İlk bir ay özellikle dikkat et canımAy ben takıldım olduktan sonra acaba erken mi diye de sonra dedim bildiği var herhalde adamınsağ ol canım Ağrı olmaması daha iyiymiş galiba iyi tepki verdi diye düşünüyorum vücudumun ama tahmin sadece
Sağ olun canım teşekkür ederimİlk bir ay özellikle dikkat et canımsonrasında doktorunla konuşarak durumu değerlendirirsin
Kuzum crocs marka almak zorunda degiliz ya illa. Ty den bak fiyat oalrak aşırı ucmadan normal fiyatta bir crocs tipi terlik al çık. Sanki pahali olunca madalya takilmayacak ya bosver bu popüler kültür savaslariniYoookk bir reeels var ya bilseydim gelmeeezdiiimmbacı terlik almayı düşünüyor musun ben terlik düşünüyorum da crocs şeyler çok pahalı ya bana mı öyle geliyor acaba normal mi
Geçmiş olsun canım saglikla vaktinde kucağımıza alalım bebislerimiziYatış pozisyonunuz nasıl 2 gün önce oldum ben antibiyotik de verildi korka korka içiyorum siz de içmiş miydiniz
Sağolsun canımSağ olun canım teşekkür ederimbir ay sadece yemek yaparım kalanını eşime yaptırırım, bu bir hafta kayınvalidem geldi zaten yemekti temizlikti yapıyor sağ olsun
Haklısın canım ya yani terlik haKuzum crocs marka almak zorunda degiliz ya illa. Ty den bak fiyat oalrak aşırı ucmadan normal fiyatta bir crocs tipi terlik al çık. Sanki pahali olunca madalya takilmayacak ya bosver bu popüler kültür savaslarini
Yok canım kullanmıyorum. Kilo olarak değil de damarda sorun gördu o yuzden bıraz korkuttular çok ağladım bugun bunun ustune. Dualarınıza ıhtıyacım varBildiğim kadarıyla o bazen oluyor canım sıkma canını. Eğer kilo olarak gerideyse beslenmene bir kaç şey ekle toparlar inşallahsen lan sulandırıcı falan kullanıyor muydun
YaaYok canım kullanmıyorum. Kilo olarak değil de damarda sorun gördu o yuzden bıraz korkuttular çok ağladım bugun bunun ustune. Dualarınıza ıhtıyacım var
İyiyim ancak kabızlık var ve ara ara karnımda ağrı oluyor benim de 2. Günümdü. Benim de kaybım 19. haftada 1.5 cm düştüğü için mecburen yapıldı şuan 17 haftalık.. Yok erken de atılabiliyor geç de internette 5 hafta kadar doğumu ertelediği gibi bilgiler de var ama 36-37. haftaları göreceğiz nasipse içini ferah tutMerhabaiyiyim çok şükür, hiç kabızlık yaşamadım ağrım da hiç olmadı, ipi de hissetmedim, hatta fitil yapıyorum progrestan. Benim de iki gün oluyor kanamam yok hiç lekelenme gibi akıntı yani çok nadir o da, sizin nasıl? İyi misiniz? Benim erken yaptı doktorum 10+5'ti ama kaybım 12.hafta sonu olduğu için önlem aldı doktorum güvenim var hiç şüphe etmedim burda da çok diyen oldu çok erken diye ama bugün 11+0 olduk
Aynen öyle hic vermeye gerek yok o paralari sen bak model begen al gitsin aradan çıksın.Haklısın canım ya yani terlik ha3k verecem bide ona olamaaazzz
Canım anladigim bebegi besleyen damarlardan birinde bir direnc var galiba dimi?Yok canım kullanmıyorum. Kilo olarak değil de damarda sorun gördu o yuzden bıraz korkuttular çok ağladım bugun bunun ustune. Dualarınıza ıhtıyacım var
Geçen gün hastaneye yattığımda sıcaktan uyuyamadım sanırım doğururken daha da sıcak olurAynen öyle hic vermeye gerek yok o paralari sen bak model begen al gitsin aradan çıksın.
Bende hep yarım kol aliyorum ama bir tane uzun kol aldim pijama. Bide hırka koydum cok kalin olmayan. Lazim olur belki. Dogumdan sonra cok usuycez ama haberin olsunnn. Sezeryan sonrasi yaniGeçen gün hastaneye yattığımda sıcaktan uyuyamadım sanırım doğururken daha da sıcak oluro yüzden her şeyi yarım kol götürmeyi düşünmeye başladım
Kendimize battaniye koyucak mıyız çantaya bebeğin battaniyesine sarmasınlar biziBende hep yarım kol aliyorum ama bir tane uzun kol aldim pijama. Bide hırka koydum cok kalin olmayan. Lazim olur belki. Dogumdan sonra cok usuycez ama haberin olsunnn. Sezeryan sonrasi yani
Bunu eşim de teklif etti bence alalim diyeKendimize battaniye koyucak mıyız çantaya bebeğin battaniyesine sarmasınlar bizi
Evet bide benim annem de habire doktora gittiğimizde beni hastaneye yatırıyor diye dün kendisine hastane çantası hazırlamışBunu eşim de teklif etti bence alalim diye
Çünkü ben serklajdan sonra inanilmaz üşüdüm orada. Bide biz tedbirsiz acil ameliyat olunca normal yaz günüydü bide yanimizda kalin birsey de yoktu.
Aslinda küçük ince bir battaniye alabiliriz sanki
Evet bide benim annem de habire doktora gittiğimizde beni hastaneye yatırıyor diye dün kendisine hastane çantası hazırlamışbu da benim hastane çıkış çantam dedi çok güldüm ona o da battaniye koymuş kendisine
Tabikiahshah valla bende güldüm ya kadın napsin tedbirsiz kaliyor orda demek ki üşüsün mü akillica düşünmüş. Bencede bizde koyabiliriz ya. Gerci istesek verirler hastaneden fazlasini ama yine de alinabilir.
Mesajin sonunu zor getirdim adanaya gidicem yazdin diyeTabikibide mesela acil bir şekilde arıyoruz onu anne seni almaya geliyoruz hastaneye geçicez diyoruz iniyor kadın benim doktorum da hastanede yatırmayı seviyor sanırım o yüzden çok mantıklı oldu haftaya ben Adanaya gidecektim ama eşim izin vermiyor artık annem gidicek dedemlerin yanına birkaç günlüğüne o zamanlar kesinlikle doğurmamam gerek
Doğru diyosun enfeksiyon daha tehlikeli inşallah bebişler de sağlıkla büyürCanım detaylı ultrason yaptırmış mıydın inşallah hiçbir sorun yoktur canını sıkma lütfen bence bir süre sonra haftasını yakalayacak 2 haftaya kadar doktorlar normal karşılıyor diye biliyorum büyüdükçe hızlanıyorlar
Yatabildiğim her şekilde yatıyorumantibiyotikten korkma canım enfeksiyondan kork, antibiyotik en yakın arkadaşımız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?