Tedbir amaçlı yapalım dedi, diğer doktorum da iğne etkisi 7-10 gün dedi. O sürede doğurmazsan boşuna kortizon olacak dediMerhabalar canım bu rutin yapılan bir iğne değil bildiğim kadarıyla acil bir durumda hafta küçükse yapılıyorAllah korusun öyle bir durum yoksa yine de yaptır mı diyor doktor
Siz kaçıncı haftanızdasınız? Benim doktorlardan biri yaptırma taraftarı erken doğuma karşıMerhaba ben olmadım iğne, sanırım o iğnelerin etkisi kısıtlı süreliğine oluyor yani 2 hafta civarıydı yanılmıyorsam. Eğer sancılanma kanama gibi durumlarınız olursa o durumda yaparlar
İğne etkisi o kadar civarıymış evet canım bazıları arka arkaya bile yaptırıyor hastanede yatarken ama senin sancın falan mı var yani neden önerildi onu anlayamadım sancıyla hastanede yatan kişiye veriliyor diye biliyorum sancının kesilmeme ve doğumun başlama ihtimaline karşıTedbir amaçlı yapalım dedi, diğer doktorum da iğne etkisi 7-10 gün dedi. O sürede doğurmazsan boşuna kortizon olacak dedi
Yok çok şükür sancım falan yok, iyi gidiyor şuanİğne etkisi o kadar civarıymış evet canım bazıları arka arkaya bile yaptırıyor hastanede yatarken ama senin sancın falan mı var yani neden önerildi onu anlayamadım sancıyla hastanede yatan kişiye veriliyor diye biliyorum sancının kesilmeme ve doğumun başlama ihtimaline karşı
Canım eser miktar idrarda görülebiliyor diye konuşulmuştu bizim grupta Ordan hatırlıyorum. Senden belki 24 saatlik idrar ister emin olman için. Stres yapma sen şimdi öyle çıktı diye.Kuzum, bugun yeniden verdim testler tahliller.
Bir öncekinden protein (+)pozitif yaziyordu.
Bugun verdiğim de çıkmış, bugunde protein eser yaziyor.
Ne anlama geliyor ? Biliyor musun
38 haftadayım ben. Doktorum bahsetmedi ama eğer doğuma dair bi şeyler yaşasaydım önceki haftalarda o zaman önerirdi. Sizde güçlü sancılar ağrı kanama gibi şikayetler var mıydı? Bir arkadaşım 24 haftadayken kısalması tespit edilince ameliyat olamadı, doktoru ona ciğer geliştirici yapmıştı ama ikiz hamileliğiydi 33 haftada da doğum yaptı. Siz kaçıncı haftadaydınızSiz kaçıncı haftanızdasınız? Benim doktorlardan biri yaptırma taraftarı erken doğuma karşı
Olabilir kuzum belki. Ama umarim ki istemez. Çünkü alt ast degerleri iyi gorunuyor galiba. Doktoruma sonuclari atinca bakalim ne diyecek.Canım eser miktar idrarda görülebiliyor diye konuşulmuştu bizim grupta Ordan hatırlıyorum. Senden belki 24 saatlik idrar ister emin olman için. Stres yapma sen şimdi öyle çıktı diye.
İlk bir ay kısıtladı yani daha doğrusu dikkat et sürekli uzanmaya çalış dedi, ben serklaj öncesi hiç kalkmadım hastanede yattım enfeksiyondan kaynaklı yaklaşık 20 gün, sonrasında da 1 ay geçince yavaş yavaş evin içinde yürüyebilirsin kendi işlerini yorulmadan yapabilirsin dedi
Ya maşallah38 haftadayım ben. Doktorum bahsetmedi ama eğer doğuma dair bi şeyler yaşasaydım önceki haftalarda o zaman önerirdi. Sizde güçlü sancılar ağrı kanama gibi şikayetler var mıydı? Bir arkadaşım 24 haftadayken kısalması tespit edilince ameliyat olamadı, doktoru ona ciğer geliştirici yapmıştı ama ikiz hamileliğiydi 33 haftada da doğum yaptı. Siz kaçıncı haftadaydınız
Canım evet doktorum öyle söyledi bana vermedi adalat antibiyotik verdi onu kullanıyorum halaOlabilir kuzum belki. Ama umarim ki istemez. Çünkü alt ast degerleri iyi gorunuyor galiba. Doktoruma sonuclari atinca bakalim ne diyecek.
cebellato sey demisti enfeksiyon oldugunda da idrarda protein görülebiliyormus doktoru öyle demisti. Bende de enfeksiyon yine çıkmış. Aklima o ihtimal geliyor ama.
Canım sigortam var 2.500 veriyorumcebellato canım teşekkür ederim bir şey daha soracam muayene ücreti nedir sakıncası yoksa söyleyebilir misin bu arada Hatay’da ne tarafta oturuyorsun
Hmm anladım canım yüksek ihtimal 4-5 arasıdır diye tahmin ediyorum zaten benim gittiğim doktorda o civarlarda sen doğum paketi mi almıştın bende özel sağlık değil ama tamamlayıcı sağlık sigortası var o yüzden karşılamıyor biz gebelik eklememişizCanım evet doktorum öyle söyledi bana vermedi adalat antibiyotik verdi onu kullanıyorum hala
Canım sigortam var 2.500 veriyorumama detaylı ultrasonu bile kendisi yapmıştı bana ek ücret istemeden yani yardımcı oluyor diyebilirim aynı hastanede doktorlar zannediyoumki 1.500-2000 arası alıyorlar çünkü ben o hastanede iki doktora daha muayene olmuştum gebelik öncesi, ben samandağdayım gidiş geliş yapıyorum muayene günleri sen?
Hayır canım hiçbir paket almadım ben gebelik öncesi gebe kalabilmek için gidiyordum doğal yolla oldu çok şükürHmm anladım canım yüksek ihtimal 4-5 arasıdır diye tahmin ediyorum zaten benim gittiğim doktorda o civarlarda sen doğum paketi mi almıştın bende özel sağlık değil ama tamamlayıcı sağlık sigortası var o yüzden karşılamıyor biz gebelik eklememişiz
Bende havalimanındayım serinyol taraflarında canım seninle önceden tanışsaydım daha geniş bir bilgiö olurdu nasip şimdiymişCanım evet doktorum öyle söyledi bana vermedi adalat antibiyotik verdi onu kullanıyorum hala
Canım sigortam var 2.500 veriyorumama detaylı ultrasonu bile kendisi yapmıştı bana ek ücret istemeden yani yardımcı oluyor diyebilirim aynı hastanede doktorlar zannediyoumki 1.500-2000 arası alıyorlar çünkü ben o hastanede iki doktora daha muayene olmuştum gebelik öncesi, ben samandağdayım gidiş geliş yapıyorum muayene günleri sen?
Peki canım bu ne sigortası ücret böyle indirimli oluyorHayır canım hiçbir paket almadım ben gebelik öncesi gebe kalabilmek için gidiyordum doğal yolla oldu çok şükürama ilk görüşmemiz tüp bebek için olacaktı kısmet olunca normal muayenesine devam ettim istersen hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin telefonda söylüyorlar diye biliyorum
Aradım canım hastaneyi ulaşamadım bir türlü yönlendiriyorlar ama açmıyorlarHayır canım hiçbir paket almadım ben gebelik öncesi gebe kalabilmek için gidiyordum doğal yolla oldu çok şükürama ilk görüşmemiz tüp bebek için olacaktı kısmet olunca normal muayenesine devam ettim istersen hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin telefonda söylüyorlar diye biliyorum
Keşke canım ya benim 20 gün hastane kalışım serklaj ameliyatı her şey özelde bilirsin ne kadar tutacaktı, hiç para ödemedik, sağlık olsun yavrucuklar iyi olsun da giden para oluyor bu durumlarda hastanede hava almak bile paraBende havalimanındayım serinyol taraflarında canım seninle önceden tanışsaydım daha geniş bir bilgiö olurdu nasip şimdiymişben serklaj ameliyatıma da 25 verdim sürekli veriyoruz birşeyler
Emekli sandığı canım eşim öğretmen diye ondan faydalanıyorum ekstra bir sigortam yok benimPeki canım bu ne sigortası ücret böyle indirimli oluyor
Hmm anlıyorum canım bizde emekli sandığı ama ekstra ama düz memur bir sorayım bizde de var mı indirimEmekli sandığı canım eşim öğretmen diye ondan faydalanıyorum ekstra bir sigortam yok benim
Evet evet öyle de oluyor hatta bi doktorun videosu vardı onla ilgili de bulamadım.tamam o değerlerin de iyiyse sadece tansiyonu dengede tutmaya çalışacaklardırOlabilir kuzum belki. Ama umarim ki istemez. Çünkü alt ast degerleri iyi gorunuyor galiba. Doktoruma sonuclari atinca bakalim ne diyecek.
cebellato sey demisti enfeksiyon oldugunda da idrarda protein görülebiliyormus doktoru öyle demisti. Bende de enfeksiyon yine çıkmış. Aklima o ihtimal geliyor ama.
Çok yüksek tutardı anlıyorum canım olsun bizde aynen öyle düşündük yeter ki sağlıkla gelsin dedik ve inan ki bu dönem artık sorgulamıyoruz neden bu kadar ne için diyeKeşke canım ya benim 20 gün hastane kalışım serklaj ameliyatı her şey özelde bilirsin ne kadar tutacaktı, hiç para ödemedik, sağlık olsun yavrucuklar iyi olsun da giden para oluyor bu durumlarda hastanede hava almak bile parasenin de aklında olsun Kenan hoca bu bölgedeki en iyi doktorlardan birisi inşallah acil hiçbir durum olmaz ama olursa bilgin olsun acil dediğinde hiç beklemiyorsun serklaj da var diye direkt görüştürürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?