Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Evet önce Allah'a sonra doktora teslim edicez kendimizi yoksa bu internette yazanlar mazallah delirtir insanı

Belkide benimki daha 22. Haftada diye öyle söylemiş olabilir ileriki dönemlerde farklı şeyler söyler aslında bu serklaj olayı sanırım doktorlarda deneye yanıla ilerliyor

Canım ben de ağır iş falan yapmıyorum ağır kaldırmıyor yorulmamaya çalışıyorum ama yemeğimi yapıyorum mutfağıımı topluyorum, ilk serklaj öncesi 7mm idi serklaj 1 hafta sonrası 19 mm ölçüldü sonra bir daha ölçmedi bana da ölçülere takılma dedi ilk bir ay sadece banyo tuvalet için kalktım ama sonra saldım yani ama benim yaptığımı yapma bak arkadaşlar hiç kalkmıyor hala, kan değerlerimde enfeksiyon farkedildiği zaman antibiyotik alıyorum gebelikte güvenli olandan veriliyor endişe etme, progestan fitil kullanıyorum günde 2 defa, ağızdan felaket bir ilaç o ya Endol serklaj yapıldığım zamanlar kullandım bayağı günde 4 olacak şekilde, sancıyı ve kasılmayı engelliyor fakat bebişin suyunu etkiliyormuş maalesef, doktorum da sıkı takiple kullandırdı bana onu çünkü benim hissetmediğim sancılarım vardı o zaman ve enfeksiyon için de Endol çok iyiymiş. Şu an aktif kullandıklarım Aksef antibiyotik(yine enfeksiyon çıktı), magnezyum, tiroid ilacı, progestan, multivitamin her şeyi sorabilirsin canım

Teşekkür ederim aslında ara ara gidip okudum sayfanızı ve bende bundan iyi etkilendim dahil olmak istedim hem moral hem dua hem de deneyim paylaşmak yararlı olur diye düşünüyorum umarım Rabbim sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Bide be kan sulandırıcı kullanıyorum bide demir ilacı onları unutmuşum

Benimde 8 mm di serklaj öncesi sonrası 16 ölçtü ben biraz erken kalkmışım ayağa daha 2 hafta oldu biraz daha dikkatli olmaya çalışayım önümüzdeki hafta kontrole kadar o zaman zor bir dönem hap kullanmaktan nefret ediyorum asl aalmak istemiyorum aşırı etkileniyorum bana da vajina kültürü sonrası Agumentin verdi bugğn 2. Gün kullanıyorum ekstra progestan multivitamin ve demir hapı kullanıyorum birde b12 ve D3 vitaminleri alıyorum

Ben tansıyon ılacıda kullanıyorum alfamet ismi, trıoıd ılacı, magnezyum,vıtamınler, progestan,selenyum… kan sulandırıcı ıgne ve coraspırın antibiyotik ve fitil bır suru ılac alıyorum…

Allahım şifa versin inşallah bu süreçte bu kullandıklarımızın mükafatını evladımızı sağlıkla kucağımıza alarak olsun ilaç kullanmak beni bazen delirtiyor ama kullanmak zorundayız birde bende gebelik riniti diye birşey çıktı burnumdan nefes alamıyorum çok zor

İlaç delisi olduk Rabbim evlatlarımızı hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Yaa çok zor zaten gebelikte nefes almak bile zorken Allah yardımcın olsun

Tesekkurler kızlar , Allah hepımızın yardımcısı olsun tek dileğimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almak yarın kontrolum var inşallah her şey yolundadır

Sormuştum ama tekrar sorayım nereden yazışıyoruz belki aynı ilde olduklarımız vardır

Balım sana yazmıştım daha önce de, forumda da bakarsan 8-10 tane tansiyon ilacı içen arkadaş var düşün bak, ama kötü etkileniyorsan da hiç bakma ben sana bizim Kasım grubundan örnek verdim için rahat olsun kontrol altında tutarlar ilaçla beraber sen hiiiçç stres yapma ilaca başlaman çok daha iyi olmuş. Sen gün içinde de bol bol suyunu iç kasılmalar için de kullanan arkadaşım oldu. İnşallah tahlillerin hepsi temiz gelir bizi de haberdar et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…