınca şimdi onları bitirmeye çalışıyorum balık tavuk kırmızı et yerim ama sebze kadar değil birde bugün ekstradan canım çok birşey yemek istemediBen de onu soracaktimsem35
Gokmeydan mahallesi mi canım senin oldugun yerYiyorum kızlar bu hafta böyle denk geldi geçen hafta bizzat kendim pazara gittim de sebzelere dayanamadım çok çeşit alınca şimdi onları bitirmeye çalışıyorum balık tavuk kırmızı et yerim ama sebze kadar değil birde bugün ekstradan canım çok birşey yemek istemedi
İyi bari cnm.. ette ye.. kas kaybı olmasınYiyorum kızlar bu hafta böyle denk geldi geçen hafta bizzat kendim pazara gittim de sebzelere dayanamadım çok çeşit alınca şimdi onları bitirmeye çalışıyorum balık tavuk kırmızı et yerim ama sebze kadar değil birde bugün ekstradan canım çok birşey yemek istemedi
Şeker mahallesi ama gökmeydan çok yakınGokmeydan mahallesi mi canım senin oldugun yer
Aynen canımİyi bari cnm.. ette ye.. kas kaybı olmasın
Ben de mahalle arastirmasi yapiyorum da yavastan :) cok sikis tepis olmayan mumkunse site ya da cok yakin mesafede park olan bi yerler bakiyorum.Şeker mahallesi ama gökmeydan çok yakın
Aynen canım
Hayırlı olsun benim kardeşim de şubatta gidecek ve taaa TrabzondaSelammmmmmmmm telasimiz var canlarım kardeşimi askere gönderiyoruz hayırlısıyla 10 günü var ama hergün dolu oldu
Gelmişken menü
Sabah 9 az çorba bugün değişik oldu benimkiler
Öğle 2 gibi az çorba bir parça et bir kaşık makarna yoğurt
Aksam 7 sadece bir kase çorba Çok minik ekmek turşu yedim yanında
2.bUçuk litre su
1. saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?