Kontrol amaclı kalman gereklı demek, sıkma canını yarın olsun bır detaylı konusursun doktorlarla ona gore karar verırsınız .Evet 14 mm çıktı sonra 18 24 oldu bugün yine 17 ye düştücanım çok ağrıyor vajinal baktıkları için cam sakuradatım asistan hepsi acaba kalmakla dogrumuyum dedim doktoruma yazdım oda kal diyor şaştım eve gitsem yatarım diyorum haftada 1 giderim kontrole
Öyle Allahın takdiri işte , bazen dua etmekten baska caremız kalmıyor , elımızden gelenı yaptık cunku…İşin tuhafı yanımda yatan hastanın 29 haftalıkken 3 cm açıkla eve yollamışlar şimdi 34 haftalık 1 haftadır 5 cm açıkla eğilip kalkıyor doğuramıyor hey Allahım diyorum sen ne büyüksün
Hayırlısı olsun Mevla büyükKontrol amaclı kalman gereklı demek, sıkma canını yarın olsun bır detaylı konusursun doktorlarla ona gore karar verırsınız .
Benim oturduğum şehirde bir perinatolog ileri haftalarda rahim ağzı kısalığı yaşayanlara farklı bir yöntem olarak kıskaç gibi bir şey takıyormuş Rahime onun faydasını gören de çok olmuş. Ama 25.haftada serklaj olan çok kişi var zaman geçmeden ciddi bir sorun yoksa atsalar keşkeEvet 14 mm çıktı sonra 18 24 oldu bugün yine 17 ye düştücanım çok ağrıyor vajinal baktıkları için cam sakuradatım asistan hepsi acaba kalmakla dogrumuyum dedim doktoruma yazdım oda kal diyor şaştım eve gitsem yatarım diyorum haftada 1 giderim kontrole
Tek yaptıkları sabahları vajinal muyane endol diye bi ilaç onuda bugün araştırdım bebeğin suyunu azaltıp baskıyı hafşfletşyormusBenim oturduğum şehirde bir perinatolog ileri haftalarda rahim ağzı kısalığı yaşayanlara farklı bir yöntem olarak kıskaç gibi bir şey takıyormuş Rahime onun faydasını gören de çok olmuş. Ama 25.haftada serklaj olan çok kişi var zaman geçmeden ciddi bir sorun yoksa atsalar keşke
Evet yan etkileri olan bir ilaç ama hastanedeyken vermeleri daha iyi canım sürekli suyuna bakıyorlardırTek yaptıkları sabahları vajinal muyane endol diye bi ilaç onuda bugün araştırdım bebeğin suyunu azaltıp baskıyı hafşfletşyormus
Öncekikle cok gecmis olsun.Evet 14 mm çıktı sonra 18 24 oldu bugün yine 17 ye düştücanım çok ağrıyor vajinal baktıkları için cam sakuradatım asistan hepsi acaba kalmakla dogrumuyum dedim doktoruma yazdım oda kal diyor şaştım eve gitsem yatarım diyorum haftada 1 giderim kontrole
Evet endolu rahım kasılması ıcın verıyorlar, bırde yakın takıptesın ama yarın doktorunla konus serklaj ıcın yapılması gereklıyse bır an once mudahale etsınler , ıstanbuldasın sanırım degıl mı?Tek yaptıkları sabahları vajinal muyane endol diye bi ilaç onuda bugün araştırdım bebeğin suyunu azaltıp baskıyı hafşfletşyormus
Ya maşallahÖncekikle cok gecmis olsun.
Benim 24 Haftada rutin kontrolde 14mm olarak ölçüm yapti doktorum acil yatisim yapildi.
Adalat ve yüksek doz magnezyum baslanildi.
Serklaj bu hafta da cok riskli oldugu icin önerilmedi. 30. Haftama kadar hastane de kaldim. Yemek ve wc disinda kalkmam yasakti.
Sadece hafta da bir kez bebek iyi mi diye ultrason la bakiliyordu. Ve sabah aksam ctg yapılıyor du sancı var mi diye?
Doktorum bas hekim kesinlikle hic bir doktora altan dan muayene ettirmeyeceksin diye uyarmisti beni.
30. Haftada eve geldik 4 haftada evde sadece uzandim. 34. Hafta da suyum geldi. Suyum geldikten iki gün sonra da bebegim normal yolla dünya ya geldi. Simdi 6 yasinda hamd olsun.
Sürekli uzanin. Allahin izni ile vaktinde sağlıkla alirsiniz kucaginiza insallah
Allah’a sığınmakEvet yan etkileri olan bir ilaç ama hastanedeyken vermeleri daha iyi canım sürekli suyuna bakıyorlardır
maşallah berakallah umut oldunuz işte benim istediğimde bu burda kalayım hastanede ama alttan bakmasınlar çok canım acıyor korkuyorum bu yüzden tedbir benden taktir Allah’danÖncekikle cok gecmis olsun.
Benim 24 Haftada rutin kontrolde 14mm olarak ölçüm yapti doktorum acil yatisim yapildi.
Adalat ve yüksek doz magnezyum baslanildi.
Serklaj bu hafta da cok riskli oldugu icin önerilmedi. 30. Haftama kadar hastane de kaldim. Yemek ve wc disinda kalkmam yasakti.
Sadece hafta da bir kez bebek iyi mi diye ultrason la bakiliyordu. Ve sabah aksam ctg yapılıyor du sancı var mi diye?
Doktorum bas hekim kesinlikle hic bir doktora altan dan muayene ettirmeyeceksin diye uyarmisti beni.
30. Haftada eve geldik 4 haftada evde sadece uzandim. 34. Hafta da suyum geldi. Suyum geldikten iki gün sonra da bebegim normal yolla dünya ya geldi. Simdi 6 yasinda hamd olsun.
Sürekli uzanin. Allahin izni ile vaktinde sağlıkla alirsiniz kucaginiza insallah
Evet çamsakuradayım çok iyi doktorlar uzmanlar tabi asistan delip geçiyorEvet endolu rahım kasılması ıcın verıyorlar, bırde yakın takıptesın ama yarın doktorunla konus serklaj ıcın yapılması gereklıyse bır an once mudahale etsınler , ıstanbuldasın sanırım degıl mı?
Peki alttan bakılmasını istemesen bir şey derler mi kiAllah’a sığınmak
maşallah berakallah umut oldunuz işte benim istediğimde bu burda kalayım hastanede ama alttan bakmasınlar çok canım acıyor korkuyorum bu yüzden tedbir benden taktir Allah’dan
Benım kı ozel hastane olmasına rağmen canım acıyor artık alttan bakmayalım dedım kabul etmedıPeki alttan bakılmasını istemesen bir şey derler mi ki
Yarın sabah doktorun geldıgınde hepsını konusursun ıcını ferah tut , uyumaya calısEvet çamsakuradayım çok iyi doktorlar uzmanlar tabi asistan delip geçiyor
GöremeyiZ diyor yanlış tespit olur dedi acıtasyon yaptım yine baktılar az önceden çağırdılar gitmedim sonra bi daha çağırdılar gittim korktum geldim 3. Cüye odaya geldiler hey allahım diyorum çocuk gibi kaçıyorumPeki alttan bakılmasını istemesen bir şey derler mi ki
Aynen öyle yarın ola hayrola Rabbim Kerim çok teşekkür ediyorum duanızı beklerim inşallah hakkınızı helal edinYarın sabah doktorun geldıgınde hepsını konusursun ıcını ferah tut , uyumaya calıs
Allaha emanet canım ıyı gecelerAynen öyle yarın ola hayrola Rabbim Kerim çok teşekkür ediyorum duanızı beklerim inşallah hakkınızı helal edin
İnşallah güzel haberle gelirsin canımAynen öyle yarın ola hayrola Rabbim Kerim çok teşekkür ediyorum duanızı beklerim inşallah hakkınızı helal edin
İnşallah bekliyorum duanızı 3 ay sonra buraya yazmak istiyorum mutluluğuİnşallah güzel haberle gelirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?