Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ben baştan beri diyet yaptigim icin kilo kaybettim ve tekrar da almadim kilo ama bu defa da bunu takiyor insan kafasına.
İnsülin ignesine başladım artik ben sekerden dolayi. Diyetle de olmadi
Yok hiç kafana takma bebiş senden alacağını alıyor fazlasıyla zaten artık gebelik şekeri o kadar yaygın ki gerçekten, Allah kolaylık versin canım bu zorlukların sonunda sağlıkla kavuşacaksın bebişine

Muz kabızlık yaptığı için mil yasaktı ben de badem sütü ve meyve ile smoothie yapıyordum zararlı mı acaba

Kasılmaları önlemek şçin doktorum bana bi ilaç verdi, özellikle 28. Haftadan sonra çok önemli dedi, günde 6 defa kullanıyorum şuan. Senin nasıl olmuştu o zamanki süreçlerin
Kasılma için hiçbir ilaç kullanmadım ben

Valla ben diyet yaptım aşırı dikkat ettim bebişim biraz küçük doğdu. Şimdiki aklım olsa o kadar da kasmazdım. Abartmadığınız sürece bol bol yiyin bence, abartılı şeker ürünü kullanmayın şekerinizi çok çıkarmayın ama karbonhidrat tüketin mutlaka

Zor geçiyor maalesef serklaj olmasına rağmen ve sürekli istirahat halinde olmama rağmen serviks uzunluğum kisalmis
Yarın tekrar kontrolüm var lütfen dua edin her sey yolunda olsun 23 haftalık ikiz gebelik
Canınızı sıkmayın benim doktorum 17mm ile 35. Haftada doğuran ikiz gebem vardı dedi hepimiz birbirimize dua edelim inşallah her şey güzel olsun 35 hafta da genelde ikiz gebelik için 9 ay sayılıyormuş

Canınızı sıkmayın benim doktorum 17mm ile 35. Haftada doğuran ikiz gebem vardı dedi hepimiz birbirimize dua edelim inşallah her şey güzel olsun 35 hafta da genelde ikiz gebelik için 9 ay sayılıyormuş
Insallah Rabbim herkese saglikla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin sizin serviks uzunluğu kac mm

Insallah Rabbim herkese saglikla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin sizin serviks uzunluğu kac mm
2 hafta önce kontrolüm vardı karından ölçüm yaptı kesin bir şey söylemek istemiyorum şimdilik iyi dedi ama p.tesi detaylı ultrason randevum var o zaman alttan da bakarım dedi. Uzunluk takip etme sebebimiz de gerekirse hastane yatışı yapmak yoksa bu saatten sonra yapılacak bir şey yok zaten dikişi attik bir enfeksiyon olmadıktan sonra elimizden gelen bu dedi doktorum. O yüzden uzunluğa çok takılmamaya çalışın bir de sadece yatın kimi doktor kalkın gezin diyor ama oraya baskı ne kadar az olursa o kadar iyiymiş.

Yaaa ben bebiş kilosunun genetikle ilişkisi olduğunu düşünüyorum, proteine falan çok dikkat etmeme rağmen bebek haftasından ileride çıkmadı hiç o yüzden bana da doktorum karbonhidratı azaltacaksın diyor tee ilk aylarımdan beri

Duamdasin canım. Sağlıklı haberlerle gel inşallah
Canım operasyonum bitdi şükür korktuğum gibi olmadı genel anastezi altında yapıldı alt karnımda birde genital bölgemde ağrım var oda dayanılmayacak gibi değil şükür bu gece yatıracaklar hastanede şükür iyiyim desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim

Sen beni dinle ye sadece dengele, örneğin makarna mı yiyorsun yanında tavuk ve yoğurt ye, o zaman şeker aşırı uçmuyor ama mutlaka karbonhidrat al

Alıyor dimi bebisim benden herseyini yaa.. kilo almadikca o da takılıyor insanin kafasina.
Gerçekten gebelikte seker cok yaygın artık. Bende anlamadim. Eskiler o kadar da ugrasmiyormus sanki bu konularla.
Amin canım aminn Allahım yavrularımızı saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Muz kabızlık yaptığı için mil yasaktı ben de badem sütü ve meyve ile smoothie yapıyordum zararlı mı acaba
Şekeri de yükseltiyor muz. Ama kabızlık açısından da sıkıntı. Eğer problem yasamiyorsan wc de yaninda yogurt süt vs ile yiyebilirsin.
Emin degilim ama suyu azalan kişilere meyveli smoothie ler icin diye bir öneri okumuştum sanki. Acaba suyunu ictigin smoothieler yükseltiyor olabilir mi ?

Canım hadi geçmiş olsun gözün aydın. İşlem en zor kısımlardan. Onu atlamışsın. O agrilar oluyor canım. Benim ilk birkac saat cok ağrım vardı. Saatler ilerledikce bide serum vs taktiklarinda duzeldi yavas yavas.
Yat orda gözetim altında ol sen. Olabildigince gec ayaga kalk rica ederim ne demek canım benim

Serviks uzunluğu kisalmis olabilir mi şuan benim de öyle

Surekli yatış mi önerdi yoksa günlük yaşantınıza devam ediyor musunuz
Olabilir evet. Benim dr.um hic bana ölçüm yapsada söylemiyor artik. Dikiş kısmı kapalı bunu bilelim diyor.
Başlarda yine biraz hareket öneriyordu damar tıkanıklığı olmasin diye ama simdi artik pekte kalkmani oneremem dedi. Zaten ben dr dese de yatiyordum cogunlukla. Simdi daha cok yatiyorum. Açıkçası günlük yaşantıya devam etmek herkese iyi gelmiyor gibi geliyor bana. Mesela bana. Gecen hafta biraz daha aktiftim bu hafta biraz icerden açılma var gibi dedi dr. Yani ne gerek vardi kalktim dolaştım diye kendimi sorguladim kac gündür..

Peki kanamanız oldumu operasyondan sonra tuvalete girdim idrar için klozet baya kandı şimdi biraz daha azaldı ama ağrım hala devam ediyor idrar yaparkende yanma oluyor

Peki kanamanız oldumu operasyondan sonra tuvalete girdim idrar için klozet baya kandı şimdi biraz daha azaldı ama ağrım hala devam ediyor idrar yaparkende yanma oluyor
Sonucta bir ameliyat geçirdin canım, dikis atıldı alt kısımda işlem yapıldı o kanama normal. Zaten doktorlar 10gune kadar falan surebilir diyorlar kanama lekelenme seklinde. O zamana bile kalmiyor hatta. Yavas yavas azalıyor yarin öbür gün bile. Leke seklinde devam ediyor. Cok fazla bunu stres yapma. Doktora da sorabilirsin zaten.
Sonda takmislar miydi sana ?
Ağrı bende nerdeyse gece gec saatlere kadar devam etmisti. Ama bence normaldir diye düşünüyorum. Doktorumda demisti iceriyi diktik sonucta biraz agrisi sancısı olabilir ona katlanacagiz demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…