Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

ya mavişim beni çok iyi tanımışsın ama gerçekten pozitifti yani hele hele anlatılanlara göre inanılmaz pozitifti benim annem bile beni fena halde korkuttu
Ya bu anneler kıyamadikları için ne dediklerini fark etmiyorlar o anda benim hem annem hem kayınvalidem aşırı tedirgin insanlar kalan diğer anne adayları da böyle pozitif dönüşler yapar inşallah nasıl gidiyor kızçenle seninki de cadı mı

O nasıl oldu kız nerden çıktı bebiş

Ya benim cadı değil de çok emmek istiyor ben de emdirdikçe sanki uykum geliyor çok tedirgin oluyorum uyurum diye bide kızlar ben lohusa korsesi aldım çok memnun kaldım Vajinal doğum düşünenler şimdiden alsın bence öyle bi şeyi karnım dümdüz oldu, bide doktorum kan sulandırıcıya bir süre devam etmemi söylemişti üç gün vurmadım her tarafım şişti şimdi vuruluyorum hemen indi her yerim
O nasıl oldu kız nerden çıktı bebiş
Ya bir yerlerden çıktı heralde bacı valla haberim yok perşembe günü kontrolüm var sorucam doktora aldığım depend bugün geldi kızımın 5. Gününde

O uyku halini biliyorum ya ilk bir hafta çok fena oluyor ben emzirirken ya annem ya kız kardeşim uyanırdı uyuyakalmayayim diye sonra alışıyorsun ama

O uyku halini biliyorum ya ilk bir hafta çok fena oluyor ben emzirirken ya annem ya kız kardeşim uyanırdı uyuyakalmayayim diye sonra alışıyorsun ama
Alışıyorsam tamam canım çünkü böyle inanılmaz zor kafam sürekli düşüyor da öyle kendime geliyorum, uykusuz kalabilmek için neyapmalıyım üniversitede birisi colayla nescafeyi karıştırıyordu kdckdkc

Alışıyorsun ya ama işte bir iki hafta destek çok iyi oluyor önceden biri söyleyince sinir olurdum ama mümkünse kızçenle beraber uyu sende sonra sonra düzene girersiniz ama merak etme benim arkadaşımda onu içer direkt uyurdu bünye meselesi

Vajinal dogurmayacagim ama yine de link ver aşko doktorum kullan dediginde kullancam bende korse.
Aman diyim sakın öyle bir karışım yapma,süt yoluyla bebiskoya geçer sonra sabaha kadar halay cekersiniz birlikte

Canım senin nasıl geçiyor hamislik

Vajinal dogurmayacagim ama yine de link ver aşko doktorum kullan dediginde kullancam bende korse.

Aman diyim sakın öyle bir karışım yapma,süt yoluyla bebiskoya geçer sonra sabaha kadar halay cekersiniz birlikte
Kız sen nerdesin ne zamandır senin şu tansiyon olayı beni geriyor yazayım diyorum sonra çekiniyorum zaten bunalıyorsundur diye bir de ben bunaltmak istemiyorum

Kız sen nerdesin ne zamandır senin şu tansiyon olayı beni geriyor yazayım diyorum sonra çekiniyorum zaten bunalıyorsundur diye bir de ben bunaltmak istemiyorum
Ay aşk olsun kuzum yaz olur mu öyle şey
Valla benim tansiyon olayı benide geriyor inanır mısın tansiyon aletini görünce aklim bi zıplıyor yerinden
Burdayim canım valla. Zaman azaldi gibi ama hic gecmiyor gibi cok garipp
Salı yine kontrole gidiyoruz bakalim doktorcugumuz ne diyecek

Canım senin nasıl geçiyor hamislik
Her gece doğum rüyalarıyla hafta biraz daha ilerlese diye dua ederek gün geçiriyorum kuzum hoca kendini 34.haftaya şartladı dedim bu hafta kontrolden sonra bende ufak ufak hazırlıklara başlayayım madem inşallah daha ileri haftalar olur tabi

Ay olur tabiki dur sen daha. Belki 40lari zorlarsin. Hic belli olmaz o is bak şükür 30.haftalara geldinn. Ne kadar şükretsek az bolca dinlemeye bak sen.
Basla valla hazirliklar hem zaman aliyor hem cok keyifli.
Ay isim düşündünüz mü yaaa

Ay hadi İnşallah güzel haberler bebişimiz kilo almış olur inşallah her kontrolünde çok az kaldı

Ay hadi İnşallah güzel haberler bebişimiz kilo almış olur inşallah her kontrolünde çok az kaldı
Oyyy aminn teyzesiii kilosu zayif iste. Doktorum hep onu söylüyor. Zayıf diyor hep. Bende bilmiyorum nasil kilo aldiracagimi. Yemem gereken proteini de sütü eti yumurtayi ne biliyim ne faydaliysa hepsini de yiyorum. Ama hep zayif diyor. En azindan biraz daha alsa doguma kadar. Hic degilse bizde rahat ederiz dogduktan sonra

Geçen doktorum 34de gel ne zaman istersen doğur dicem sana diyor dedim hocam biz onu 36 37 yapalım eşimde diyoki 40da dogursun hocam o kadar tutamam diyo doktorda dikişi aldırmak fikri falan geriyor beni inşallah 37. Haftalara gelirsem hiç uğraşmadan sezeryan istiyorum ya bebeğin kafası aşağıda bazen çok baskı hissediyorum bir de o kadar fena mide yanması yaşıyorum ki mahvoldum ismi oğlum bizim yerimize düşündü Batuhan olacak gibi

Tabi insan toplu olsun istiyor ama doğduktan sonra maşallah bebekler güzel toparlıyor önemli olan emme refleksi ve solunumu

Ay hatırladım Batuhan demistin ismi de pek güzel
Ya kuzum sende haklısın nasil birsey hissiyati ben bilmiyorum ama geriyor düşüncesi o dikisi aldirma konusu.
Bende doktoruma sordum gecen muayenede,sezeryan da alacagim dikişi düşünme sen onu dedi.
Ay durur bee senin yavrun da 37yi rahat görürsünüz, o zaman sezo ile hem dogum hem dikiş oh mis
Oy miden cok mu yanıyor kuzu ya. Asitli seyler fln yeme icme bari biraz dikkat et. Bide tahin gerçekten iyi geliyor denemediysen dene.

Tabi insan toplu olsun istiyor ama doğduktan sonra maşallah bebekler güzel toparlıyor önemli olan emme refleksi ve solunumu
Ay öyle tabi ya. Biz tamamen daha da güçlü olsun diye biraz daha kilolu olsunlar istiyoruz. Dogduktan sonra da alırlar tabiki.
Ah kuzum ne digru söyledin emme refleksi ve solunumu güzel olsun gerisini zaten başarırız Allahın izniyle

Benim doktorum da öyle diyo sen doğumu düşünme kendini rahatlat hafta ilerlemeye bak iki doğumda kolay olur boşver dedi ilk kez böyle bir mide yanması yaşıyorum cayır cayır sürekli tahin kavanozunu kafama dikmeme az kaldı bana mısın demiyor bir ilaç verdi ama onu içemedim ben tahinden devam kuzum

Biz çok dua ediyoruz paşaya o da annesini üzmez Sizin isim ne olacaktı ben hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…