Ya fazla derken bir hafta önce 180 gibiydi bu hafta 190 civarı dedi ama sınır 250 dedi yani korkulacak bir şey yokmuş Bebek pozisyonu yüzünden de fazla ölçü çıkıyor olabilir dediHazımsızlık yapabilir doktora sormadın mı dün suyun neden fazlaymış yeni mi çıktı
Bence de hazımsızlık gibi bir şey ya çünkü midem şiş resmen bir de gaz var midem de bayaBen
Bence suyun böyle bi etkisi olmaz kuzum ama hamileliğin getirdiği bi hazımsızım olmuştu bende.. ayaklarını sıcak tut üşüymemeye çalış canım
Kuzumm teşekkür ederim sordugun için
Canım kızların dedigi gibi üşütmüş olabilir misinKızlar hafta hafta hatırlamazsınız ama böyle karnım aşırı şiş hissediyorum dün doktor suyun biraz fazla dedi yani sınırın altındaymış 250ye kadar olur sorun yok dedi benimki 190 falandı onunla alakalı olabilir mi sizce ya da hazımsızlıkta yapar mı bu hissibabylovee cebellato nisan97 @nergiscicegi6
Az kaldı canım inşallah doğunca bile çok hızlı toparlıyor bebekler solunumu ve emme refleksi iyi olduktan sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Kuzumm teşekkür ederim sordugun içinbugun gittim 2.kontrolume bu haftaki.
Şükür iyi gecti muayenemiz.
Yine kilo konusu gecti. Bebegimin kilosu biraz az bu durumu biraz takiyor doktorumda ama elimizden gelen ek birsey yok malesef. Onun dışında nst ye girdim. Sonra tansiyon bakildi önce 14-9,sonra 13-9 çıkinca bekletmediler bu defa. Bizden haberler böyle kuzum.
Canım kızların dedigi gibi üşütmüş olabilir misin
Ay amin canım solunumu da emme refleksi de gelişsin güzel güzel ben daha ne isteyeyim elimden geleni yapıp onu beslerim ben bol bol emziririm.Az kaldı canım inşallah doğunca bile çok hızlı toparlıyor bebekler solunumu ve emme refleksi iyi olduktan sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Üşümek gibi değilde bence hazımsızlık karnım baya gergindi bugün önce bir korktum hatta hareketleri az olunca ama şükür şimdi baya hareket etti
Hep aklımdasın sıradaki sen olunca senin doğumuna gün sayıyorum resmenAy amin canım solunumu da emme refleksi de gelişsin güzel güzel ben daha ne isteyeyim elimden geleni yapıp onu beslerim ben bol bol emziririm.
Canım üşütünce benim karnimda da dolgunluk oluyor şişkinlik gibi. Dün de yedigim yemekten mesela aşırı gaz olmuştu karnim semsertti.
Biraz gaz çıkarmaya calis canım
Aman aman iyi olYa fazla derken bir hafta önce 180 gibiydi bu hafta 190 civarı dedi ama sınır 250 dedi yani korkulacak bir şey yokmuş Bebek pozisyonu yüzünden de fazla ölçü çıkıyor olabilir dedi
Geçecek evet zor olacak ama geçecek inşallah yanında kimse yok mu yardım edebilecekOf canım valla sorma bugün bütün gün kucakta olmak istedi sürekli ağladı mahvoldum her yerim tutuldu ağrıyor uykusuzluktan gözlerim kızardı bu zor günler geçecek inşallah ya
Doğru diyosun canım benim de jeton yeni düştü doktor baş aşağı pozisyonda artık demişti belki de o da öyle hissettiriyor olabilir. Ay son düzlüklere gelince insan bin türlü şey düşünüyor. Hoca 34.haftaya odaklı şu an bende 36 falan olsa diye dua ediyorumAman aman iyi ol
Bebişin pozisyonu da şişkinlik gibi hissettirebilir
Oy kuzum canımsın yaa..Hep aklımdasın sıradaki sen olunca senin doğumuna gün sayıyorum resmencebellato sırayı bozdu ama olsun çok şükür sağlıkla kavuştu kızçesine
Evet galiba yediğim çok etkiledi bir de aşırı sıcak basınca çorapları çıkarmıştım o da etki etmiş olabilir.
Aynen ya sabaha kadar bende uyuyamadım 5 gibi uyuyup 8.30 gibi uyandım gerginliktenOy kuzum canımsın yaa..
Saglikla kavusacagiz bebeklerimize hemde vakitleri güzelce dolunca
Hic erken gelmeye niyet etmesinlerevet cebo sırayı bozdu ama öyle güzel sekilde bozdu ki hic ses edemiyoruz
Evet canim bak onlardan olabiliyor iste. Bide gaz sıkışması olunc ada rahatsiz ediyor. Dün bende cok cektim. Bide bende gaz çıkaramama sorunu da varcok zorlandim gece uyumakta.
Ay canım benim ya bazen elimizde olmuyor iste birseylerin olmasi. Neyse Allahım cok zorluklar yaşatmasın. Bunlara artik dayanacagiz napalim canımız sagolsun,bebislerimizin de bizimdeAynen ya sabaha kadar bende uyuyamadım 5 gibi uyuyup 8.30 gibi uyandım gerginlikten
Çok şükür yaklaştın baya inşallah daha iyi haftaları göreceksin canım sağlıcakla inşallahDoğru diyosun canım benim de jeton yeni düştü doktor baş aşağı pozisyonda artık demişti belki de o da öyle hissettiriyor olabilir. Ay son düzlüklere gelince insan bin türlü şey düşünüyor. Hoca 34.haftaya odaklı şu an bende 36 falan olsa diye dua ediyorum
İnşallah canım dualarım hep o yönde bizde bebeğimle sağlıkla evimize donelimÇok şükür yaklaştın baya inşallah daha iyi haftaları göreceksin canım sağlıcakla inşallah
İnşallah canım inşallahİnşallah canım dualarım hep o yönde bizde bebeğimle sağlıkla evimize donelim
Kanki dikişi doğumdan sonra aldılar bende bir halt anlamadım ordaDikişi ne ara aldılar senin orayı kaçırmışım ben yine
Derin uykuya dalıyor poposu yatağa değdiği an uyanıyorAnlarrr anlar benimki hala aynıartık göğüste kucakta iyice derin uykuya daldırıp öyle yatırıyorum daha az uyanıyor
Canım ben kabızlık sorunu yaşamadım demirilacı bende hep ishal yaptı gebelikte kullandığımdan beri böyle bir etkisi oldu bende bazı demir ilaçları kabız yaparken benim kullandığım ishal yapmıştı beni, ismi FerrumMerhaba herkese serklajdan sonra kabızlık şikayeti yaşayanlarınız olduysa nasıl bir çözüm yolu buldunuz probiyotik içiyorum zor zamanlar için de bi ilaç verdi doktor ama çok çekiniyorum ilaçlardan artık doğal bir yöntem peşindeyim chia tohumu kuru kayısı yulaf vs denediklerim ama her gün asla çıkamıyorum 3 günde 1 kere ve dikişlerim zorlanıyo gibi hissediyorum
Canım bende olmuştu karnım patlayacak gibi oluyordum genelde gaz oluyordu ama karnımın üstünü göğsümün altından hafif masaj yapıyordum bağırsaklarımı çalıştırıyordu yani rahatlıyordum belki bir faydası olurKızlar hafta hafta hatırlamazsınız ama böyle karnım aşırı şiş hissediyorum dün doktor suyun biraz fazla dedi yani sınırın altındaymış 250ye kadar olur sorun yok dedi benimki 190 falandı onunla alakalı olabilir mi sizce ya da hazımsızlıkta yapar mı bu hissibabylovee cebellato nisan97 @nergiscicegi6
Hep aklımdasın sıradaki sen olunca senin doğumuna gün sayıyorum resmencebellato sırayı bozdu ama olsun çok şükür sağlıkla kavuştu kızçesine
Evet galiba yediğim çok etkiledi bir de aşırı sıcak basınca çorapları çıkarmıştım o da etki etmiş olabilir.
Kız dikişi nasıl doğum sonrası aldılarKanki dikişi doğumdan sonra aldılar bende bir halt anlamadım ordaben benim bebeğim elinde dikişle çıkar demiştim bana inanmadınız
Derin uykuya dalıyor poposu yatağa değdiği an uyanıyorkucağımda yatıyor ama yatmayan bir kişi var zavallı ceboş
Canım ben kabızlık sorunu yaşamadım demirilacı bende hep ishal yaptı gebelikte kullandığımdan beri böyle bir etkisi oldu bende bazı demir ilaçları kabız yaparken benim kullandığım ishal yapmıştı beni, ismi Ferrum
Canım bende olmuştu karnım patlayacak gibi oluyordum genelde gaz oluyordu ama karnımın üstünü göğsümün altından hafif masaj yapıyordum bağırsaklarımı çalıştırıyordu yani rahatlıyordum belki bir faydası olur
valla pırt dedi gitti bebek hala inanamıyorum doğum sonrası korseye bile geçtim geçen hafta bugün karnımı çekmişim
Aşkım dikişe rağmen evet ben ilk gittiğim 5-6 cm açılman var muayene edileceksin dediler dedim ya dikiş var ama???? Sonra ipi çekmek istediler çok korktum o an, doktor dediki biraz daha sancılan o zaman korkmazsın dedi çıkardı beniKız dikişi nasıl doğum sonrası aldılardikişe rağmen mi açılman vardı senin ben dikiş aldırmaya korkuyorum diye sezeryan istiyorum resmen
AyyAşkım dikişe rağmen evet ben ilk gittiğim 5-6 cm açılman var muayene edileceksin dediler dedim ya dikiş var ama???? Sonra ipi çekmek istediler çok korktum o an, doktor dediki biraz daha sancılan o zaman korkmazsın dedi çıkardı benisonra suyum geldi yarım saat falan sonra fuşt diye ben aman aman sancı hissetmedim doktor dediki gel artık içeri özge seni bekliyoruz gittim yani korkum bilmediğimden oldu yoksa öyle kıvranmadım yani içeri geçtim, 10 dk sonra bebeği dışarı çıkardılar düşün yani
Hatta sonra doktora dedimki hocam siz acaba dikiş atmadınız mı ben oraları hayal mi gördüm çünkü dikiş ipi yukarda dedi çekemem dedi doğumdan bir saat önce, sonra doğum sonrası plasenta temizliği sırasında doktor dediki bak serklaj ipi de burda işte çıkardı, ben dikiş atmadınız mı diyince doktor dediki bebeğini dikişsiz sadece Allah mucize ol derse olurdusaçlarını görüyordum kese patlayınca dedi
Ayykız senin acı eşiğinde baya yüksek herhalde ama çok şükür gerçekten herşeye rağmen pozitif bir hikayen var ya da her zamanki gibi bizi korkutmamak için pozitife çeviriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?