Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Sen onu dışarda şişirirsin allahın izniyle hiç merak etme canikosu

İyiyim kuşum yarın bir tahlil verir ciğer geliştirici iğne vurulcam diğer dozu da salı vurulucam persembede kendi doktoruma randevum var inşallah yine güzel haberlerle döneriz
Erken vurulmasinin bir sebebi var mıydı kuzum ciğer gelistiricinin ?
Idrar mi vereceksin yarin ? Insallah güzel sağlıklı haberlerle gelelim canım benim
Bende yarin kontrole gidiyorum

Erken vurulmasinin bir sebebi var mıydı kuzum ciğer gelistiricinin ?
Idrar mi vereceksin yarin ? Insallah güzel sağlıklı haberlerle gelelim canım benim
Bende yarin kontrole gidiyorum
Doktor olası bir ihtimale karşı vuralım dedi 2 hafta etki süresi varmış muhtemelen 2 haftada bir vurmayı planlıyor çünkü o çok ileri haftalara gidemeyiz diye düşünüyor aynen canım idrar dedi ama ben kan da vericem gitmişken ay hadi güzel haberlerle gel

Olsun kuzum tedbirli olmak iyidir. Birkac kere vurulmasinda sakinca yok bildigim kadariyla o igneyi. Sadece şekeri yükseltiyor ona göre dikkatli beslen olur mu birkac gün
Yok yok siz bence baya da ileri haftalara gideceksiniz. En az 34 diyorum
Ver kuzum iyi yaparsin tedbir bizden
Aminn aminn şahane haberlerle gelelim umarimmm kiii

Bende çok istiyorum şöyle bir 36-37leri görsek inşallah yaa şeker olayını bilmiyordum canım hoca bana sadece Bebek hareketleri biraz azalır bir kaç gün korkma dedi o yüzden bir de nstye bağlasınlar dedi zaten Perşembe de randevu var kendisi de bakacak

Oy görürsün inşallah zaten bence rahatta görürsün ama neyse
Canım seker ve tansiyon yükseliyor haberin olsun. Dikkat edersin onlara. Sekerli tuzlu beslenme. Sıkı takip edecek demek ki Canım daha iyi sevindim senin adına gerçekten

Aynen canım normalde kontrol arasını 10 güne cıkarabiliriz ama senin için rahat etsin haftalık takip ederim dedi

Aynen canım normalde kontrol arasını 10 güne cıkarabiliriz ama senin için rahat etsin haftalık takip ederim dedi
Bence cokta iyi olur canım. Bende hep her hafta gittim. Artik haftada iki defa gidicez daha da sıklaştı randevular. Insan kendini emniyette hissediyor o yüzden cagirdikca gitmek en iyisi en güzeli
Hep sağlıklı haberler alalım

Hala yatıyorum hastanede rahım ağzı 17mm e dusmuş.hunileşme devam. Cok gırip bakamıyorum buralara sağolun sordugunuz ıcın kendınıze dıkkat edın banada dua edın
Hep aklımızdasın canım bizde sürekli sorup seni bunaltmak istemiyoruz inşallah bir sorun olmaz korkma

Yok canım gorunca mutlu oluyorum sızlerden bıldırım geldığınde. 17mm çok kısa yaa gıc kalkmadığım halde nasıl oluyı anlamıyom
Canım 7mm ileson 3 haftasını geçirip 39 haftaya giden var hiç üzme kendini dikiş bu yüzden var tutabildigi kadar tutacak inşallah hepimizin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…