Yaa dünyanın en güzel mucizesi evlat gerçektenCanımm totem yapmıştımne gelirse hoşgelir tabiki eşim kızıl saçlı diye öyle geçmişti içimden ama tabi nasılsa benim canımın içi bu bebek
Merhaba arkadaşlar, 7+1 ile aranıza katıldımDaha önce geçirdiğim iki leep işleminden dolayı rahim ağzım neredeyse kalmamıştı. Tüp bebek ile hamile kaldım ve transferden önce abdominal serklaj atıldı. Şu ana kadar her şey yolunda şükür Hatta gebelik ile birlikte rahim ağzım az olsa uzadı.
Merak ettiğim aramızda abdominal serklaj olan ve sorun yaşamayan var mı? Ve kaç haftadan sonra dinlenme moduna geçtiniz? Aklım çıkıyor bir şey
Gebelik öncesi 25 mm idi, şimdi 30 mm olmuş. Şimdilik bir sorun yok dedi doktor ama henüz 7. haftadayızrahım agzı boyun kac , ben normal serklaj oldum ama rahım agzım hala kısa
Dikiş atıldı mı canım peki benımde atılacak 13 haftalık oluncaGebelik öncesi 25 mm idi, şimdi 30 mm olmuş. Şimdilik bir sorun yok dedi doktor ama henüz 7. haftadayız
Bana vajinal dikiş seni kurtarmaz dediler canım, iki doktordan görüş aldım. Abdominal serklaj önerdiler. Bebek genel anestezi almasın diye hamile kalmadan önce attılar. Bebek büyüyünce yatış moduna geçecekmişim de şimdilik rahatımDikiş atıldı mı canım peki benımde atılacak 13 haftalık olunca
Kuzumm muayenemiz iyi gecti artik doguma gün sayıyoruz. Sağlıkla sıhhatli gelsin duamız hep bu yönde. Anestezi doktoru ila falanda görüştük gereken kanlari verdim şükürler olsun bugünlere. Birde evladimiz saglikla dogsun büyüsün de
Masallah masallah çok sevindim canımKuzumm muayenemiz iyi gecti artik doguma gün sayıyoruz. Sağlıkla sıhhatli gelsin duamız hep bu yönde. Anestezi doktoru ila falanda görüştük gereken kanlari verdim şükürler olsun bugünlere. Birde evladimiz saglikla dogsun büyüsün de
Nst de cekildi. Yeniden cuma günü kontrole cagirdi doktorum.
YaaaBana vajinal dikiş seni kurtarmaz dediler canım, iki doktordan görüş aldım. Abdominal serklaj önerdiler. Bebek genel anestezi almasın diye hamile kalmadan önce attılar. Bebek büyüyünce yatış moduna geçecekmişim de şimdilik rahatım
Evet simgeden hıc haber yok , umarım hersey yolundadır
Oy kuzummMasallah masallah çok sevindim canım10dan geriye saymaya başlıyoruz artık Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Allah'ım doğdu da kimliği olacak artık
Amiiin kuzumOy kuzummdarısı bugunleri yaşamak icin bekleyen tüm hamişlerin başına
Artik gerisayim hızlandı. Kalan günler saglikla gecsin Allahımin izniyleamin canım benim aminn saglikla kavustursun Allahım, kucagimiza alalim evimize gelelim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin
Amin canımmmAmiiin kuzumRabbim bizlere de ileri haftaları görüp evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin
O zamana kadar burdan bir sürü kuzeni olacak inşallahAllah'ım doğdu da kimliği olacak artıkbi bakmışız 40ı çıkıyor olacak
Hiç birine hakkımı helal etmiyorum unutmayacağım o günleri aslaSeni yalniz biraktilar hepsine cok kızgınım bende senin kadar
Demek ki bana gecmiyorken sana da gecmiyormus günlerama kızın büyüdü bak bu sürede
Evet çok şükür bu haftalara geldikAmin canımmm
Bak güzel haftalara geldin bilebundan 2 3 hafta önce bu haftalsra gelebilecek miyim sorusu varken kafanda simdi şükür bak
Rahat 36 37 leri bile göreceksiniz. Bol bol dikkat ederek yatarak dinlenerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?