Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Merhabalar canım bu rutin yapılan bir iğne değil bildiğim kadarıyla acil bir durumda hafta küçükse yapılıyor Allah korusun öyle bir durum yoksa yine de yaptır mı diyor doktor
Tedbir amaçlı yapalım dedi, diğer doktorum da iğne etkisi 7-10 gün dedi. O sürede doğurmazsan boşuna kortizon olacak dedi

Merhaba ben olmadım iğne, sanırım o iğnelerin etkisi kısıtlı süreliğine oluyor yani 2 hafta civarıydı yanılmıyorsam. Eğer sancılanma kanama gibi durumlarınız olursa o durumda yaparlar
Siz kaçıncı haftanızdasınız? Benim doktorlardan biri yaptırma taraftarı erken doğuma karşı

Tedbir amaçlı yapalım dedi, diğer doktorum da iğne etkisi 7-10 gün dedi. O sürede doğurmazsan boşuna kortizon olacak dedi
İğne etkisi o kadar civarıymış evet canım bazıları arka arkaya bile yaptırıyor hastanede yatarken ama senin sancın falan mı var yani neden önerildi onu anlayamadım sancıyla hastanede yatan kişiye veriliyor diye biliyorum sancının kesilmeme ve doğumun başlama ihtimaline karşı

Yok çok şükür sancım falan yok, iyi gidiyor şuan işte ben de araştırıyorum, özellikle ısrar etti doktor. Ama diğeri de yaptırmama karlı. Yaptırma diyor. Sizin doktorlara da bi sorsanız

Kuzum, bugun yeniden verdim testler tahliller.
Bir öncekinden protein (+)pozitif yaziyordu.
Bugun verdiğim de çıkmış, bugunde protein eser yaziyor.
Ne anlama geliyor ? Biliyor musun
Canım eser miktar idrarda görülebiliyor diye konuşulmuştu bizim grupta Ordan hatırlıyorum. Senden belki 24 saatlik idrar ister emin olman için. Stres yapma sen şimdi öyle çıktı diye.

Siz kaçıncı haftanızdasınız? Benim doktorlardan biri yaptırma taraftarı erken doğuma karşı
38 haftadayım ben. Doktorum bahsetmedi ama eğer doğuma dair bi şeyler yaşasaydım önceki haftalarda o zaman önerirdi. Sizde güçlü sancılar ağrı kanama gibi şikayetler var mıydı? Bir arkadaşım 24 haftadayken kısalması tespit edilince ameliyat olamadı, doktoru ona ciğer geliştirici yapmıştı ama ikiz hamileliğiydi 33 haftada da doğum yaptı. Siz kaçıncı haftadaydınız

Canım eser miktar idrarda görülebiliyor diye konuşulmuştu bizim grupta Ordan hatırlıyorum. Senden belki 24 saatlik idrar ister emin olman için. Stres yapma sen şimdi öyle çıktı diye.
Olabilir kuzum belki. Ama umarim ki istemez. Çünkü alt ast degerleri iyi gorunuyor galiba. Doktoruma sonuclari atinca bakalim ne diyecek.
cebellato sey demisti enfeksiyon oldugunda da idrarda protein görülebiliyormus doktoru öyle demisti. Bende de enfeksiyon yine çıkmış. Aklima o ihtimal geliyor ama.

cebellato canım teşekkür ederim bir şey daha soracam muayene ücreti nedir sakıncası yoksa söyleyebilir misin bu arada Hatay’da ne tarafta oturuyorsun

Ya maşallah nergiscicegi6 bu haftaya kadar nasıl ilerledi süreciniz paylaşabilir misiniz yeniyim ben ve biraz meraklıyım süreçlere moral oluyor

Canım evet doktorum öyle söyledi bana vermedi adalat antibiyotik verdi onu kullanıyorum hala
cebellato canım teşekkür ederim bir şey daha soracam muayene ücreti nedir sakıncası yoksa söyleyebilir misin bu arada Hatay’da ne tarafta oturuyorsun
Canım sigortam var 2.500 veriyorum ama detaylı ultrasonu bile kendisi yapmıştı bana ek ücret istemeden yani yardımcı oluyor diyebilirim aynı hastanede doktorlar zannediyoumki 1.500-2000 arası alıyorlar çünkü ben o hastanede iki doktora daha muayene olmuştum gebelik öncesi, ben samandağdayım gidiş geliş yapıyorum muayene günleri sen?

Hmm anladım canım yüksek ihtimal 4-5 arasıdır diye tahmin ediyorum zaten benim gittiğim doktorda o civarlarda sen doğum paketi mi almıştın bende özel sağlık değil ama tamamlayıcı sağlık sigortası var o yüzden karşılamıyor biz gebelik eklememişiz

Hayır canım hiçbir paket almadım ben gebelik öncesi gebe kalabilmek için gidiyordum doğal yolla oldu çok şükür ama ilk görüşmemiz tüp bebek için olacaktı kısmet olunca normal muayenesine devam ettim istersen hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin telefonda söylüyorlar diye biliyorum

Bende havalimanındayım serinyol taraflarında canım seninle önceden tanışsaydım daha geniş bir bilgiö olurdu nasip şimdiymiş ben serklaj ameliyatıma da 25 verdim sürekli veriyoruz birşeyler

Peki canım bu ne sigortası ücret böyle indirimli oluyor

Aradım canım hastaneyi ulaşamadım bir türlü yönlendiriyorlar ama açmıyorlar

Bende havalimanındayım serinyol taraflarında canım seninle önceden tanışsaydım daha geniş bir bilgiö olurdu nasip şimdiymiş ben serklaj ameliyatıma da 25 verdim sürekli veriyoruz birşeyler
Keşke canım ya benim 20 gün hastane kalışım serklaj ameliyatı her şey özelde bilirsin ne kadar tutacaktı, hiç para ödemedik, sağlık olsun yavrucuklar iyi olsun da giden para oluyor bu durumlarda hastanede hava almak bile para senin de aklında olsun Kenan hoca bu bölgedeki en iyi doktorlardan birisi inşallah acil hiçbir durum olmaz ama olursa bilgin olsun acil dediğinde hiç beklemiyorsun serklaj da var diye direkt görüştürürler

Evet evet öyle de oluyor hatta bi doktorun videosu vardı onla ilgili de bulamadım.tamam o değerlerin de iyiyse sadece tansiyonu dengede tutmaya çalışacaklardır

Çok yüksek tutardı anlıyorum canım olsun bizde aynen öyle düşündük yeter ki sağlıkla gelsin dedik ve inan ki bu dönem artık sorgulamıyoruz neden bu kadar ne için diye miniğimiz inşallah sağlıkla gelir sen neden o kadar yüksek enfeksiyon geçirdin acaba öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…