Kuzum ben bugun hastanede yuruyemedim tekerlekli sandalyeyle gittim oyle diyeyim alt taraftaki agriyi.. bebisin kafasi asagida muhtemelen senindeBöyle ayağa kalkınca alt kısım iyice geriliyor sanki sonra biraz sırt üstü yatıyorum kaburgaların altında hissediyorum hareketleri
Benim yeğenimde o kiloda doğdu hatta bizimki 2 hafta geriden geliyordu o yüzden 28 gün kaldı ama şimdi tam bir cadaloz 4 yaşındaSanırım 1800-1900 gibi bir şeydi canım yanlış hatırlamıyorsam
Canım yatarken açıkçası uyuma sırasında sağ sol dönüyorum ama bilinçli değil yani normal gün içinde %95 oranında sırtüstüyüm bebişko sağ-sol dönüşlerde beni yumruklamaya başladı o yüzden gün içinde ayaklarım yüksekte oturma pozisyonundayım yani ya sehpa ya koltukta uzanmışım gibi düşün, sola yatmak daha iyi eğer böyle rahat olabiliyorsan bebeklerimizin kordonu ve beslenmesi daha iyi oluyormuş, oturmak tabiki yasak değil ama sürekli ayaklarım yerde oturduğumda baskı hissediyorum azıcık bebekte kilo almasıyla alakalı bence ama aman aman hemen uzanmalıyım yapmıyorum açıkçası tabi yatmak daha iyi, eşle arayı kesme ya arada nazlan ben diyorum aaa canımı acıtıyor aaa bak ağrım var falan biraz şımartılmak iyidirCok tesekkurler bılgıler ıcınıcımı ferahlattın canım Allah razı olsun ne kadar cok bılgı alırsam o kadar ıyı benım ıcın , pekı yatarken nasıl yapıyorsun, sol taraf sart mı yoksa sırt ustude yatabılıyor musun? Oturmak kesınlıkle yasak mı? Hep yatar pozısyonda mı olmamız gerek , Annem geldı ıstanbuldan neysekı ev ısı yemek vs yapmıyorum , esımle tum alakamı kestım dırek cocuga odaklandım ılac ne kullandın , cok soru sormus olabılırım ozur dılerım
Valla en sonunda toplanıp Ankara’ya gelicem göreceksinAy dimi yan yana olsak az keyiflenirdik. Iki saga sola gülerdik. Kendimize gülerdik. Biraz kafamiz rahatlardi yaa. Bu halde kendimi dinleye dinleye sapıttım iyice
Mavişim dün gece ben kaşındım bayağı ya kalktım yağlandım çatlamaktan delirmemek için gerilme oluyor özellikle bebiş bir yere toplanınca aman yarabbi kaşınıyorum ama yağ sürünce kaşıyamıyorum hemen geçiyor sonraKızlar bu haftalarda karnınızda gerilme, kaşınma oluyor muydu özellikle alt taraflardacebellato @nergiscicegi6 babylovee
Kız anlat kızKızla uğraşmaktan telefonu görmez oldum iyicebu kız felaket felaket
Çok tesekkur ederım canım cevabın ıcınCanim ben hep sirtustu yatiyorum valla. Bu soruna bende cevap vermis olayimcebellato nun dedigi gibi onun kadar aktif olma daa. Normal ol yanim yat bolca. Ben yemegimi bile hala yatarak uzanarak yiyorum.
Bende seker cikti daha ilk haftalardan beri diyetteyim. Ama ona ragmen şeker çıktı hareketsizlikten.
Benim kullandigim ilaclar,
Insulin
Progestan
Tiroid ilacı
D3 K2 vitamin
Magnezyum
Elenatal 2
Bugun itibariyle tansiyon ilacı
Evet olabilir canım benim doktorum daha erken haftalardayım diye hiç pozisyonuyla doğumla alakalı konuşmuyor sen düşünme bunları şimdiden diyorKuzum ben bugun hastanede yuruyemedim tekerlekli sandalyeyle gittim oyle diyeyim alt taraftaki agriyi.. bebisin kafasi asagida muhtemelen seninde
Gel kız benim evimde kalırız valla hastaneyede gerek yokCanım yatarken açıkçası uyuma sırasında sağ sol dönüyorum ama bilinçli değil yani normal gün içinde %95 oranında sırtüstüyüm bebişko sağ-sol dönüşlerde beni yumruklamaya başladı o yüzden gün içinde ayaklarım yüksekte oturma pozisyonundayım yani ya sehpa ya koltukta uzanmışım gibi düşün, sola yatmak daha iyi eğer böyle rahat olabiliyorsan bebeklerimizin kordonu ve beslenmesi daha iyi oluyormuş, oturmak tabiki yasak değil ama sürekli ayaklarım yerde oturduğumda baskı hissediyorum azıcık bebekte kilo almasıyla alakalı bence ama aman aman hemen uzanmalıyım yapmıyorum açıkçası tabi yatmak daha iyi, eşle arayı kesme ya arada nazlan ben diyorum aaa canımı acıtıyor aaa bak ağrım var falan biraz şımartılmak iyidirilaç olarak serklaj sonrası progestan fitil, Endol, antibiyotik, tiroid ilacı, kan sulandırıcı, magnezyum ve multivitamin kullandım, şu an devam ettiklerim; kan sulandırıcı, magnezyum, tiroid ilacı, multivitamin (enfeksiyon çıktığı için antibiyotik içiyorum şu an) kız soorrrr kıızzzz
Valla en sonunda toplanıp Ankara’ya gelicem göreceksin
Mavişim dün gece ben kaşındım bayağı ya kalktım yağlandım çatlamaktan delirmemek için gerilme oluyor özellikle bebiş bir yere toplanınca aman yarabbi kaşınıyorum ama yağ sürünce kaşıyamıyorum hemen geçiyor sonra
Kız anlat kızsüt kadın aaaa ne öneriyorsun huni taktın mı kafana
Asagida neresinvar hocam diye sor bir dahaEvet olabilir canım benim doktorum daha erken haftalardayım diye hiç pozisyonuyla doğumla alakalı konuşmuyor sen düşünme bunları şimdiden diyor
Cebo kız sen doğurduktan sonra serklaj koçluğu diye bir meslek çıkar millet pozitif pozitif doğurur valla sayendeCanım yatarken açıkçası uyuma sırasında sağ sol dönüyorum ama bilinçli değil yani normal gün içinde %95 oranında sırtüstüyüm bebişko sağ-sol dönüşlerde beni yumruklamaya başladı o yüzden gün içinde ayaklarım yüksekte oturma pozisyonundayım yani ya sehpa ya koltukta uzanmışım gibi düşün, sola yatmak daha iyi eğer böyle rahat olabiliyorsan bebeklerimizin kordonu ve beslenmesi daha iyi oluyormuş, oturmak tabiki yasak değil ama sürekli ayaklarım yerde oturduğumda baskı hissediyorum azıcık bebekte kilo almasıyla alakalı bence ama aman aman hemen uzanmalıyım yapmıyorum açıkçası tabi yatmak daha iyi, eşle arayı kesme ya arada nazlan ben diyorum aaa canımı acıtıyor aaa bak ağrım var falan biraz şımartılmak iyidirilaç olarak serklaj sonrası progestan fitil, Endol, antibiyotik, tiroid ilacı, kan sulandırıcı, magnezyum ve multivitamin kullandım, şu an devam ettiklerim; kan sulandırıcı, magnezyum, tiroid ilacı, multivitamin (enfeksiyon çıktığı için antibiyotik içiyorum şu an) kız soorrrr kıızzzz
Valla en sonunda toplanıp Ankara’ya gelicem göreceksin
Mavişim dün gece ben kaşındım bayağı ya kalktım yağlandım çatlamaktan delirmemek için gerilme oluyor özellikle bebiş bir yere toplanınca aman yarabbi kaşınıyorum ama yağ sürünce kaşıyamıyorum hemen geçiyor sonra
Kız anlat kızsüt kadın aaaa ne öneriyorsun huni taktın mı kafana
Sen rahat ol bakarsın lohusalıkta sizi görmeye geliriz kızımlaGel kız benim evimde kalırız valla hastaneyede gerek yok
Rica ederim ne demek.. aglama canim benim. Sende bizde hepimizde ileri haftalara kadar gidicez inanalim bunaÇok tesekkur ederım canım cevabın ıcınher bılgı benım ıcın o kadar kıymetlı kı anlatamam , okurken aglıyorum bende tansıyon ılacı kullanıyorum , kan sulandırıcı ıgne , progestan, vıtamınler , enfeksıyon cıkmıstı bugün ıtıbarı ıle antibiyotıgım bıttı haftaya kontrolum olacak , pekı sızın hunilesme kaçıncı haftada bellı olmustu, kac mm dı rahım agzınız
Gelin bebisim oyy kızceni de al gelll yerim onuuuSen rahat ol bakarsın lohusalıkta sizi görmeye geliriz kızımla
kız benim yaptıklarımı doktorumasöylesem benimle görüşmeyi bırakacakCebo kız sen doğurduktan sonra serklaj koçluğu diye bir meslek çıkar millet pozitif pozitif doğurur valla sayendecebellato
Kız ben 32deyim bana da boşver doğumu kasımı geçmeye bak diyorEvet olabilir canım benim doktorum daha erken haftalardayım diye hiç pozisyonuyla doğumla alakalı konuşmuyor sen düşünme bunları şimdiden diyor
Alfamet gunde 2 defa kullanıyorum canım bır sabah bır aksam Allahın ıznıyle tamamlayalım haftalarımızı daha once 2 kaybım var , bırını bu yuzden kaybettıgımı bu gebelıktekı kontrol sırasında ogrendım.Rica ederim ne demek.. aglama canim benim. Sende bizde hepimizde ileri haftalara kadar gidicez inanalim buna
Hangi tansiyon ilacini kullaniyorsun ? Gunde kac tane
Bende hunilesme ile alakali birsey soylemedi dr. Ama ben 22.haftada detayli usgde 1.5 gibi bir degerle acil serklaj oldum
Maşallah maşallah senin bu pozitif yaklaşımın bence çok güzelkız benim yaptıklarımı doktorumasöylesem benimle görüşmeyi bırakacakaadamcağız hala beni evde yatak döşek sanıyor neyse dur sonu güzel olsun inşallah kızlar dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın
Aminnn canım benimMaşallah maşallah senin bu pozitif yaklaşımın bence çok güzelhepinize aklıma geldikçe dua ediyorum kızlar Rabbim hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin
Tansiyon ilacinin mg kac canimAlfamet gunde 2 defa kullanıyorum canım bır sabah bır aksam Allahın ıznıyle tamamlayalım haftalarımızı daha once 2 kaybım var , bırını bu yuzden kaybettıgımı bu gebelıktekı kontrol sırasında ogrendım.
Umut oluyorsun ama bızekız benim yaptıklarımı doktorumasöylesem benimle görüşmeyi bırakacakaadamcağız hala beni evde yatak döşek sanıyor neyse dur sonu güzel olsun inşallah kızlar dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın
250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.Tansiyon ilacinin mg kac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?