- 19 Aralık 2023
- 2.211
- 1.350
- 53
Benim perinatologum çok öyle yatmana gerek yok demişti ama kendi doktorum ameliyat sonrası geldiğinde yatarak büyütücez demişti o yüzden orada biraz fikir ayrılıkları oluyor sanırım. Bir de belki sizin mm olarak çok sıkıntılı değilse doktorunuz ekstra yatmana gerek yok demiştirBelkide benimki daha 22. Haftada diye öyle söylemiş olabilir ileriki dönemlerde farklı şeyler söyler aslında bu serklaj olayı sanırım doktorlarda deneye yanıla ilerliyor
Batma olayını da 3-4 haftadır yaşıyorum ama öncesinde de hissedenler olmuş biraz araştırmıştım bunuŞuan 22. Haftadayım ama doktorum çok fazla yatmamı istemedi çünkü kan dolaşımında problem yaşamamı istemiyor . Hatta tabiri caizse yanlış anlamayın lütfen bana hitaben ( malak gibi yatma önerilmiyor serklaj sonrası dedi ) Tabi bilmiyorum benimde kafam çok karışıyor ne yapacağımı tam bilemiyorum açıkçası bşr kaç kez markete gtim mesela gezmeye eşimle sıkıldığım için sordum yarım saatlik yürüyüş iyi gelir dedi asla kesin yasakları yok ama okudıgum kadarıyla bir çok kadın yatıyor ve böylelikke daha sağlıklı bir hamilelik geçiriyor önümüzdeki hafta kontrolüm var ne diyeceğini merak ediyorum birde sormak istiyorum kızlar sizde de rahim bayması oluyor mu bende serklaj öncesi de vardı sonrasında da oluyor sızı giriyor ama serklaj sonrası bu ağrılardan sonra kanamam olmuştu bağ gerilmesi yada rahim büyümesine bağlı olduğunu zannetmiyorum
Ya ben görmedim bunuSormuştum ama tekrar sorayım nereden yazışıyoruz belki aynı ilde olduklarımız vardır
Evet sanırım yaşayanlar var ama yaşamayan çoğunlukta polip var mı diye de bakıldı herhangiBatma olayını da 3-4 haftadır yaşıyorum ama öncesinde de hissedenler olmuş biraz araştırmıştım bu
Yaaa öyle mi ben burada bilemediğim için direk Adana’da gittim bir doktora çevremizden öneri ile ve sürekli bir Adana’da bir iki kanamadan ötürü mozaik hastanesine gittim gece yatışlarım oldu orada Hatay’da neredesiniz peki ve gittiğin doktorun ismi nedir başarılı buluyor musun
Canım herkesin acı eşiği bedeni birbirinden farklı öyle düşünme herkes ne tecrübe ettiğini yazmayabiliyor. Kötü düşünme lütfen çok yıpratıcı gerçekten ama kendini fazla yorma ben batmalarımı daha çok fazla yürüdüğümde yaşıyorum. Geçen gün doktordan çıkınca otoparka yürüyelim dedim ama hemen batmalar başladı. Bi dene bakalım yattığın zaman da oluyor mu yoksa azalıyor muEvet sanırım yaşayanlar var ama yaşamayan çoğunlukta polip var mı diye de bakıldı herhangi
Bir izlenim görülmedi sebebi belirsizlik en büyük neden düşük tehlikesi dedi doktor batmalar sonrası olan kanamalar bunu gösteriyor dedi her zaman bir açıklaması olmuyor denildi hayırlısı inşallahsağlıkla bitirelim çok zorlandım ben eminim bir çokları benim gibidir ama ben fazla etkilendim bu süreçten
Canım ben mozaik hastanesinde olmadım operasyonu, doktorum Prof. Dr. Kenan Dolapçıoğlu, ekonomik olarak zorlanacağımız için sağolsun Mkü araştırmada yaptı operasyonu. Çok memnunum. Kendisi araştırma hastanesinde de bölüm başkanıYaaa öyle mi ben burada bilemediğim için direk Adana’da gittim bir doktora çevremizden öneri ile ve sürekli bir Adana’da bir iki kanamadan ötürü mozaik hastanesine gittim gece yatışlarım oldu orada Hatay’da neredesiniz peki ve gittiğin doktorun ismi nedir başarılı buluyor musun
İsmini duymuştum ama direk muayene için randevu alabiliyor muyuz kendisinden yoksa yönlendirme ile mi alıyor birde iletişimi nasıl mesela bir sorun olduğu zaman kendisi ile iletişime geçebiliyor musunuzCanım ben mozaik hastanesinde olmadım operasyonu, doktorum Prof. Dr. Kenan Dolapçıoğlu, ekonomik olarak zorlanacağımız için sağolsun Mkü araştırmada yaptı operasyonu. Çok memnunum. Kendisi araştırma hastanesinde de bölüm başkanıben şimdi muayenelerine mozaikte gidiyorum ama kısmetse inşallah mküde doğurmak istiyorum. ben çok doktor değiştirdim Hatay’ın her yerinden nerdeyse, ama Kenan hoca hem gebe kalmamda hem de serklaj sürecinde çok yardımcı oldu bana sağolsun
Canım ilk muayeneyi acil bir durumun yoksa genellikle ortalama 1 ay sonrasına veriyorlar yoğunluktan dolayı, iletişimi şöyle acil bir durumda sürekli olarak sekreterine ulaşabiliyorum kendi numarasını aramamaya özen gösteriyorum onun dışında kendisi bölüm başkanı olduğu için mküde hastası olarak bilindiğim için bütün doktorlara 7/24 ulaşabiliyorum gittiğimde beklemiyorum yani görüşmek için çok şükür serklaj sonrası acil bir durum olmadı ama öncesinde yaklaşık 20 gün hastanede kaldım etrafımda pervanelerdi Kenan hocanın hastası olduğum içinİsmini duymuştum ama direk muayene için randevu alabiliyor muyuz kendisinden yoksa yönlendirme ile mi alıyor birde iletişimi nasıl mesela bir sorun olduğu zaman kendisi ile iletişime geçebiliyor musunuz
Canım evet hatırlıyorum senin yazdigini. Ve hatta aklimin köşesine de yazmistim bunu.Balım sana yazmıştım daha önce de, forumda da bakarsan 8-10 tane tansiyon ilacı içen arkadaş var düşün bak, ama kötü etkileniyorsan da hiç bakma ben sana bizim Kasım grubundan örnek verdim için rahat olsun kontrol altında tutarlar ilaçla beraber sen hiiiçç stres yapma ilaca başlaman çok daha iyi olmuş. Sen gün içinde de bol bol suyunu iç kasılmalar için de kullanan arkadaşım oldu. İnşallah tahlillerin hepsi temiz gelir bizi de haberdar et
İnşallah canım. Protein çıktığında eser miktarda mı yazıyordu ne yazıyorduCanım evet hatırlıyorum senin yazdigini. Ve hatta aklimin köşesine de yazmistim bunu.
Ya ben 15 gun kadar once asm de idrar verdim enfeksiyon cikti idrarda. Sonra antibiyotik kullandim, dr antibiyotik bitince idrar tahlili ve kültürü istedi benden. Bende verdim. Ama sadece idrara basılmış kültür bakılmamış. Neyse hastanedeki sonuc bir cikti idrarda protein pozitif.
Bende niyeyse bi huzursuz oldum. Pek inanamadim yani.
Sonra dün asmde yine idrar verdim simdi sonuclar cikmis idrarda protein negatif diyor.
Ben anlamadim ya bisey
Ben idrarda proteini gorunce stresten de tansiyonum yükseldi.
Valla hersey yolundadir umarim ki. Protein vs yoktur idrarda
Merhaba ben olmadım iğne, sanırım o iğnelerin etkisi kısıtlı süreliğine oluyor yani 2 hafta civarıydı yanılmıyorsam. Eğer sancılanma kanama gibi durumlarınız olursa o durumda yaparlarKızlar selam hepinizedün itibariyle 33. Haftaya girdim. Ciğer geliştirici iğne yaptırdınız mı bu konuda bilgileriniz nedir? Benimki doktor kontrolünde gidiyorum. Biri iğne yaptır diyor biri yaptırma diyor. Siz bu konuyu araştırdınız mı? Ne düşünüyorsunuz
Merhabalar canım bu rutin yapılan bir iğne değil bildiğim kadarıyla acil bir durumda hafta küçükse yapılıyorKızlar selam hepinizedün itibariyle 33. Haftaya girdim. Ciğer geliştirici iğne yaptırdınız mı bu konuda bilgileriniz nedir? Benimki doktor kontrolünde gidiyorum. Biri iğne yaptır diyor biri yaptırma diyor. Siz bu konuyu araştırdınız mı? Ne düşünüyorsunuz
İ zaman benim randevu almam biraz zor görünüyor önümüzdeki hafta kendi doktoruma randevum var daha sonra kendisiyle bir iletişime geçerim olmazsa bende şu ana kadar Adana’da ki doktora göründüğüm için şuan başka doktor korkutuyor denedim ama geri eski doktoruma dönüş yaptım normalde benimde işime gelir burada doktora gitmek aslında çünkü hem maddi hem manevi çok yoruluyoruz Adana’da özel klinik olduğu için ekstra masraflı parayı artık çok umursamıyoruz ama bebeğin sağlığı için ne yapmam lazım bilmiyorum sen maşallah 30. Haftalara da gelmişsin sana hareketi çok kısıtladı mı peki Kenan beyCanım ilk muayeneyi acil bir durumun yoksa genellikle ortalama 1 ay sonrasına veriyorlar yoğunluktan dolayı, iletişimi şöyle acil bir durumda sürekli olarak sekreterine ulaşabiliyorum kendi numarasını aramamaya özen gösteriyorum onun dışında kendisi bölüm başkanı olduğu için mküde hastası olarak bilindiğim için bütün doktorlara 7/24 ulaşabiliyorum gittiğimde beklemiyorum yani görüşmek için çok şükür serklaj sonrası acil bir durum olmadı ama öncesinde yaklaşık 20 gün hastanede kaldım etrafımda pervanelerdi Kenan hocanın hastası olduğum için
Kuzum, bugun yeniden verdim testler tahliller.İnşallah canım. Protein çıktığında eser miktarda mı yazıyordu ne yazıyordu
İlk bir ay kısıtladı yani daha doğrusu dikkat et sürekli uzanmaya çalış dedi, ben serklaj öncesi hiç kalkmadım hastanede yattım enfeksiyondan kaynaklı yaklaşık 20 gün, sonrasında da 1 ay geçince yavaş yavaş evin içinde yürüyebilirsin kendi işlerini yorulmadan yapabilirsin dediİ zaman benim randevu almam biraz zor görünüyor önümüzdeki hafta kendi doktoruma randevum var daha sonra kendisiyle bir iletişime geçerim olmazsa bende şu ana kadar Adana’da ki doktora göründüğüm için şuan başka doktor korkutuyor denedim ama geri eski doktoruma dönüş yaptım normalde benimde işime gelir burada doktora gitmek aslında çünkü hem maddi hem manevi çok yoruluyoruz Adana’da özel klinik olduğu için ekstra masraflı parayı artık çok umursamıyoruz ama bebeğin sağlığı için ne yapmam lazım bilmiyorum sen maşallah 30. Haftalara da gelmişsin sana hareketi çok kısıtladı mı peki Kenan bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?