Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dikiş atıldı mı canım peki benımde atılacak 13 haftalık olunca
Bana vajinal dikiş seni kurtarmaz dediler canım, iki doktordan görüş aldım. Abdominal serklaj önerdiler. Bebek genel anestezi almasın diye hamile kalmadan önce attılar. Bebek büyüyünce yatış moduna geçecekmişim de şimdilik rahatım

babylovee nasıl geçti kontrolün canım ne dedi doktor
Kuzumm muayenemiz iyi gecti artik doguma gün sayıyoruz. Sağlıkla sıhhatli gelsin duamız hep bu yönde. Anestezi doktoru ila falanda görüştük gereken kanlari verdim şükürler olsun bugünlere. Birde evladimiz saglikla dogsun büyüsün de
Nst de cekildi. Yeniden cuma günü kontrole cagirdi doktorum.

Masallah masallah çok sevindim canım 10dan geriye saymaya başlıyoruz artık Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Yaaa neden vajınal dikiş seni kurtarmaz dedıler yani başka bırsey daha mı var

Masallah masallah çok sevindim canım 10dan geriye saymaya başlıyoruz artık Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Oy kuzumm darısı bugunleri yaşamak icin bekleyen tüm hamişlerin başına
Artik gerisayim hızlandı. Kalan günler saglikla gecsin Allahımin izniyle amin canım benim aminn saglikla kavustursun Allahım, kucagimiza alalim evimize gelelim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin

Amiiin kuzum Rabbim bizlere de ileri haftaları görüp evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Amiiin kuzum Rabbim bizlere de ileri haftaları görüp evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canımmm
Bak güzel haftalara geldin bile bundan 2 3 hafta önce bu haftalsra gelebilecek miyim sorusu varken kafanda simdi şükür bak
Rahat 36 37 leri bile göreceksiniz. Bol bol dikkat ederek yatarak dinlenerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…