Canım hastanede yatışa devam bıraz ılerlemış hunileşme bırakmadı doktor
Haftalarimiz ilerliyor inşallah biraz daha dayanır bebeklerCanım hastanede yatışa devam bıraz ılerlemış hunileşme bırakmadı doktorsız naptınızz
Dikiş varken hunileşme de mi oluyorCanım hastanede yatışa devam bıraz ılerlemış hunileşme bırakmadı doktorsız naptınızz
Çoğu kişide oluyor canım hunileşme zaten dikişin atılma amacı da o oluyorDikiş varken hunileşme de mi oluyor
Geçmis olsun canım o normal okadar oluyorSelam kızlar oldum serklaj,11:00 gibi çıktım, ağrım yok hafif lekelenme tarzı kanamam var.
Sağ ol canım teşekkür ederimGeçmis olsun canım o normal okadar oluyorilk 4 hafta mümkün mertebe hareketlerini kısıtla tuvalet banyo harici kalkma
Insallah canım 30ları görsem rahat nefes alıcam. O doluluk normalmiş ya bende de oluyordu sormustum doktora cok fazla baskı hissi olursa haber ver demiştiHaftalarimiz ilerliyor inşallah biraz daha dayanır bebeklerBende 2-3 gündür kasıklarımda daha fazla baskı ve doluluk hissediyorum bebeğin büyümesine yoruyorum inşallah öyledir yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor. Yatarken dönmek bile zorlamaya başladı
Insallah güzel haberlerinş bekliyorum canımKızlar selam, cebelotto canım cok gecmıs olsun zamanında gelsın bebısımız ınsallahmavıilale canım tansıyon 13/8 normal benım 18 lerden dustu o sevıyeye vücudum artık alıstı.15 ustu olursa yuksek tansıyona gırıyor, simgekllc canım senıde merak etmıstım ıyı kı yazdın , bende dun sordum benımde aynı hunılesme devam. Allah yardımcımız olsun bu sureyı en ıyı şekilde gecırelım sen en guvenlı yerdesın . Bende detaylı yapılan enfeksiyon sonucunu beklıyorum yarında detaylı ultrasonum var
Canım bende de var o yuzden merak edıyorum tedavı ne uyguluyorlar? Bende yarın gıdıcem doktora ne durumda sorayım . Senın ne durumdaydı yatırdılar hastaneyeEvet oluyormus coğu kişi de olan bişeymiş ilerleme takip ediliyor
Beni ilk yatırdığında hunileşme baslamıs bi kaç gün takip edelim dedi. Daha sonraki muayenede ilerliyor gördü biraz bırakmadı. Ciğer geliştirici vuruldu o sırada yine yatışa devam dedi doktorum ne derse korkuyla bekliyorum elimden bişey gelmiyor. Ama burda kötü bi sonuc olmadığını aslında beklemen birşey olduğunu görüyprum hep o yuzden bende cok algılayamadım.Canım bende de var o yuzden merak edıyorum tedavı ne uyguluyorlar? Bende yarın gıdıcem doktora ne durumda sorayım . Senın ne durumdaydı yatırdılar hastaneye
Insallah canım hep guzel haberler alalım bırbırımızdenInsallah güzel haberlerinş bekliyorum canımdoktorun hunileşme için olumsuz bişey konusmuyor dimi benim bebiş baş geliş bide ondan mı tehlikeli görüyor anlamadım hala
Ay banada tam tersi tekerlikli sandalye kullandıttıruyor sürekli wc dısında kalkmıyorum zaten de. Senın onlem amaclı serklajdı dımı acil olmadığı için daha rahat olabilirler sendeInsallah canım hep guzel haberler alalım bırbırımızdenyarın asıl perınotolojı doktoru ıle randevum var ona soracagım ama cok normal beklenen bır durum oldugunu soylemıstı hatta tekerleklı sandalyede gıttıgım ıcın kızmıstı yurumende gerek demıstı. Bır sor kuzum doktora neden yatış verıyor bu kadar sure onlem amaçlıdır muhtemelen dıye dusunuyorum
Ay banada tam tersi tekerlikli sandalye kullandıttıruyor sürekli wc dısında kalkmıyorum zaten de. Senın onlem amaclı serklajdı dımı acil olmadığı için daha rahat olabilirler sende
Yaaa kazasız belasız inşallah o süreci atlatırsınızEvet oluyormus coğu kişi de olan bişeymiş ilerleme takip ediliyor
Yok canım geçmesi için bi tedavş uygulanmıyor bi hafta alfamet bi hafta endol seklinde kasılmaları azaltıyorlar tansiyonum cok düşünce endole geçiyoruz. Onun dısında sıvı takviyesi baska ekstra bişey yapılmıyor. 12 saatte bir nst bağlanıyor kasılma olup olmadığına bakılıuor. Bide 2 -3 günde bir muayeneBende de ıkı doktor farklı konuşuyor kadın dogum asla yurume perıontolojı yürü dedı, sonra ıkısını bırbırıne dusurdumdedım karar verın hangısını yapayım benım daha once kaybım vardı canım gecmısıme bakıldı kontrol sırasındada kısa cıkınca oyle serklaja karar verıldı tam zamanıydı aslında. Hunılesme gecmesı ıcın bır tedavı var mıymıs? Bır ılac vs verıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?