Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ve şuan kaçıncı haftalardasınız acaba ?
Ben 20de oldum şu an 32deyim canım, farkedilmiş ve dikiş atılmış olması bizim için gayet güzel bir şey çünkü birçok insan da haberi yokken düşük yaşıyor tekrarlayan düşüklerde ancak farkediliyor maalesef

Biraz sorularla sizin zamanınızı alabilirim şimdiden kusura bakmayın bana doktorum günlük evde hareket edebilirsin dedi yorulmadan ve ağır iş yapmadan annem geliyor hafta sonları bazen 4-5 gün kaldığı da oluyor ağır işleri o yapıyor bende günlük bazen her zaman değil yemek kahvaltı ve bşr kaç toplama yapıyorum genelde eşim yapıyor annem olmadığı zamanlarda sizlerde nasıl ilerliyor süreç bu arada maşallah 32 yi görmüşsün şuan ki uzunluk ve baştaki uzunluklarınız kaç mm di ve birde şu antibiyotik kullanmayı nasıl yaptınız başka ne ilaçlar alıyorsunuz bana şuan antibiyotik verdi vajinal kültür aldı ve bakteri görüldü onun haricinde Progesteron alıyorum ama ağız yoluyla ve hiç ağızdan almak istemiyorum başlangıçta endol de verdi

Benim doktorum doğuma kadar yatmamı istedi hareket istemiyor yemeği bile hafif uzanarak yiyorum tuvalet banyo harici kalkmıyorum. Progestanı ağızdan günde iki kez alıyorum çünkü enfeksiyon olmasını istemediği için fitil olarak kullanamamı istemedi. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi ki aramızda fitil olarak kullanan çok onun dışında magnezyum,demir,B12,OMEGA,d vitamini kullanıyorum

Doktorlar arada dolaşın diyorlar evin içinde ben wc için kalktığımda 1-2 dk oturup yürüyorum sadece onun dısında yürümüyorum. Amelıyattan sonra 1 hafta antıbıyotık kullandım sonra bıraktım. Endolu cok cok ağrım olunca alıyorum. Progestanı 3 kez vajınal. Kaçıncı haftadasınız.

Ben 26. Haftayı dün doldurdum çok şükür bir de kan sulandırıcı kullanıyorum ben

Kan sulandırıcı bana vermedı nıye bılmıyorum. Masallah bebiş kaç gram olmuş aynı haftakarda sayılırız bız 1 kılo olmasını beklıyorjm
Bende pıhtılaşma olduğu için verdi doktorum kan sulandırıcı bu hamileliğimde boyuna kilosuna çok takılmıyorum galiba ya doktorum her şey yolunda desin diye bekliyorum sadece söylediğinde bile aklımda tutamıyorum senin kaç gram olmuş

Kızlar ya, okuyamiyorum dogru düzgün yazamıyorum da kusura bakmayin..

3 gündür tansiyon yüksek cikiyor.. canım sıkkın..
Artik bugun doktoruma yazdim.
En son idrarda protein çıkmıştı dr ondan sonra takip et tansiyonu dedi. Onda da yuksek çıkınca iste doktora yazdim bugun, yarından itibaren adalat basliyorum tansiyon ilacı.
Ve yarin sabah kan vermemi istedi, tam kan ve alt ast degerlerine baktirmami istedi. Birde idrar tahlili istedi ayni sekilde.
Yarin sabah bu defa şehir hastanesine gidicem orda kan idrar ve idrar kültürü vercem.
Sonuçlarım temiz çıksın umarim ki sizlerinde duasını isterim.
maviilale cebellato nergiscicegi6 S Simgeklcc ve diger arkadaslarim

Şuan 22. Haftadayım ama doktorum çok fazla yatmamı istemedi çünkü kan dolaşımında problem yaşamamı istemiyor . Hatta tabiri caizse yanlış anlamayın lütfen bana hitaben ( malak gibi yatma önerilmiyor serklaj sonrası dedi ) Tabi bilmiyorum benimde kafam çok karışıyor ne yapacağımı tam bilemiyorum açıkçası bşr kaç kez markete gtim mesela gezmeye eşimle sıkıldığım için sordum yarım saatlik yürüyüş iyi gelir dedi asla kesin yasakları yok ama okudıgum kadarıyla bir çok kadın yatıyor ve böylelikke daha sağlıklı bir hamilelik geçiriyor önümüzdeki hafta kontrolüm var ne diyeceğini merak ediyorum birde sormak istiyorum kızlar sizde de rahim bayması oluyor mu bende serklaj öncesi de vardı sonrasında da oluyor sızı giriyor ama serklaj sonrası bu ağrılardan sonra kanamam olmuştu bağ gerilmesi yada rahim büyümesine bağlı olduğunu zannetmiyorum

Yanlış yazmışım serklaj sonrası kanama oldu yazmışım ama öncesi olarak yazmak istedim düzelteyim

Yazacaktim sana ama bu durumda olduğunu tahmin ettim kesin tansiyonuyla sıkıntısı var diye düşündüm kuzum başka gruplarda denk geldim Adalat kullanan çok oluyormuş kendini strese sokma tabi ki dua ederiz sıkma canını inşallah sonuçlar güzel gelir geçen okudum okudum doktora gittim hocam bende endol kullanayım mı dedim doktor güldü bana niye diyo herkes kullanıyormuş dedim senin ihtiyacın yok çok şükür dedi kadın bana interneti yasaklayacak yakında

İnşallah sonuçların tertemiz gelir dualarım sizinle

Ya zaten endolü çok fazla önermiyorlar bebeğin suyunu azalttığı için tabi yinede her doktorun tedavi yaklaşımı farklı oluyor bu arada hangi illerde yaşıyorsunuz

İşte her doktorun tarzı ve yaklaşımı farklı canım benim doktorum da bana karpuz gibi yata yata büyütücez bebeği dedi mesela hatta ben ileri haftalarda kalkabilir miyim dedim asıl o zaman daha dikkatli olucaz aşağı baskı olmaması için dedi

Ah kuzum birbirimizin dertlerini bile tahmin eder olduk.. gercekten bu tansiyon berbat birseymis dikkat edin kızlar..
Yani seker var insülin kullaniyorum doz az geldikce bir doz daha artiriyor doktorum idare ediyorum. Ama tansiyon ilac icicem ilac kar mi zarar mi diye dusundum. Bide cok fazla organi etkiliyor ya..
Ama dedigin gibi kuzum adalat cok kullanan varmis.
Birde kasilmalari sancilari da kesiyormus bu ilac. O yüzden de biraz daha rahatladım. Yavrum az biraz annesiyle huzurla dursun rahat rahat. Tansiyonu dengeleyelim ki bebegim de iyi olsun
Ya bende tansiyon diye bi yazıyım dedim foruma aramaya aman aman neler neler.. bende kendime yasakliycam valla burayi

İnşallah sonuçların tertemiz gelir dualarım sizinle
Amin amin aminn cok sagoluuunsizde grubunuza yeni dahil oldunuz galibaa.
Saglikla gelsin miniginiz. Okuyamadim pek kusura bakmayin.
Biz biraz daha morali yüksek serklajlilar olmaya calisiyoruz birbirimizin modunu yükseltmeye daha cok niyetliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…