Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

nisan97 günaydın kuşlarım nasılsın baciko gördün mü yavrunu şahsi inek olduğunu kabul ettiğini söyledin mi yaptınız mı sözleşmeyi cokcokladı mı anlat

Sen ne zaman gideceksin kelebeğim
Kuzum bu sabah gidecektim ben asm ye. Hem aşı olacaktim. Ama gitmedim. Sabah kalktigimda bacakla genital bolge arasinda bi doluluk biraz da agri hissettim. Huzursuz oldum hic gitmeyeyim en iyisi dedim. O nedenle çarşamba ya ertelemis oldum.
Sen naptin gittin mi kuşum endokrin ne dedi

Bebeklerin bakım gücü çok yüksekmiş doğru mu maviş
Evet makinayla Bebek arasında çok fark var kuzum ben doğumdan sonra emdi sanmıştım meğer tutamamış çocuk eve geldiğimde ilk kez emzirdigimde hissettim çok hoş bir his bir de hemen olmasa bile ilerleyen zamanda bebekler emerken memeye elini koyunca gerçekten süt daha çok geliyor hormonlarla alakalı mı artık bilemiyorum

Naptin canım haber ver bize de
nisan97 günaydın kuşlarım nasılsın baciko gördün mü yavrunu şahsi inek olduğunu kabul ettiğini söyledin mi yaptınız mı sözleşmeyi cokcokladı mı anlat
Emzirdim bebeğimi sözleşmeyi imzaladık artık 1 2 sene kişisel inek oldum bakacağız ne kadar etmeyi tercih ederse çok şükür yarın servise çıkacak yavrum çarşamba gününe de taburculuk var gibi inşallah

Yaa çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla evinize dönersiniz

Kapıda bekliyorum aşkım birazdan giricem

Gerçekten hormonlarla ilgili olabilir ilk doğunca da kucağımıza veriyorlar ya ten teması falan diye
hadi gözümüz aydın canım cokcokladı mı bakalım gördün mü işte bu kadar depresyonluk bir şey değil bebek iyi mi gözleriniaçmış mı napıyorsun şimdi anlat kız

Bebeğim iyi çok şükür çok sinirli bi bebek dediler herkesi ayağa kaldırmış orda son günün iyice dinlen dediler kızım bomba gibi geliyor hayırlısıyla

Merhaba nasıl gidiyor

neden böyle hissettin kız ne olacak sen de her gün bir tarafım ağrıyor sen de ha Allah korusun ciddi bir şey olsa durmazsınki yatmaktan, aynı yerde durmaktan, kas gerilmesinden, rahim büyümesinden her şeyden olabilir evham kraliçesi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…