Sensin ŞİŞKO

Kızlar Bu arada sebze muhabbeti gördüm sanki.. kim bezelye yemek için kendinş zorlayan :))

Kızlar diyette iken
●bezelye
●havuç
●patates
●mısır
Yenmemesi gereken sebzelerler.. yüksek oran da şeker içerdiği için kimse bezelye yemek için kendini zorlamasın :))
Bu arada elinizden geldikçe pirinç de zayıflama döneminde yemeyin

Hoşgeldin canım aman iyi olda oğluşuna da geçmiyorsun hemencecik iyileşsin kuzucuk, ben kaçamağı 60.0 a düşünce yapıcam

Sabah 7:30 ılık su limonlu
8:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, domates salatalık şekersiz çay
11 :yeşil çay 1 incir 1 ceviz
14 :2 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt
16: 2 kayısı
18:30 4 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt salata
Çayla 1 incir yicem

Sabah 7:30 ılık su limonlu
8:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, domates salatalık şekersiz çay
11 :yeşil çay 1 incir 1 ceviz
14 :2 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt
16: 2 kayısı
18:30 4 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt salata
Çayla 1 incir yicem
Güzel menü canım afiyet olsun

Sebzesever sem35 ten sebzeli sebzeli süper bi menü daha :)

Kahvaltı hep böyle olsun dolmaya karşıyım :))

Canım baya az yemişsin maşallah :)) 4 kaşık ne ki?? 1 kase ye bi tabak ye.. gerçi hesaplasam bende 4 kaşık yemişimdir ama kaşık diyince insanın gözü doymuyor:)) sen et yiyo musun cnm ??

Canım baya az yemişsin maşallah :)) 4 kaşık ne ki?? 1 kase ye bi tabak ye.. gerçi hesaplasam bende 4 kaşık yemişimdir ama kaşık diyince insanın gözü doymuyor:)) sen et yiyo musun cnm ??
Ben de onu soracaktim sem35

Ben de onu soracaktim sem35
Yiyorum kızlar bu hafta böyle denk geldi geçen hafta bizzat kendim pazara gittim de sebzelere dayanamadım çok çeşit alınca şimdi onları bitirmeye çalışıyorum balık tavuk kırmızı et yerim ama sebze kadar değil birde bugün ekstradan canım çok birşey yemek istemedi

Gokmeydan mahallesi mi canım senin oldugun yer

İyi bari cnm.. ette ye.. kas kaybı olmasın

Selammmmmmmmm telasimiz var canlarım kardeşimi askere gönderiyoruz hayırlısıyla 10 günü var ama hergün dolu oldu
Gelmişken menü

Sabah 9 az çorba bugün değişik oldu benimkiler

Öğle 2 gibi az çorba bir parça et bir kaşık makarna yoğurt

Aksam 7 sadece bir kase çorba Çok minik ekmek turşu yedim yanında

2.bUçuk litre su
1. saat yuruyus

Hayırlı olsun benim kardeşim de şubatta gidecek ve taaa Trabzonda

Menü başarılı olmuş yenmemesi gereken seyler var ama hek miktar az hem de diger yediklerin de az.Telasina veriyoruz bu seferlik.Telafi edilebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…