Ay düşünme tabii bir sekilde dogacak o dikiste bir sekilde çıkacak birsey olmaz korkmaya gerek yokBenim doktorum da öyle diyo sen doğumu düşünme kendini rahatlat hafta ilerlemeye bak iki doğumda kolay olur boşver dediilk kez böyle bir mide yanması yaşıyorum cayır cayır sürekli tahin kavanozunu kafama dikmeme az kaldı bana mısın demiyor bir ilaç verdi ama onu içemedim ben tahinden devam kuzum
Oy sagol güzel teyzesii Allahım razı olsunBiz çok dua ediyoruz paşaya o da annesini üzmezSizin isim ne olacaktı ben hatırlayamadım
Geçen instada bir videoya denk geldim kız diyoki doğum bu işin en kolay yanı içeri girdi bir kere bir şekilde çıkaracaklarAy düşünme tabii bir sekilde dogacak o dikiste bir sekilde çıkacak birsey olmaz korkmaya gerek yok
Bak benim doğum tarihine yaklaşıyorum hala durup dogum kısmını düşünmek istemiyorum. Çünkü düşününce ankastrem tutuyokalbim falan hızlanıyor su an oldugu gibi
Canim gaviscon mu verdi ? Kivami yogun ama cok etkili bir ilac yaa. Icebiliyorsan arada cok fena olunca ic.
Oy sagol güzel teyzesii Allahım razı olsunhepimiz birbirimize dua ediyoruz aslinda
Ay bizim isim daha net degil kusum yaa sormaaaisimli hediyelikler çikolatalar hicbisey almadik daha
AhshahGeçen instada bir videoya denk geldim kız diyoki doğum bu işin en kolay yanı içeri girdi bir kere bir şekilde çıkaracaklaray evet ama tadı korkunç yine gün içinde kendimi zorluyorum içmeye artık ne iyi gelirse umarım saçlı bebek hurafesi bu sefer tutar da bu yangınları boş yere yaşamış olmam
Ya ben hediyelik falan yaptırmayacak gibiyim muhtemelen sadece çikolata olacakinşallah isim konusunda akıl vereniniz çok değildir hiç çekilmiyor
Erkenden gelmişYa benim cadı değil de çok emmek istiyor ben de emdirdikçe sanki uykum geliyor çok tedirgin oluyorum uyurum diyebide kızlar ben lohusa korsesi aldım çok memnun kaldım Vajinal doğum düşünenler şimdiden alsın bence öyle bi şeyi karnım dümdüz oldu, bide doktorum kan sulandırıcıya bir süre devam etmemi söylemişti üç gün vurmadım her tarafım şişti şimdi vuruluyorum hemen indi her yerim
Ya bir yerlerden çıktı heralde bacı valla haberim yokperşembe günü kontrolüm var sorucam doktora aldığım depend bugün geldi kızımın 5. Gününde
BekLife Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Toparlayıcı Korse Lohusa - Fiyatı, Yorumları Canım ben şu an 168-80 kilo oldum doğum sonrası, M/L almıştım sıkıştırarak takabiliyorum sen ordan beden meselesini hesap etVajinal dogurmayacagim ama yine de link ver aşkodoktorum kullan dediginde kullancam bende korse.
Aman diyim sakın öyle bir karışım yapma,süt yoluyla bebiskoya geçer sonra sabaha kadar halay cekersiniz birlikte
Valla bende tuttu bu hurafeGeçen instada bir videoya denk geldim kız diyoki doğum bu işin en kolay yanı içeri girdi bir kere bir şekilde çıkaracaklaray evet ama tadı korkunç yine gün içinde kendimi zorluyorum içmeye artık ne iyi gelirse umarım saçlı bebek hurafesi bu sefer tutar da bu yangınları boş yere yaşamış olmam
Ya ben hediyelik falan yaptırmayacak gibiyim muhtemelen sadece çikolata olacakinşallah isim konusunda akıl vereniniz çok değildir hiç çekilmiyor
Senin oğlun da saçlı olabilir çünkü benim kafası aşağıdayken de yanıyordu midem orda olmadığına göre yalan hurafeAhshaho da dogru bir sekilde çıkacak
Ay evet tadı ve yutmasi hic hos degil katılıyorum sana
Ay benim cok yanmadi midem eger dogsuysa benim oglum epey minnos sacli olacal
Cikolata da hediyelikte isimsiz olmuyormus bebişimisim olsa hepsini halletcez.
Yok yok pek karışan yok. Sadece bir iki yorum yapiyorlar onu da kimse takmiyor sessizlik oluyor
Ya korse taktıktan sonra ağrı oldu bende o yüzden cesaret edemedim sonrasında ama sende oldu mu canikoBekLife Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Toparlayıcı Korse Lohusa - Fiyatı, Yorumları Canım ben şu an 168-80 kilo oldum doğum sonrası, M/L almıştım sıkıştırarak takabiliyorum sen ordan beden meselesini hesap etçok bol bir şey değil L/XL de alabilirmişim, ama beğendim hem sırtı dik tutuyor hem de 1klara çıkmak istememiştim, indirimde 345 TLye almışım bir süre takip edersen belki düşer yine de sen nasıl istersen yok yapmam kız korkarım çocuğa nescafe içirmiş gibi olurum diye
Valla bende tuttu bu hurafemidem yandı yandı yandı yandı çocukta saçlı doğdu benim boğazıma kadar yanıyordu su içerken bile bazen kıvranıyordum hadi bakalım sana
Senin oğlun da saçlı olabilir çünkü benim kafası aşağıdayken de yanıyordu midem orda olmadığına göre yalan hurafe
Geçen doktorum 34de gel ne zaman istersen doğur dicem sana diyor dedim hocam biz onu 36 37 yapalım eşimde diyoki 40da dogursun hocamo kadar tutamam diyo doktorda dikişi aldırmak fikri falan geriyor beni inşallah 37. Haftalara gelirsem hiç uğraşmadan sezeryan istiyorum ya bebeğin kafası aşağıda bazen çok baskı hissediyorum bir de o kadar fena mide yanması yaşıyorum ki mahvoldum ismi oğlum bizim yerimize düşündü Batuhan olacak gibi
Ya ben burda apayrı bir şeye takılıcam ama bilgi verebilirsen çok sevinirm ben düşük yaşadığımda plasenta temizliği için hiç beklenmedi kürete edilmeye çalışıldı belki 1 saat sürdü ama artık kaldığı için kanamam vs durmadı 40 gün sonra ameliyat olmak zorunda kaldım öyle temizlenebildi. Şimdi doğumda da bu kadar sancılı mı çok acıyor mu merak ettim ya da bir kısmı bebekle çıkıyor da bir süre kalan parçanın düşmesi mi bekleniyor? Senin deneyimin nasıldıAşkım dikişe rağmen evet ben ilk gittiğim 5-6 cm açılman var muayene edileceksin dediler dedim ya dikiş var ama???? Sonra ipi çekmek istediler çok korktum o an, doktor dediki biraz daha sancılan o zaman korkmazsın dedi çıkardı benisonra suyum geldi yarım saat falan sonra fuşt diye ben aman aman sancı hissetmedim doktor dediki gel artık içeri özge seni bekliyoruz gittim yani korkum bilmediğimden oldu yoksa öyle kıvranmadım yani içeri geçtim, 10 dk sonra bebeği dışarı çıkardılar düşün yani
Hatta sonra doktora dedimki hocam siz acaba dikiş atmadınız mı ben oraları hayal mi gördüm çünkü dikiş ipi yukarda dedi çekemem dedi doğumdan bir saat önce, sonra doğum sonrası plasenta temizliği sırasında doktor dediki bak serklaj ipi de burda işte çıkardı, ben dikiş atmadınız mı diyince doktor dediki bebeğini dikişsiz sadece Allah mucize ol derse olurdusaçlarını görüyordum kese patlayınca dedi
Canım aşağıdan ağrı oldu biraz ama uzanınca geçiyordu diye ben devam ettim takmaya bugün azaldı bide ben aşırı sıkmıştım dün ona gerek yok yani dünden bugüne bile azalma oldu şişlikte onu da nasıl anladım? Korseyi dün kapatamadım M/L aldığım için bugün cart diye kapattım, ya korse genişledi ya da benim azaldıYa korse taktıktan sonra ağrı oldu bende o yüzden cesaret edemedim sonrasında ama sende oldu mu caniko
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsınYa ben burda apayrı bir şeye takılıcam ama bilgi verebilirsen çok sevinirm ben düşük yaşadığımda plasenta temizliği için hiç beklenmedi kürete edilmeye çalışıldı belki 1 saat sürdü ama artık kaldığı için kanamam vs durmadı 40 gün sonra ameliyat olmak zorunda kaldım öyle temizlenebildi. Şimdi doğumda da bu kadar sancılı mı çok acıyor mu merak ettim ya da bir kısmı bebekle çıkıyor da bir süre kalan parçanın düşmesi mi bekleniyor? Senin deneyimin nasıldı
Maşallah canımCanım aşağıdan ağrı oldu biraz ama uzanınca geçiyordu diye ben devam ettim takmaya bugün azaldı bide ben aşırı sıkmıştım dün ona gerek yok yani dünden bugüne bile azalma oldu şişlikte onu da nasıl anladım? Korseyi dün kapatamadım M/L aldığım için bugün cart diye kapattım, ya korse genişledi ya da benim azaldı
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsınben doğumdan hemen sonra temizlendi, yani sedyeden kalkmadan temizlendi, sonrasında aradan 6 saat falan geçince ultrasona çağırdılar, iyice kontrol edildi karından sorun yoktu sonra çıkış yapacağım gün çatala çıkardılar muayene ettiler en son her şey iyi sıkıntı yok dediler çıkardılar beni, doğum sonrasında ilk yapılan canımı acıttı biraz çünkü çok kurcalandım gibi hissettim uyuşturulmadığı için ama doğum bitti heyecanıyla hemen kalktım canım
Ay şakaaaİlk serklaj da oğlum 34 de aldılar dikişi 40 hafta bitti oğlum sonra doğdu. Dikiş olunca çocuk hep aşagıdaydı alınınca üste çıktıbir türlü doğum gerçekleşmiyordu. Demem o ki ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar
Ya bir de bu dikiş aldırma işlemi çok acılı mıİlk serklaj da oğlum 34 de aldılar dikişi 40 hafta bitti oğlum sonra doğdu. Dikiş olunca çocuk hep aşagıdaydı alınınca üste çıktıbir türlü doğum gerçekleşmiyordu. Demem o ki ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar
Yok canım, kız sezeryansan kullanma şimdi korseMaşallah canımbende ağrılar ve kanama sürüyor Sezaryan değil ama sanırım senin değil mi?
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar, 7+1 ile aranıza katıldımDaha önce geçirdiğim iki leep işleminden dolayı rahim ağzım neredeyse kalmamıştı. Tüp bebek ile hamile kaldım ve transferden önce abdominal serklaj atıldı. Şu ana kadar her şey yolunda şükür Hatta gebelik ile birlikte rahim ağzım az olsa uzadı.
Merak ettiğim aramızda abdominal serklaj olan ve sorun yaşamayan var mı? Ve kaç haftadan sonra dinlenme moduna geçtiniz? Aklım çıkıyor bir şey olacak diye.
Maşallah canım sağlıkla büyüsünMerhaba arkadaşlar, 7+1 ile aranıza katıldımDaha önce geçirdiğim iki leep işleminden dolayı rahim ağzım neredeyse kalmamıştı. Tüp bebek ile hamile kaldım ve transferden önce abdominal serklaj atıldı. Şu ana kadar her şey yolunda şükür Hatta gebelik ile birlikte rahim ağzım az olsa uzadı.
Merak ettiğim aramızda abdominal serklaj olan ve sorun yaşamayan var mı? Ve kaç haftadan sonra dinlenme moduna geçtiniz? Aklım çıkıyor bir şey olacak diye.
Kullandım bile sonra boyumun ölçüsünü aldımYok canım, kız sezeryansan kullanma şimdi korsedikişler acımaz mı
benim hafif kanamam sürüyor hala ama doktor azalıyorsa korkma bir bebek bezini dolduracak kadar artarsa gel demişti canum
Merhaba hikayemiz birebir aynıMerhaba arkadaşlar, 7+1 ile aranıza katıldımDaha önce geçirdiğim iki leep işleminden dolayı rahim ağzım neredeyse kalmamıştı. Tüp bebek ile hamile kaldım ve transferden önce abdominal serklaj atıldı. Şu ana kadar her şey yolunda şükür Hatta gebelik ile birlikte rahim ağzım az olsa uzadı.
Kız inanmıyorum sanaKullandım bile sonra boyumun ölçüsünü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?