Benimki bundan değil elektrikli ana kucağı ama çok rahat ettim gerçekten inşallah böyle devam eder içinde durmayaAaa kız ben düşündüm bunu ama bazıları da bebek hiç durmuyor diyor benim önüme de hep onlar çıktı ilk defa şimdi sen kullandım beğendim diyorsun kafamı karıştırdın
Çok geçmiş olsun canımserklaj sonra kanama normal kabul ediliyor diye biliyorum antibiyotiği önleyici olarak kullanmış olabilir doktorun inşallah hemencecik biter ve rahat olursun
Ana kucağınıza almasam ben de saçımı bile tarayamıyordum çok şükür o kurtardı beniOyy sallanmasi seni zorlamiyor muuu. Cadı simdiden oynatiyor parmaginda annesinii
sarma da sariyor bu arada saçını taramaya firsat bulamayanlar napsin
Evet cnm içim dışım ılaç olduİnşallah biter enfeksiyonun canım zaten serklaj bizi yoruyor bir de bu enfeksiyon belası can sıkıyorya ben ne zaman girdim hiç hatırlamıyorum detaylıya benim doktorum hep detaylı gibi baktığı için
Canim ikimizde güzel mükemmel haberlerle gelelimBenimde Perşembe günü bugün idrar kültürü için hoca yine monurol ve piyeloseptyl verdi çok ciddi bir enfeksiyon değil ama kullanalım bitsin dediinşallah ikimizde güzel haberler alırız
Canım ben 22.haftada girmistim detaylıya. 20 bence erken gibi 1 hafta daha bekle istersenCanım ben enfeksıyon ıcın bugun tekrar test verdim daha ayrıntılı bır test yapmak ıstedıler pcr plarak , yıne baktı hunılesme devam servıks uzunluk aynı , 28 e ulasmayı nasıp edıyorumdua edın kızlar ayrıntılı ultrason perşembe 20.haftadayım acaba 1 hafta daha beklesem mı ne dersınız?
O zaman cok iyi yapmışsınAna kucağınıza almasam ben de saçımı bile tarayamıyordum çok şükür o kurtardı beni
Öyle ya alıştık artık antibiyotik kullanmaya daCanim ikimizde güzel mükemmel haberlerle gelelim
Olsun iyi olmus canım antibiyotik kullanmak gerekiyorsa kullan temizlensin hastalık enfeksiyon gitsin
Bazen iyi bazen kötüO zaman cok iyi yapmışsınnasil gidiyo bebisle araniz iyi mii
Kuzu bu arada tansiyon ilacı fayda etti mi daha iyi misinCanim ikimizde güzel mükemmel haberlerle gelelim
Olsun iyi olmus canım antibiyotik kullanmak gerekiyorsa kullan temizlensin hastalık enfeksiyon gitsin
Ya benim aklıma geldi ama biliyor musun gerçi ben acaba doğurdu mu diye düşündümTeyzeler, canlarım merhabaYaklaşık bir haftadır alt tarafımda ağrılarla uğraşıyordum doktorum normal diyordu bebişin kafası aşaıda olduğu için baskı yapar diyerek, (yürürken, oturup kalkarken, yatakta dönerken vs.). İki gün önce gecenin bir vakti pembemsi bir akıntım oldu, ama sabaha kadar devam etmedi. Sabah hiçbir şey yoktu, akşamüstü ise hafif bir ıslaklıkla birlikte tuvalete gittiğimde kırmızı bir kanama fark ettim ama aktif değildi. Hemen doktoruma yazdım, “ gel” dedi, ben de koşa koşa gittim Neyse ki bebiş çok iyiydi, hiçbir sorun yoktu dikişler vs iyiydi, sadece kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım, bir de utanmadan oynatıp duruyor Doktorum doğuma dönüşmesin diye önlem alalım dedi. 2 gündür hastanedeydim; 24 saat magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum ve Nidicart kullandım. NST’de hiç sancı çıkmadı Yarın taburcuyuz inşallah Her şey çok yolunda enfeksiyonum bile bitmiş endişelenmeyin diye güzel neticeleri bekleyip yazmak istedim bana kızmaaayıınnn
Çok teşekkür ederiz mavi teyzemizYa benim aklıma geldi ama biliyor musun gerçi ben acaba doğurdu mu diye düşündümiyi olmanıza çok sevindim canım az kaldı biraz daha dayan Reyhan hanım anneciğini de yorma dualarımız sizinle kuşum
Allah tekrarını yaşatmasın canımÇok teşekkür ederiz mavi teyzemizyok kız doğurmadım daha minik bir heyecan yaşadık sancısız
Amiinn canım hepimiz inşallahAllah tekrarını yaşatmasın canımkolay ve sağlıklı doğum ile al kucağına kızını
Oo sen olmussun tamamBazen iyi bazen kötübazen delirtiyor beni anlık bi çıldırıyorum sonra oy benim kara kuzuma diye sevmeye başlıyorum annelik işte
Ah cebomm.. saglikla gelsin kuzularımızTeyzeler, canlarım merhabaYaklaşık bir haftadır alt tarafımda ağrılarla uğraşıyordum doktorum normal diyordu bebişin kafası aşaıda olduğu için baskı yapar diyerek, (yürürken, oturup kalkarken, yatakta dönerken vs.). İki gün önce gecenin bir vakti pembemsi bir akıntım oldu, ama sabaha kadar devam etmedi. Sabah hiçbir şey yoktu, akşamüstü ise hafif bir ıslaklıkla birlikte tuvalete gittiğimde kırmızı bir kanama fark ettim ama aktif değildi. Hemen doktoruma yazdım, “ gel” dedi, ben de koşa koşa gittim Neyse ki bebiş çok iyiydi, hiçbir sorun yoktu dikişler vs iyiydi, sadece kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım, bir de utanmadan oynatıp duruyor Doktorum doğuma dönüşmesin diye önlem alalım dedi. 2 gündür hastanedeydim; 24 saat magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum ve Nidicart kullandım. NST’de hiç sancı çıkmadı Yarın taburcuyuz inşallah Her şey çok yolunda enfeksiyonum bile bitmiş endişelenmeyin diye güzel neticeleri bekleyip yazmak istedim bana kızmaaayıınnn
Kuzum sagol sorduğun içinKuzu bu arada tansiyon ilacı fayda etti mi daha iyi misin
Başladı başladı bomba gibi geldi hemOo sen olmussun tamambi kızıp bi sevmeye basladiysan analık baslamis demektir
Kız bütün site doğurdum sanmış ilahiAh cebomm.. saglikla gelsin kuzularımızbiraz daha büyüsün bebeklerimiz vaktinde gelsinler
20 gün kaldı kavuştayaKuzum sagol sorduğun için
Valla fayda etti diye umuyorum. Şöyle ki mesela, 13 8 falan çıkıyor en azindan bu benim icin iyi birsey diyorum. Bazen 14 8 de görüyorum hala. Ama o anlarda genelde gerginlik stres vs oluyor üzerimde.
Dün cok zor bir gün gecirdim ama
Böyle başım kafam heryerim agriyordu sersem gibiydim sanki aksama kadar dayak yemis gibi yattim. Beynim bulanıkti falan.. bu durum beni gerdi biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?