ya mavişim beni çok iyi tanımışsın ama gerçekten pozitifti yani hele hele anlatılanlara göre inanılmaz pozitifti benim annem bile beni fena halde korkuttu
O nasıl oldu kız nerden çıktı bebişKanki dikişi doğumdan sonra aldılar bende bir halt anlamadım ordaben benim bebeğim elinde dikişle çıkar demiştim bana inanmadınız
Derin uykuya dalıyor poposu yatağa değdiği an uyanıyorkucağımda yatıyor ama yatmayan bir kişi var zavallı ceboş
Canım ben kabızlık sorunu yaşamadım demirilacı bende hep ishal yaptı gebelikte kullandığımdan beri böyle bir etkisi oldu bende bazı demir ilaçları kabız yaparken benim kullandığım ishal yapmıştı beni, ismi Ferrum
Canım bende olmuştu karnım patlayacak gibi oluyordum genelde gaz oluyordu ama karnımın üstünü göğsümün altından hafif masaj yapıyordum bağırsaklarımı çalıştırıyordu yani rahatlıyordum belki bir faydası olur
valla pırt dedi gitti bebek hala inanamıyorum doğum sonrası korseye bile geçtim geçen hafta bugün karnımı çekmişim
Ya benim cadı değil de çok emmek istiyor ben de emdirdikçe sanki uykum geliyor çok tedirgin oluyorum uyurum diyeYa bu anneler kıyamadikları için ne dediklerini fark etmiyorlar o anda benim hem annem hem kayınvalidem aşırı tedirgin insanlar kalan diğer anne adayları da böyle pozitif dönüşler yapar inşallah nasıl gidiyor kızçenle seninki de cadı mı
Ya bir yerlerden çıktı heralde bacı valla haberim yokO nasıl oldu kız nerden çıktı bebiş
O uyku halini biliyorum ya ilk bir hafta çok fena oluyor ben emzirirken ya annem ya kız kardeşim uyanırdı uyuyakalmayayim diye sonra alışıyorsun amaYa benim cadı değil de çok emmek istiyor ben de emdirdikçe sanki uykum geliyor çok tedirgin oluyorum uyurum diyebide kızlar ben lohusa korsesi aldım çok memnun kaldım Vajinal doğum düşünenler şimdiden alsın bence öyle bi şeyi karnım dümdüz oldu, bide doktorum kan sulandırıcıya bir süre devam etmemi söylemişti üç gün vurmadım her tarafım şişti şimdi vuruluyorum hemen indi her yerim
Ya bir yerlerden çıktı heralde bacı valla haberim yokperşembe günü kontrolüm var sorucam doktora aldığım depend bugün geldi kızımın 5. Gününde
Alışıyorsam tamam canım çünkü böyle inanılmaz zor kafam sürekli düşüyor da öyle kendime geliyorum, uykusuz kalabilmek için neyapmalıyımO uyku halini biliyorum ya ilk bir hafta çok fena oluyor ben emzirirken ya annem ya kız kardeşim uyanırdı uyuyakalmayayim diye sonra alışıyorsun ama
Alışıyorsun ya ama işte bir iki hafta destek çok iyi oluyorAlışıyorsam tamam canım çünkü böyle inanılmaz zor kafam sürekli düşüyor da öyle kendime geliyorum, uykusuz kalabilmek için neyapmalıyımüniversitede birisi colayla nescafeyi karıştırıyordu kdckdkc
Vajinal dogurmayacagim ama yine de link ver aşkoYa benim cadı değil de çok emmek istiyor ben de emdirdikçe sanki uykum geliyor çok tedirgin oluyorum uyurum diyebide kızlar ben lohusa korsesi aldım çok memnun kaldım Vajinal doğum düşünenler şimdiden alsın bence öyle bi şeyi karnım dümdüz oldu, bide doktorum kan sulandırıcıya bir süre devam etmemi söylemişti üç gün vurmadım her tarafım şişti şimdi vuruluyorum hemen indi her yerim
Ya bir yerlerden çıktı heralde bacı valla haberim yokperşembe günü kontrolüm var sorucam doktora aldığım depend bugün geldi kızımın 5. Gününde
Aman diyim sakın öyle bir karışım yapma,süt yoluyla bebiskoya geçer sonra sabaha kadar halay cekersiniz birlikteAlışıyorsam tamam canım çünkü böyle inanılmaz zor kafam sürekli düşüyor da öyle kendime geliyorum, uykusuz kalabilmek için neyapmalıyımüniversitede birisi colayla nescafeyi karıştırıyordu kdckdkc
Canım senin nasıl geçiyor hamislikAlışıyorsun ya ama işte bir iki hafta destek çok iyi oluyorönceden biri söyleyince sinir olurdum ama mümkünse kızçenle beraber uyu sende sonra sonra düzene girersiniz ama merak etme benim arkadaşımda onu içer direkt uyurdu bünye meselesi
Kız sen nerdesin ne zamandırVajinal dogurmayacagim ama yine de link ver aşkodoktorum kullan dediginde kullancam bende korse.
Aman diyim sakın öyle bir karışım yapma,süt yoluyla bebiskoya geçer sonra sabaha kadar halay cekersiniz birlikte
Ay aşk olsun kuzum yaz olur mu öyle şeyKız sen nerdesin ne zamandırsenin şu tansiyon olayı beni geriyor yazayım diyorum sonra çekiniyorum zaten bunalıyorsundur diye bir de ben bunaltmak istemiyorum
Her gece doğum rüyalarıyla hafta biraz daha ilerlese diye dua ederek gün geçiriyorum kuzumCanım senin nasıl geçiyor hamislik
Ay olur tabiki dur sen daha. Belki 40lari zorlarsin. Hic belli olmaz o isHer gece doğum rüyalarıyla hafta biraz daha ilerlese diye dua ederek gün geçiriyorum kuzumhoca kendini 34.haftaya şartladı dedim bu hafta kontrolden sonra bende ufak ufak hazırlıklara başlayayım madem inşallah daha ileri haftalar olur tabi
Ay hadi İnşallah güzel haberler bebişimiz kilo almış olur inşallah her kontrolündeAy aşk olsun kuzum yaz olur mu öyle şey
Valla benim tansiyon olayı benide geriyor inanır mısıntansiyon aletini görünce aklim bi zıplıyor yerinden
Burdayim canım valla. Zaman azaldi gibi ama hic gecmiyor gibi cok garipp
Salı yine kontrole gidiyoruz bakalim doktorcugumuz ne diyecek
Oyyy aminn teyzesiiiAy hadi İnşallah güzel haberler bebişimiz kilo almış olur inşallah her kontrolündeçok az kaldı
Geçen doktorum 34de gel ne zaman istersen doğur dicem sana diyor dedim hocam biz onu 36 37 yapalım eşimde diyoki 40da dogursun hocamAy olur tabiki dur sen daha. Belki 40lari zorlarsin. Hic belli olmaz o isbak şükür 30.haftalara geldinn. Ne kadar şükretsek az bolca dinlemeye bak sen.
Basla valla hazirliklar hem zaman aliyor hem cok keyifli.
Ay isim düşündünüz mü yaaa
Tabi insan toplu olsun istiyor ama doğduktan sonra maşallah bebekler güzel toparlıyor önemli olan emme refleksi ve solunumuOyyy aminn teyzesiiikilosu zayif iste. Doktorum hep onu söylüyor. Zayıf diyor hep. Bende bilmiyorum nasil kilo aldiracagimi. Yemem gereken proteini de sütü eti yumurtayi ne biliyim ne faydaliysa hepsini de yiyorum. Ama hep zayif diyor. En azindan biraz daha alsa doguma kadar. Hic degilse bizde rahat ederiz dogduktan sonra
Ay hatırladım Batuhan demistinGeçen doktorum 34de gel ne zaman istersen doğur dicem sana diyor dedim hocam biz onu 36 37 yapalım eşimde diyoki 40da dogursun hocamo kadar tutamam diyo doktorda dikişi aldırmak fikri falan geriyor beni inşallah 37. Haftalara gelirsem hiç uğraşmadan sezeryan istiyorum ya bebeğin kafası aşağıda bazen çok baskı hissediyorum bir de o kadar fena mide yanması yaşıyorum ki mahvoldum ismi oğlum bizim yerimize düşündü Batuhan olacak gibi
Ay öyle tabi ya. Biz tamamen daha da güçlü olsun diye biraz daha kilolu olsunlar istiyoruz. Dogduktan sonra da alırlar tabiki.Tabi insan toplu olsun istiyor ama doğduktan sonra maşallah bebekler güzel toparlıyor önemli olan emme refleksi ve solunumu
Benim doktorum da öyle diyo sen doğumu düşünme kendini rahatlat hafta ilerlemeye bak iki doğumda kolay olur boşver dediAy hatırladım Batuhan demistinismi de pek güzel
Ya kuzum sende haklısın nasil birsey hissiyati ben bilmiyorum ama geriyor düşüncesi o dikisi aldirma konusu.
Bende doktoruma sordum gecen muayenede,sezeryan da alacagim dikişi düşünme sen onu dedi.
Ay durur bee senin yavrun da 37yi rahat görürsünüz, o zaman sezo ile hem dogum hem dikiş oh mis
Oy miden cok mu yanıyor kuzu ya. Asitli seyler fln yeme icme bari biraz dikkat et. Bide tahin gerçekten iyi geliyor denemediysen dene.
Biz çok dua ediyoruz paşaya o da annesini üzmezAy öyle tabi ya. Biz tamamen daha da güçlü olsun diye biraz daha kilolu olsunlar istiyoruz. Dogduktan sonra da alırlar tabiki.
Ah kuzum ne digru söyledin emme refleksi ve solunumu güzel olsun gerisini zaten başarırız Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?